Se poate si asa (38)

28.12.20

A trecut putin peste o luna de la ultima postare cu produse terminate, dar v-am spus din noiembrie ca va urma curand o alta pentru ca aveam multe produse pe sfarsite, asa ca de-abia am asteptat sa fac pozele si sa scap de plasa pentru ca a curs un produs si nu mi-a placut deloc ce-a facut. Nu ma asteptam sa se stranga atat de multe produse intr-un timp scurt, dar cand incepi multe si te roade curiozitatea se intampla asta, mai ales cand te duci la sala de multe ori pe saptamana si unele produse le folosesti de mai multe ori intr-o zi.

O sa incep cu produsele pentru ten pentru ca pe asta imi face cea mai mare placere sa le termin: un cleanser de la One. Two. Free! (produsele se gasesc la Douglas), produsul cu acid poliglutamic de la The Inkey List (nu mi-a placut asa cum ma asteptam, asa ca nici nu v-am povestit despre el), boosterul cu 10% vitamina C de la Clinique, un ser cu 1% bakuchiol de la Revolution Skincare (nu am vazut mare lucru de la el si am alt produs cu 2%, asa ca nu cred ca o sa il mai iau) si o alta crema cu electroliti de la Paula's Choice - v-am aratat una si luna trecuta si intre timp am cumparat alta, e unul din produsele pe care le folosesc cel mai des si am avut doua incepute.

Am folosit mai multe masti, le-am pastrat doar pe cele de la Iroha de care v-am mai spus ca imi plac mult si le cumpar des (au aparut si la Farmacia Tei si au preturi mult mai bune decat on-line), iar pentru buze am folosit cateva masti de la Pupa (nu prea vad cum sa spui daca o masca de genul asta e eficienta sau nu, eu le consider un mic rasfat si ma bucur de ele cand le primesc, insa nu prea le cumpar) si un balsam de buze de la EOS.

Am terminat trei produse pentru exfoliere: doua pentru corp si unul pentru picioare. Exfoliantul cu mar de la Dermacol este un deliciu si imi place la nebunie, insa nu l-am mai vazut pe nicaieri (si asta a fost ultimul pe care l-am avut), cel de la Balea nu mi-a placut - a fost intr-un set si l-am folosit greu pentru ca nu m-a incantat. In schimb produsul pentru picioare de la Dirty Works mi-a placut mult, daca il mai gasesc pe Notino o sa il iau din nou.

Din gama Body Positive de la Balea am terminat un ser, insa imi place mai mult cealalta varianta si am luat-o pe aceea, asta nu mi s-a parut ca face ceva. Gelul de dus Dusch Das a fost o editie limitata de iarna si mi-a placut la nebunie, are efect de incalzire, insa nu cred ca se gaseste in Romania, la fel de mult mi-a placut si produsul pentru picioare de la Bottega Verde (il gasiti aici) pe care am de gand sa il cumpar din nou. Untul de corp cu lapte de migdale de la The Body Shop m-a salvat cand pielea mea a fost extrem de uscata, mi-a placut mult, desi folosesc mult mai des iaurturile de corp de la ei. De obicei nu va arat sapunuri lichide si alte produse de genul asta, insa cele de la Rituals sunt deosebite si, chiar daca sunt mai scumpe, merita daca vreti un mic rasfat.

Am terminat si cateva produse pentru par, nu o sa insist cu ele pentru ca le-am mai mentionat in timp. Cele care mi-au placut mult sunt balsamul Repair de la Wella, samponul pentru par vopsit de la Kerastase (produsele Kerastase chiar imi plac, dar mi se par extrem de scumpe, mai ales ca eu nu am probleme deosebite cu parul) si masca cu keratina de la Lorvenn. Nu stiu daca voi lua vreunul dintre ele din nou pentru ca sunt multe altele pe care vreau sa le incerc, am multe produse pentru par deja in casa si vreau sa vad cum sunt.

Am lasat la final cateva produse pe care le vedeti mereu in postarile de genul asta: un spumant de baie de baie de la Tedori d'Oriente (Royal Oud de data asta), gelul pentru ras Vanilla Dream de la Olay si un deodorant Powder Touch de la Nivea. Sunt curioasa daca voi aveti produse de genul asta, pe care sa le consumati pe repeat - daca da, spuneti-mi in comentarii.

Ati incercat vreunul din produse terminate de mine? Aveti obiceiul sa incepeti mai multe produse de acelasi tip? Sau folositi unul si cand il terminati incepeti altul?

11 comentarii

  1. Ai terminat o gramada de produse !😉 sapunurile lichide rituals sunt minunate am avut si eu 2 la viata mea..😁😁😁dar le-am folosit pe post de gel de dus un adevarat rasfaț 👍 eu nu obisnuiesc sa desfac multe produse in acelasi timp deoarece risc sa expire maxim desfac cate 3 din fiecare categorie si neaparat la produsele ptr.ten notez cu eticheta ziua si luna desfacerii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, s-au adunat multe, dar e bine sa stii ca si consumi ce incepi.

      Ștergere
  2. Ai consumat ceva.. Am încercat deodorantul de la Nivea! De la Rituals nu am avut decât o crema de mâini, și a fost super faina, hidratanta! Dar cam atât am încercat de la ei..
    Te pup!
    O zi minunata!
    Gabriela Catalina Catis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate mai incerci pe viitor si altele de la ei, chiar merita. Sa ai un sfarsit de an frumos!

      Ștergere
  3. În afară de deodorantul de la Nivea altceva nu am incercat.Ai consumat ceva produse în ultima perioadă 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-am propus sa termin din ce am inceput. Si mi-a iesit. :)

      Ștergere
  4. Te înțeleg destul de bine la capitolul curiozitate, și eu o mai pățesc să încep n produse de același tip și să-mi blestem apoi zilele că nu se mai termină produsele (iar când se termină, ei bine, parcă toate se termină în aceleași 24 de ore). Din fericire sau nefericire, nu pot să spun, de exemplu, că termin 10 flacoane de antiperspirant Dove Original pe an (e unul dintre produsele preferate, ca să zic așa), sunt prea curioasă și mă plictisesc repede, dar am observat că de-a lungul anilor revin periodic la produsele preferate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca curiozitatea asta e in firea noastra.

      Ștergere
    2. La mine mai e și situația în care, chiar dacă îmi place un anume produs, dacă abuzez de el la un moment dat mi se ia de el. Te admir că ești atât de consecventă în micile tale delicii / plăceri.

      Ștergere
  5. Mă faci tot mai curioasă de crema cu electroliți și cred că o să încerc și eu spumanții de baie Tesori d'Oriente, tot nu știu ce să mai iau pe zona asta.

    RăspundețiȘtergere