Blog sale - intrebari .. din nou

22.6.10

Pe blogurile de afara, blog sale e o tendinta care ia amploare (eu mi-am achizionat destule produse de pe bloguri, insa urmaream de ceva vreme persoanele respective si aveam deja o parere formata si ceva incredere incat sa am curaj sa cumpar) si as fi curioasa sa aflu parerea voastra.

Si nu ma refer atat la vanzarea de produse noi, in cutie, ca acolo e simplu (un produs nou sigilat, neatins, il cumperi cu incredere de la o persoana de incredere), ci la acele blog sale cu produse mai scumpe incercate/ folosite de cateva ori si care dintr-un motiv sau altul nu mai sunt dorite si ajung pe bloguri de vanzare (eu n-as cumpara de exemplu rujuri, glossuri, creme).

Ce parere aveti? V-ati cumparat produse de acest gen? Ati cumpara daca ati avea ocazia? Sunt chiar curioasa de cum ganditi voi.

Astept cu interes raspunsurile voastre.

10 comentarii

  1. Eu una nu as cumpara niciodata un rimel deschis sau un gloss, rujul se poate sterge usor suprafata cu un servetel iar cu restul nu am nici o problema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, uitasem de mascara - nici nu mi-a trecut prin cap ca cineva ar putea sa scoata la vanzare un asemenea produs. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. rujuri,glossuri nu as cumpara,dar un fond de ten as cumpara daca ar fi sub pretul pietei.Si as cumpara un fond de ten care a fost incercat si nu i s-a potrivit persoanei respective ca nuanta.Si inainte as face niste cercetari legate de acel blog,daca este de incredere sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu as cumpara: creme, glossuri, rimeluri. Orice altceva e destul de ok

    RăspundețiȘtergere
  5. in principiu eu as prefera sa fie produse noi, sigilate ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am cumparat pana acum niciun produs de pe un blog sale. Dar devine din ce in ce mai interesanta aceasta alternativa ... ai putea recomanda, te rog, cateva astfel de blog-uri pe care le consideri de incredere?

    Ma tenteaza, insa, sa-mi iau niste glossuri si rimeluri de pe cateva site-uri din afara, insa nu cred ca vin sigilate. Am comandat un ruj duo de pe un site din ro si nu l-am primit sigilat. Nu era folosit, insa calitatea este indoielnica... sau poate este vechi. Nu are data expirarii trecuta pe ambalaj.

    In cazul tau, Camelia, ai primit produsele sigilate? Termenul de valabilitate era trecut pe ambalaj sau produs?

    RăspundețiȘtergere
  7. MAC, de exemplu, nu are produse sigilate si nici nu au trecuta vreo data de productie, ci doar cat este valabil produsul de la deschidere. Este cazul multor firme (Nars, Illamasqua, Smashbox, Stila). Probabil ca asa a fost si cu rujul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  8. clar nu as cumpara rimel sau gloss pt ca odata ce au fost folosite de altcineva,n ai de unde sa stii ce e cu ele.mai ales pt zona ochilor care e atat de sensibila

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am cumparat de la fata aceasta si am fost multumita de produse si de colaborarea cu ea.Este o fata foarte serioasa.Pacat ca acum nici eu nu mai dispun de mai multi bani ca as mai fi cumparat si alte cosmetice de calitate si originale.Sorana2

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie nu mi-a dat niciodata produse folosite.Toate au fost ambalate si sigilate.Sorana2

    RăspundețiȘtergere