21 de ganduri pentru 2021

5.1.21


Si anul trecut am facut o postare de genul asta la inceputul anului, asa ca am vrut sa incep si anul asta tot asa si am ales ca asta sa fie prima postare din noul an. Sper ca ati avut zile linistite/ agitate, dupa preferinte, ca ati inceput anul cu zambetul pe buze si ca va simtiti bine. Asa cum v-am spus si in trecut nu sunt genul de om care sa isi faca planuri fixe pe perioade lungi sau care sa se cramponeze de ce nu iese, asa ca astea sunt doar niste ganduri si directii pe care vreau sa le urmez in urmatoarele 12 luni.

Inainte sa incep sa scriu m-am uitat pe ce am postat anul trecut si din lista aia am bifat destul de multe lucruri, cele care nu prea mi-au iesit gen sa calatoresc mai mult si sa ma vad mai des cu prietenii la un ceai nu prea au tinut de mine. Sunt si cateva de care nici macar nu am reusit sa ma apropii, contul meu de economii e tot pe 0, iar cele 2 planuri care implicau niste costuri mai mari nu le-am realizat pentru ca au fost alte lucruri mai urgente care au avut nevoie de finantele mele. Ce-as vrea sa fac anul asta?

- sa ma duc la sala de 4 ori pe saptamana, in momentul asta ma duc de 3 ori si as vrea sa "bag" o zi de cardio in programul asta al meu

- sa ma intorc la programul de gatit de la inceputul anului trecut (ultimele luni din 2020 au fost pe repede inainte si corpul meu a resimtit asta din plin pentru ca am mancat cand am apucat)

- sa nu mai lucrez dupa ora 18 (anul trecut mi-am incalcat regulile stabilite cu multi ani in urma si am lucrat pana tarziu pentru ca asa a fost conjunctura)

- sa ajung la Cluj (aveam totul pregatit pentru noiembrie si ni s-a anulat zborul din cauza virusului si a trebuit sa anulam tot)

- sa ma culc mai devreme si, implicit, sa ma trezesc mai devreme

- sa imi fac niste teste pentru alergii alimentare pentru ca m-am confruntat cu niste reactii care ma fac sa cred ca am intoleranta la cateva chestii
 
- sa urmez niste cursuri on-line pe un anumit domeniu de care ma tot lovesc si pe care vreau sa il inteleg mai bine

- sa ajung la un medic reumatolog pentru ca am niste probleme cu lichidul sinovial in partea inferioara a piciorului si indiciile duc spre ceva cronic

- sa petrec mai putin timp cu telefonul in mana (si asta inseamna sa o las mai moale cu social media si activitatea mea on-line)

- sa imi pastrez ritmul de citit din 2020 (a fost un an in care am citit foarte foarte mult si mi-a prins tare bine)

- sa incerc sa nu mai rezolv eu tot atunci cand sunt probleme, mai ales cand problemele nu sunt ale mele si sunt altii care se pot ocupa de asta

- sa merg la masaj mai des decat pana acum (desi m-am dus aproape saptamanal in a doua jumatate a anului trecut, e loc si de mai bine, mai ales ca ma duc mai ales pentru drenaj limfatic, vreau sa insist mai mult pe partea de relaxare)

- sa continui sa merg la fel de mult pe jos 

- sa ajung mai des in piata sa cumpar legume (fructe mai putin pentru ca in principal consum fructe de padure si nu des) in loc sa le iau din supermarket

- sa merg la yoga intr-un loc de vis (nu l-am cautat, dar o s-o fac)

- sa incep sa folosesc - constant - produse cu retinol pentru corp

- sa ajung mai des in parc si sa ma bucur de aer curat si de natura

- sa devina realitate tura de off road in zona Brasov la care m-am tot gandit anul trecut

- sa incerc acupunctura (daca aveti vreo recomandare in Bucuresti ...)

- sa imi fac un program zilnic de stretching

- sa fiu fericita

Voi ce v-ati propus pentru anul asta?

11 comentarii

  1. Buna ! Imi plac propunerile tale ! Prima ar fi sa ajung la masaj sper sa reușesc ! Aș vrea sa calatoresc mai mult anul asta si sa ajung in Timisoara . Sa merg la dentist sa imi rezolv o problema .Sa reusesc sa merg pe jos la fel de mult ca anul trecut . As vrea sa ajing la Sibiu sa-mi vizitez fratele . As vrea sa ma ambiționez sa reusesc sa dau jos cam 6 kg anul trecut nu m-am ambitionat suficient...am dat 3 dar le-am pus la loc😭😭😭 in rest cam atat .

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc sa imi îmbunătățesc cunostintele de lb engleză, sa am mai multa grija de mine,sa gătesc mai sănătos,sa fiu mai răbdătoare cu cei mici si sa fac mai multa mișcare

    RăspundețiȘtergere
  3. Să-ți iasă toate, în special ultimul punct!
    Nu m-am gândit în mod special la niște planuri/idei pentru 2021, dar am câteva chestii în cap - să mai caud soluții pentru problema mea veche cu insomniile și să mai fac mici schimbări în stilul de viață, precum și dorine uzuale - să citesc mai mult, să călătoresc mai mult, să mă ocup mai des de toate pasiunile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, sa iti iasa si tie ce ti-ai propus, sa adaug pe lista asta sa ne si vedem anul asta? :)

      Ștergere
    2. Hai să punem, că poate-poate. Nu știu cum am reușit să vorbim de atâta ori să ne vedem anul trecut, chiar să stabilim și să nu ne iasă nici măcar o singură dată :))

      Ștergere
  4. Îți doresc din suflet să-ți atingi toate obiectivele...planuri nu-mi mai fac de ceva vreme...sanatatea mea este precară și mai bine decât sa fiu dezamăgită sau sa dezamăgesc...prefer sa ma bucur de fiecare zi și sa adaptez orice schimbare sau lucru nou din mers... Un an nou fericit și plin de realizări..asta îți doresc...din inimă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa ai si tu un an frumos, cu sanatate si liniste!

      Ștergere
  5. Eu vreau sa continui ce am început anul trecut, pentru ca in ciuda pandemiei a fost un an bun, dar mi-e dor sa călătoresc și vreau sa zbor cu parapanta!

    RăspundețiȘtergere