Mici cumparaturi de final de luna

28.1.21

Am dat cateva comenzi, am fost si prin magazine in ultimele zile, dar pot sa spun zambind ca nu m-am aventurat sa iau lucruri de care nu am nevoie doar pentru a cumpara ceva. Unul din lucrurile pe care vreau sa le practic (m-am gandit mult daca sa scriu cuvantul asta) anul asta este sa ma intreb inainte de a cumpara ceva daca am nevoie de acel lucru sau este doar un moft. Si mi-am mai propus (chiar as vrea sa imi si iasa) sa raman fidela produselor care imi plac cu adevarat - daca deja am gasit ceva care imi place nu are nici un sens sa mai incerc un alt produs doar ca sa vad cum e.


O sa incep cu produsele luate de pe Notino pentru ca le-am luat la niste preturi foarte bune si sunt produse care merita. Au avut din nou o oferta la Bumble and Bumble: la cumpararea oricui produs se oferea cadou samponul uscat Post Workout la 25 ml, asa ca am luat Invisible Oil Heat/ UV Protective Primer la 60 ml. Tocmai am terminat o varianta mini si o sa il iau full size la un moment dat, acum am luat tot varianta mini - e un produs foarte misto si mie imi place cat de matasos si sanatos arata parul meu cand il folosesc. Oferta este inca valabila, aici gasiti mai multe detalii daca va intereseaza vreun produs de la Bumble and Bumble.

Celalalt produs pe care l-am luat - in dublu exemplar - este Serum Booster din gama #BodyPositive de la Bielenda, l-am gasit cu o reducere mare (peste 50%) si nu am stat pe ganduri. Anul trecut am incercat multe astfel de produse pentru corp, asta e insa singurul care m-a convins si pe care il folosesc aproape zilnic. Imi place formula, imi place textura si nu am de gand sa mai fac experimente pe partea asta pentru ca ma multumeste pe deplin.

Intre timp am mai plasat o comanda pentru ca n-am putut sa ratez oferta cu parfum gratuit de care v-am spus si pe Facebook si pe Instagram, dar nu am apucat sa ma duc sa o ridic. Am cheltuit 150 lei, am luat un parfum de la Cacharel la 50 ml si am primit cadou Flowerbomb Midnight de la Viktor & Rolf la 30 ml (al meu e pe terminate si chiar imi doream unul nou). Oferta inca este valabila aici, sunt patru variante din care puteti sa va alegeti cadoul, chiar mi se pare o super oferta.

Am dat o comanda mai mare pe Elefant pentru ca am avut de luat niste cadouri si am pus in cos si 2 ceaiuri pentru mine: Magic Box de la Shoti'maa (il gasiti aici - are toate 12 variante Shoti Maa: imi plac  aromele, dar la fel de mult imi plac si mesajele de la fiecare plic de ceai) si varianta rooibos cu aroma de Creme Brulee de la Alevia. Nu am mancat niciodata crema de zahar ars, chiar daca mama e specialista din ce spun altii (v-am mai spus ca eu am multe ciudatenii cand vine vorba de mancare si unele lucruri nu ma atrag deloc), insa ceaiul asta este delicios si este printre preferatele mele.

Printre cumparaturile alimentare de la Lidl, am strecurat saptamana trecuta si o pereche de pantaloni pentru yoga (i-am purtat deja, au un material foarte misto si usor, mai am alte perechi de anii trecuti de la Lidl, asa ca am mers la sigur) si plannerul/ organizatorul asta. Erau 3 variante disponibile si a fost 10 lei, eu l-am ales pe asta pentru ca e legat de gatit si mi s-a parut extrem de util, mai ales ca are o multime de chestii. Mi-am luat si o carte cu retete low carb tot de la ei, dar am uitat de ea cand am facut pozele.

Am cumparat mai multe carti, nu doar pentru mine, ci cadou, dar vi le arat doar pe cele pe care le-am luat special pentru mine. O parte au fost luate de pe Elefant (cand au avut 2+1 la multe carti), iar unele de pe Librex. Pe cei de la Librex (gasiti aici intreaga lor oferta) i-am descoperit recent, au transport gratuit prin curier indiferent de valoarea comenzii si am plasat deja 2 comenzi la ei pentru ca au avut niste reduceri foarte bune. Cartile sunt fictiune, povesti care cred ca o sa ma ajute sa ma relaxez in perioada urmatoare.

