INCHIS - GIVEAWAY MAC

8.6.10

M-am hotarat astazi sa fac un nou giveaway si de data asta am ales un produs MAC si mai exact un dazzleglass (am mentionat de mai multe ori ca imi plac la nebunie) si pentru ca eu sunt nascuta vara si anotimpul asta imi da o stare de bine, am ales o culoare indrazneata pentru giveaway: Extra Amps (este roz, nu asa aprins ca in tub, cu o multitudine de particule de sclipici care reflecta lumina, ideal pentru a te scoate din anonimat).

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?

1. Sa urmariti blogul meu.
2. Sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa contina "Vreau si eu!" si sa-mi spuneti ce produs de la MAC va doriti sa incercati si nu ati avut ocazia pana acum.

Vor participa comentariile (care vor indeplini cele 2 conditii: sa fiti un cititor inregistrat al blogului meu si sa lasati un comentariu care sa contina "Vreau si eu!") primite pana duminica 13.06 ora 22:00.

Luni 14.06 voi anunta castigatoarea cu ajutorul www.random.org.

20 de comentarii

  1. "Vreau si eu!"
    In primul rand, salut! iti citesc blogul de destul de putin timp, recunosc si mi-a palcut mult faptul ca faci review-uri la produse mai putin accesibile pe piata romaneasca si asa stim la ce sa ne asteptam inainte sa cumparam ceva. Am vrut sa particip si eu la acest giveaway tocmai fiindca visez la un lipgloss Dazzleglass dupa ce am vazut pe youtube mai multi makeup gurus care il lauda si am vazut fete cu buzele foarte decolorate si sterse care aratau super atunci cand foloseau acest produs. Asa ca sper sa am noroc si chiar ar fi super sa il castig. Mult noroc cu blogul in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. heeey "vreau si eu"

    pe mine ma interesa MSF-natural dar il voi achizitiona in curand :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu! De la MAC visez la niste farduri de ochi nuantele All that glitters si Satin Taupe. De uramrit blogul il urmaresc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @fluturashroz, mie imi plac la nebunie dazzleglassurile (am vreo 8 nuante) - dar se consuma asa repedeeee (nu au decat 1,92 grame produs)

    RăspundețiȘtergere
  5. @half_a_devil MSFN este singurul produs MAC la care am reusit sa "hit the pan" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "vreau si eu"! mi-ar placea sa incerc fondul de ten de la ei,sunt in cautarea fondului de ten perfect:)

    RăspundețiȘtergere
  7. extramicuta, pe mine fondurile de ten MAC nu m-au incantat deloc (cu exceptia fondului de ten pulbere mineral pe care intentionez sa-l reachizitionez in viitor) si am incercat vreo 4

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau si eu! Eu vreau chiar gloss-ul acesta, imi place foarte mult cum arata - parca are culoarea bujorilor. In plus, pe 13 iunie e ziua mea de nastere, asa ca ar fi un cadou foarte frumos :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Hey :) vreau si eu! nu am avut pana acum nimic de la mac dar visez cu ochii deschisi la fardurile de ochi, am si o nuanta preferata - pink venus :X sunt mare amatoare de glossuri roz, asa ca i'll keep my fingers crossed :D

    RăspundețiȘtergere
  10. mersi camelia, eu cu fondul de ten mineral nu ma impac deloc bine,am un ten cu probleme si nu ma ajuta deloc:(

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau si eu :D eu imi doresc sa incerc fardurile de la ei, au niste culori asa frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vreau si eu...inca un 217 si 239 :D Geniale pensule!

    RăspundețiȘtergere
  13. "vreau si eu" te rog :D
    MAC au multe produse minunate--am reusit sa pun mana pe un paintpot "Bare study"--dar cred ca cel mai mult ma tenteaza sa incerc de la MAC pensula187--mi se pare foarte versatila

    P.S. ai un blog foarte fain-- il urmaresc de ceva timp si prin my twitter account si prin RSS feed (e mai convenabil cu RSS feed :D)

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau si eu!
    Cred ca as vrea sa incerc un paint pot - ceva neutru ca baza si taupographic shade stick!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vreau si eu!
    deocamdata nu am nimic de la mac dar as vrea sa incerc rujurile si glosurile

    RăspundețiȘtergere
  16. Vreau si eu!
    Nici eu nu sunt fericita posesoare a vreunui produs Mac, dar as fi foarte tentata de fardul de ochi Sable ( pentru ca ador nuantele pamantii si mai ales frosty ) si porbabil si rujul Viva Glam Cindy!

    RăspundețiȘtergere
  17. vreau si eu! nu am incercat nimic de la mac dar ma tenteaza un fond de ten

    RăspundețiȘtergere
  18. Brbgrl, sub ce nume urmaresti blogul?

    RăspundețiȘtergere
  19. Ah, ma inscriu si aici, ma tenteaza tare MAC-ul.
    Deeeeci: Vreau si euuu!
    Te urmaresc cu numele Deea D.

    RăspundețiȘtergere
  20. Auch, am uitat sa mentionez de produsul MAC pe care mi l-as dori... Salivez intens cand vad / aud de pudra mineralize skinfinish natural, arata delicios!

    RăspundețiȘtergere