Magazine on-line cu produse low carb

18.12.20

Postarea asta e una pe care vreau de mult timp sa o fac pentru ca mereu primesc intrebari de genul "de unde cumperi aia sau ailalta?", dar nu am avut timp de poze si mi-am dat seama ca nici nu o sa am curand, asa ca am cautat ce poze aveam cu o parte din produsele/ magazinele de care vreau sa va spun astazi si m-am pus pe scris, se termina anul si nu mai apuc sa scriu despre asta daca nu o fac acum. Oricum, tinand cont de vremea din Bucuresti, nu cred ca faceam cine stie ce poze de calitate cu produse deja incepute si folosite.

A trecut mai bine de un an de cand am decis sa trec pe o alimentatie low carb, am citit si cautat multe informatii despre asta inainte sa iau o decizie si, privind acum in urma, e unul din cele mai bune lucruri pe care le-am facut pentru mine. Decizia mea a fost bazata pe o problema medicala careia nu ii dadeam de cap, insa a venit cu multe alte beneficii. Daca vreti sa va povestesc mai multe despre asta spuneti-mi si o sa o fac candva, insa respect decizia fiecaruia in ceea ce priveste alegerile alimentare si nu numai, asa ca daca va inspira bine, daca nu asta e - fiecare stie mai bine ce ii prieste si ce nu.

O sa incep cu Green Sugar pentru ca poza e mai in ton cu sezonul asta, chiar daca lumina e praf. De la ei cumpar produsele de la Secretele Ramonei pe care vi le-am tot recomandat anul asta pentru ca sunt ceea ce trebuie, valorile nutritionale sunt extrem de bune, Ramona foloseste ingrediente de calitate si mie imi plac mult. Ultima lansare sunt 2 creme proteice low carb, cea din poza Migdale cu Cacao m-a cucerit din prima - este crunchy, are doar 6,65 grame de glucide/ 100 grame de produse si 27% proteina, imi plac mult si ciocolata alba si cea cu caramel, dar mai sunt si alte creme care imi plac. Celalalt produs pe care il iau mereu este indulcitorul premium de la Green Sugar cu putere de indulcire dubla si cu indice glicemic si caloric 0. De cand l-am descoperit nu am mai folosit altceva si il folosesc la ce gatesc si sa indulcesc bauturile.


Un alt magazin pe care il verific mereu este ViaNaturalia - click pe linkul asta, introduceti codul CCVIA7 inainte de finalizarea comenzii si aveti 7% reducere la intreaga comanda. Ce cumpar cel mai des de la ei sunt produsele de la Diet Food, un brand polonez extrem de bun si cu produse gandite. Crackersii cu in sunt curati, low carb si imi plac mult - sunt scumpi, dar pentru mine merita din plin. Diet Food are multe produse interesante si cateva optiuni keto care merita incercate daca asta e stilul vostru alimentar, eu am incercat si suplimentele de la ei si sunt misto.

Un alt brand care imi place mult si se gaseste pe site este Primeal, insa sunt multe optiuni fara gluten, fara zahar, fara lactoza, fara sare, astfel incat este un magazin care se preteaza unui stil de viata cat mai curat si fara prostii. Gama lor de produse este variata, au si produse cosmetice (daca va tenteaza produsele Jonzac puteti sa folositi codul pentru reducere), cat si produse pentru casa.

Unul din primele siteuri de unde am cumparat produse low carb a fost GymBeam (pe denumirea bolduita a magazinului este intotdeauna link catre site daca nu v-ati dat seama pana acum, asa fac mereu cand va povestesc despre ceva ce merita), iar cand am inceput eu sa comand de la ei aveau doar cateva produse. In ultimele luni portofoliul lor s-a marit si a crescut si valoarea comenzilor mele pentru ca am vazut multe produse interesante.

La aproape fiecare comanda data pe site, cumpar albusurile lichide de ou marca lor proprie (le folosesc cand fac pizza cu faina de cocos), produse de la Xucker si Wolfberry, insa sunt multe chestii interesante pe site, cum este de exemplu faina low carb pentru paine de la Wyld. Am multe sosuri marca Gymbeam in casa, au 0 calorii si nu contin zahar, sunt lichide, dar dau gust mancarii - Salted Caramel e cel pe care il folosesc cel mai des.

Scufita Rosie, siteul celor de la Pronat, este unul pe care dau aproape lunar comanda, chiar daca am avut ceva probleme cu ei - incurcaturi la comanda pe care au uitat sa le rezolve, nimic grav, dar as fi preferat sa nu se intample - si motivul pentru dau comand la ei este faina de migdale Pronat, faina low carb cu care eu gatesc si pentru care nu am gasit o alternativa mai buna. Si nici nu mai caut pentru ca este ceea ce vreau, chiar daca e mai scumpa.

De obicei dau comanda la ei vineri pentru ca au o oferta cu 2,20 lei la anumite produse (v-am mai spus despre ea, gasiti detalii pe siteul lor daca va intereseaza) si cumpar de 150 lei ca sa beneficiez de transport gratuit. Ce mai cumpar pe langa faina? Condimentele Pronat, pastele de la Vitanu, produse de la Zwergenwiese si Arche, dar si alte chestii pe care le mai gasesc interesante - au si ceaiurile de la Yogi Tea, daca sunteti amatoare de ceai.


Mai sunt si alte siteuri de unde cumpar periodic, o sa fac o lista mai jos si o sa va spun ce cumpar de la fiecare ca sa fie mai usor daca cautati ceva anume:
 
MyProtein (daca nu aveti cont la ei si dati click pe link aveti 30% reducere la prima comanda de peste 200 lei pe site) - de la ei cumpar FlavDrops (si le-am recomandat de multe ori, Cheesecake si Butter Biscuit imi plac mult, dar si Toffee si White Chocolate sunt interesante), pastele din konjac si cateodata niste amestecuri pentru clatite

Shop Builder - la ei dau comenzi mici si dese (transportul e doar 10 lei), iar cele 2 branduri pe care le caut mereu sunt: ForPro (paine, paste si smoothie) si Biotech USA (Zero Drops si Zero Bar sunt cele pe care le iau cele mai des)

NO Sugar Shop - nu am mai dat comenzi in ultimele luni, asa cum am dat la inceput, insa au cateva optiuni bune de la FeelingOK, FitFood si produse cu konjac, insa nu imi place serviciul lor cu clientii (am primit produse rupte/ sparte si nu mi-a raspuns nimeni, unele produse nu sunt disponibile cu lunile), pacat de produsele NoCarb pe care le ambaleaza ei si pe care prefer sa le iau de la Mega Image sau de la Farmacia Tei

Vegis - comand mult mai rar decat anii trecuti pentru ca au doar cateva optiuni low carb (si preturile sunt mai mari decat pe alte siteuri la acele produse) si atunci cand comand iau condimente, ceaiuri si produse de la Solaris

Daca pe viitor mai vreti sa fac postari de genul asta sa-mi spuneti in comentarii. Iar daca aveti alte recomandari de siteuri misto cu produse low carb le astept.

6 comentarii

  1. Nu am incercat niciodata produsele low carb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe produse cu carbohidrati putini care nu sunt etichetate low carb, dar e bine intotdeauna sa fim informati si sa avem alternative.

      Ștergere
  2. Super site-ul, multumesc mult pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, mai vreau, multumesc pentru postare. Am 3 luni de cand tin dieta low carb.

    RăspundețiȘtergere