Amor la Sausalito este continuarea cartii Bocanila de Alice Clayton pe care am citit-o in urma cu multe luni, chiar vreau sa va povestesc despre cartile astea pentru ca pe mine prima m-a amuzat mult si a fost ca o gura de aer intr-o perioada agitata. De Jasinda Wilder nu am citit nimic si cartile astea mi-au atras atentia in urma cu ceva vreme, sunt niste carti care au la baza o pierdere, asa ca sunt curioasa de firul actiunii. Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere e singura carte "neplanuita", am vazut-o, mi s-a parut interesanta si a ajuns in cos.

Voi ce v-ati luat in ultimele zile? Preferati sa mergeti in magazine sau sa comandati on-line?

16 comentarii

  1. Nu am făcut cine știe ce cumpărături...doar mâncare și produse de curățenie...pe care le luam din lidl...magaxinul preferat... Mai puțin online

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prefer sa cumpar on-line, insa pentru mancare ma duc si in magazine.

      Ștergere
  2. Eu fac cumparaturi si online si offline dar recunosc ca le prefer pe cele online. Luna asta mi-am luat doar un cadou de suflet, un lantisor personalizat de la Chic Bijoux si mancare chinezeasca de la Lidl.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa il porti cu placere, mi-am luat si eu cateva inele gasite la reduceri. :)

      Ștergere
  3. Uite eu prefer sa comand on line ! Am profitat si eu de oferta de pe notino cea cu parfumurile si am spus si la toate neamurile 😁😁😁 am luat 4 parfumuri 1 ptr.soț +unul gratis si unul ptr. mine Cacharel Anais Anais +1 cadou Amor Amor Kiss si miros divin , persista mult si bine si sotul e foarte mulțumit de ele 👍

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu prefer să comand online,nu găsesc întotdeauna timp pentru a merge în magazinele fizice

    RăspundețiȘtergere
  5. Ajung rar in magazin, chiar si in Lidl, mereu pe fuga, la fel si In Kaufland. Gasesc comod si am apelat relativ des la comanda de la un magazin mare gen carrefour, plus elefant carti si diverse sau alte magazine online ptr haine, carti. Mie imi sunt de mare ajutor varianta cu comenzile online. Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu prefer on-line, dar dupa mancare ma mai duc si eu prin magazine.

      Ștergere
  6. Prefer cumpărăturile online în general, dar merg și în magazine, mai ales pentru anumite haine și încălțăminte.
    Chiar mă uitam zilele astea la ce cumpărături am adunat în ultimele două luni și sunt foarte puține pe toate categoriile, cărți n-am mai luat fiindcă am încă multe necitite, haine mai deloc și cosmeticale strict necesar.
    Plannerul ăla arată tare bine, o să mă uit și eu de ele când ajung - deși la ce baftă am cu Lidl probabil că n-o să le găsesc. :))
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mai am si eu carti necitite, dar asta nu m-a oprit. Oricum in ultimele zile am citit mult, desi le rezolv repede. :)

      Ștergere
  7. Buna, foarte interesante cumparaturile tale, sa te bucuri de ele! O sa incerc si eu Serum Booster,nu prea stiu care produse sunt bune pentru corp, mai mult am cumparat make-up. Si agenda de la Lidl e super-draguta. Eu mai mult cumpar on-line. In ultima saptamana mi-am cumparat cateva pensule din linia profesionala de la Sephora, ma bucur ca le-am prins deoarece erau reduse pana la 70%. Nu prea sunt pe sit si dispar foarte repede. As dori, daca ai putea si daca stii cum se desfasoara acum dupa Brexit cumparaturile de pe Lookfantastic, Feelunique. Daca stii pe cineva care a primit produse, a mers in vama? Lookfantastic.com si Feelunique au pus pe sit ca livrarile sunt delivered duty paid (DDP), adica taxele sunt platite cand faci comanda. Dar pe Lookfantastic Romania scrie ca trebuie sa platim taxele de import iar pe pagina lor de facebook nu au mai actualizat nimic. Nu am gasit nimic pe internet in Romania referitor la cumparaturile de pe aceste sit-uri dupa 1 ianuarie. Multumesc, O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele siteuri, gen Cultbeauty si Feelunique, au afisat deja ca vor suporta ei taxele, mai mult de atat nu stiu nici eu. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere
  8. Foarte bune recomandarile, big like ;)

    RăspundețiȘtergere