7 intr-o saptamana #284

20.12.20

Sper ca ati avut o saptamana linistita si ca incet incet incepeti sa simti spiritul de sarbatoare, eu asta am incercat sa fac in ultimele zile: sa ma relaxez, sa ma detasez de munca si de tot ce mi-a dat batai de cap anul asta si sa ma bucur de timp pentru mine si sufletul meu. Craciunul este o perioada incarcata de emotii pentru mine si este momentul cand simt cel mai tare lipsa celor ce nu mai sunt langa mine - anul asta e primul, dupa mult timp, cand am putut sa ma bucur de amintirile mele din copilarie. Globul de mai jos este printre primele pe care le-au cumparat ai mei pentru mine, are aproape 40 de ani si e doar unul din multele pe care le-am pastrat si de care acum ma pot bucura.

Am inceput saptamana cu niste cumparaturi ratate, dar am recuperat in ultimele zile cand am reusit sa termin cu toate cadourile si am si expediat prin curier ce aveam de trimis. Am trecut prin DM si mi-am luat o vopsea pentru radacini si un gel de dus peeling cu vanilie si fructe de padure, iar din Pepco am luat niste decoratiuni si funde pentru a face cadourile cat mai aratoase si niste elastice de par. Mie imi mai trebuie niste lucruri, dar nu stiu daca am de gand sa mai ajung zilele astea in aglomeratia din magazine.

Pielea mea a resimtit stresul din ultima perioada, dar si faptul ca nu m-am alimentat cum trebuie (de-abia astept zilele urmatoare sa pot sa ma "joc" in bucatarie si sa mananc cum trebuie) si a tot dat semne de revolta care combinate cu efectele purtarii mastii mi-au dat mari batai de cap. O sa va povestesc zilele urmatoare despre ce produse m-au impresionat anul asta, asa ca nu o sa intru in detalii acum.

Saptamana asta chiar am simtit ca se apropie Craciunul, am primit multe cadouri de la oameni apropiati mie, dar si cateva surprize care mi-au placut mult. Daca ma urmariti pe Instagram ati vazut deja multe dintre ele - am incercat sa va arat pe masura ce le-am primit in ideea ca poate va inspira sa le faceti celor dragi cadouri sau, de ce nu, sa va faceti voua o bucurie. Vinurile de la Crama Telna sunt o noutate pentru mine, la fel si produsele NO DOL pe care le-am pus deja la treaba pentru ca vremea rece lasa semne pe articulatiile mele.

Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare, somn, filme, impachetat de cadouri, planuri pe termen scurt, multe cani de ciocolata calda si ceai, timp pentru mine si sufletul meu si a fost mai mult decat bine. Imi doresc ca zilele urmatoare sa fie pline de liniste, zambete, clipe frumoase si magie. Vreau sa gatesc chestii delicioase, sa savurez ceea ce fac, sa ma joc mai mult cu blanoasele mele, sa citesc si sa imi bucur sufletul. Asa cum va ziceam si zilele trecute starea mea de bine a fost si este principala mea preocupare.

Ce-ati facut zilele astea? Ce planuri aveti pentru saptamana viitoare?

8 comentarii

  1. Să ai parte de toată liniștea și clipele frumoase pe care ți le dorești!
    Am tras săptămâna asta să rezolv ultimele treburi mai importante pe anul ăsta și sper săptămâna următoare să lenevesc cât mai mult. N-am mai văzut un serial din starea de urgență, stau cam prost și cu cititul de vreo două luni, e momentul să recuperez.
    Aștept cu interes lista aia de preferate. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am rezumat la filme, de sezon, daca ma apuc de vreun serial acum cine stie cum "reusesc" sa nu dorm cateva nopti. :)

      Ștergere
  2. Buna uite eu am scoticit prin casa toata saptamana am spalat tot perdele geamuri si sunt gata sa vina sarbatorile le astept 😁 mai am.de cumparat cateva cadouri si sunt gata spar sa gasesc ce imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nici nu am de gand sa intru in vreun magazin in perioada asta, nici in anii trecuti nu ma avantam eu, cu atat mai putin acum. Cred ca o sa prindem niste reduceri bune in ianuarie...online...mai comod :D. Odihna placuta!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu pot sa mai iau haine on-line, asa ca tot in magazine o sa ajung, pentru restul oricum comenzile on-line sunt baza.

      Ștergere
  4. Joi am intrat oficial in cocediu și tot joi ne-am mutat în casă nouă. Au urmat zile de aranjat, mutat, decorat,curățat si inca nu am terminat

    RăspundețiȘtergere