INCHIS - GIVEAWAY: pandantiv gentuta

3.6.10

Intrucat a inceput vara si este sezonul culorilor vii si al veseliei, m-am hotarat sa fac primul giveaway (in saptamanile urmatoare va urma o serie) si am ales un pandativ: o gentuta micuta, colorata si vesela cu cristale colorate.

Pandantivul este micut (2-2,5 cm) si este electroplacat cu aur alb si va fi trimis cu un lantisor de 45 cm lungime (la baza gatului).

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga pandantivul?

1. Sa urmariti blogul meu.
2. Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti care este bijuteria voastra preferata si sa lasati o adresa de mail.

Vor participa comentariile primite pana duminica 6.06 la ora 22:00.
Castigatoarea (sau castigatorul) va fi anuntata/ anuntat luni 7.06 (voi folosi random.org).

6 comentarii

  1. Enter me, enter me!:). Bijuteria mea preferata este o pereche de cercei de argint, gen candelabru. Este primul cadou primit de la prieten (de Craciun 2007). I-am purtat intr-o veselie, dar in ultima vreme m-a apucat paranoia si ii tin intr-o cutie, de frica sa nu se rupa/ piarda. Mailul il stii:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am Foarte multe bijuterii preferate si imi este foarte greu sa ma decid la una singura... Dar daca ar fi sa aleg cred ca ar fi o pereche de cercei de la mami meu :P (deedee.oancea@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  3. te urmaresc fiecare zi,imi place f mult si astept sa scrii cat mai multe reviw-uri,iti multumesc.imi plac bijuterii,am multe,le asortezi la orice tinuta.urmaresc f multe bloguri de moda,make up,ma inspir de acolo.o zi buna.adamstella2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Da click pe "urmariti" ca sa devii follower al blogului si astfel sa poti participa la concurs, o zi frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Preferatul meu e inelul de logodna :) Mi se mai intampla sa uit de cercei sau alte chestii, dar inelul nu pleaca niciodata de pe degetul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bijuteria mea preferata este o inimioara primita cadou din partea mamei cu multi ani in urma. (m3muguet@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere