Sparkling Attitude de la Pupa Milano

21.12.20

Colectia de Craciun de anul asta de la Pupa Milano, Sparkling Attitude, m-a surprins prin textura produselor si am vrut sa va povestesc cat mai repede despre produse, in caz ca vreti ceva nou pentru Craciun sau Revelion. Nu conteaza unde il petrecem, conteaza cum ne simtim si sa ne bucuram de fiecare moment asa cum e. Colectiile lor de Craciun sunt mereu spectaculoase si cea de anul asta nu face exceptie. Sparkling Attitude este pentru femeia moderna, cu stil contemporan, care face cu ochiul lumii vintage. Auriul si nuantele de burgundy se combina perfect pentru a-ti oferi un machiaj de sarbatoare plin de personalitate.


Mi-am propus sa nu incep cu iluminatoarele, dar nu mi-a iesit - sunt produsele care imi starnesc mereu curiozitatea si primele pe care le incerc cand primesc noutatile de la Pupa. In editia limitata de anul asta sunt doua variante: un iluminator lichid Metal Gold si un iluminator compact Lightweight Gold si sunt sigura ca n-ati putea sa alegeti doar unul pentru ca asa mi s-a intamplat si mie. Varianta lichida are o textura de gel si se topeste pe piele, cei de la Pupa recomanda sa fie folosit singur sau ca baza inainte de aplicarea fondului de ten, eu l-am combinat cu fondul de ten si asa mi-a placut cel mai mult si am obtinut un efect luminos, dar natural.

Iluminatorul compact are o nuanta superba de auriu si o textura usoara si matasoasa, este o placere sa il folosesti. Formula este imbogatita cu un amestec de perle si pigmenti si capteaza lumina foarte frumos, in timp ce ofera tenului o luminozitate aparte. Eu am multe iluminatoare de la Pupa si mi se pare ca scot produse din ce in ce mai bune, cu texturi spectaculoare si pigmentatie de vis, adevarat rasfat si placere pentru pasionatele de machiaj.

Cele 2 farduri de ochi din colectia asta sunt fenomenale si m-au surprins mai mult decat placut: textura este cremoasa, pigmentatia peste imaginatie, iar nuantele imi plac la nebunie. Satin Vibes are un finish satinat, cu efect luminos, iar Sparkling Soul are un finish metalic cu reflexe unice, o adevarata bijuterie. Swatchurile de mai jos sunt realizate cu o simple trecere a degetului peste fard, fara vreo baza, fara nici un fel de ajutor, asa ca nu cred ca are sens sa va mai spun eu nimic, ci doar sa lase pozele sa va spuna povestea asta.

Sunt doua nuante de oje in colectie, ambele cu efect de sticla, mai jos v-am aratat Burgundy Attitude pe care nu am incercat-o inca, dar stiu sigur ca o sa imi placa (si asta poate ma mobilizez si eu sa imi colorez unghiile dupa o lunga pauza) pentru ca ojele de la Pupa sunt printre preferatele mele. Sunt si doua nuante de Made to Last Definition Eyes: Metallic Mahogany, cea pe care v-am aratat-o in poza, si  Intense Brown, care este mai inchisa. Creioanele lor sunt pigmentate si cremoase, v-am mai spus de multe ori ca merita incercate.

Ultimele doua produse pe care vreau sa vi le arat sunt doua rujuri si nu stiu sa va spun care imi place mai mult. Din nou texturile m-au surprins, desi stiu cat de bune sunt produsele Pupa pentru buze pentru ca le folosesc des si am multe. Rujul lichid cu efect metal-foil vine in doua variante, v-am aratat mai jos Rose Gold Fever, o nuanta absolut superba cu o pigmentatie wow - nu vreti sa stiti cat de greu mi-a fost sa imi curat mana. Daca va plac rujurile metalice si cautati ceva confortabil si spectaculos incercati-l, nu o sa va para rau.

Rujul cu efect opac a fost o revelatie pentru mine pentru ca nu ma asteptam sa fie atat de cremos si de pigmentat, cu atat mai putin ma asteptam sa il si port pentru ca nu este ceea ce as alege in mod normal. Este disponibil in doua nuante, cea pe care o am eu si v-am aratat-o este Burgundy Attitude, e de vis si daca va plac nuantele de genul asta chiar va recomand sa ii dati o sansa.

Cum vi se pare Sparkling Attitude? Care produs va atrage cel mai tare?

4 comentarii