Placeri de inceput de decembrie

2.12.20

M-am tot gandit care sa fie prima postare din luna decembrie, dar nu am putut sa ma hotarasc pentru ca am atat de multe lucruri despre care vreau sa scriu (daca stiti un magazin care vinde timp sa-mi spuneti si mie), asa ca in final m-am decis sa va povestesc despre placerile mele de inceput de iarna si - poate - sa va fac sa va ganditi la rasfatul vostru si sa va acordati macar cateva minute pe zi doar pentru voi. Pe mine asta ma ajuta mult, indiferent de ce nebunie e in jurul meu - imi fac o cana de ciocolata calda sau ceai, ma asez intr-un loc comod si imi las mintea sa se elibereze de toata tensiunea si gandurile care nu ma ajuta la nimic.

Sa am grija de mine si de pielea mea este una din prioritatile mele, nu sar niciodata peste pasul asta si ii dau pielii mele ceea ce are nevoie in momentul ala. In ultima perioada am pus accent pe hidratare si luminozitate pentru ca tenul meu resimte schimbarea de temperatura si trecerile de la cald la frig si invers au lasat urme pe fata mea, ca sa nu mai vorbesc de iritatiile de la masca care au devenit o obisnuinta. Iar in perioada asta mi se pare ca tenul este tern si lipsit de viata, asa ca folosesc multe ingrediente pentru a avea un aspect radios si sanatos.

In ultimele 2 luni am incercat cateva produse noi si de-abia astept sa va povestesc mai multe despre ele in perioada urmatoare, insa am si cateva produse pe care le folosesc de ceva vreme si care merita laudate din plin. Water-Infusing Electrolyte Moisturizer de la Paula's Choice este unul din produsele astea, tot iau crema de cand s-a lansat in Romania - vedeti ca acum pe site au niste crackersi de Craciun extrem de misto cu 2 mini produse si 35% la reducere si este si crema asta mini intr-una dintre variante, daca vreti sa o incercati este momentul potrivit - si nu se compara cu nimic din ce-am incercat. Electrolitii mi se par fascinanti ca ingredient si crema asta merita fiecare ban.


Ma tot joc cu parfumurile pe care le am, le schimb des si ma bucur de fiecare in parte atunci cand il port, sunt sigura ca cele ce iubiti parfumurile stiti exact la ce sentiment ma refer - atunci cand porti un parfum care iti place si iti da o stare de bine e ca si cum ai super putere numai a ta. Am inceput sa ma machiez mai des, chiar daca stiu doar eu ce am sub masca de cele mai multe ori, dar nu m-am machiat niciodata pentru ceilalti, ci pentru mine. Am in plan o postare despre cateva fonduri de ten stick pe care le am si le folosesc pentru ca sunt cele pe care le-am folosit in ultimele zile, insa in poza de azi v-am aratat un fond de ten lichid de la Lancome care inca imi place la fel de mult ca atunci cand l-am descoperit.

Am lasat la final doua dintre placerile mele declarate atunci cand vine vorba de timp pentru sufletul meu: lumanarile parfumate si cititul. Lumanarile pe care le folosesc de ceva vreme sunt de la DW Home (eu le iau de aici) si-mi plac mult aromele lor - Vanilla Bean este o combinatie extrem de misto de vanilie cu vodca cremoasa, condimente si crema dulce de unt. Am vazut pe site 2 arome de la Country Candle care sunt pe gustul meu, asa ca s-ar putea sa imi fac singur un cadou aromat luna asta, sa vedem cum stau cu finantele pana de Craciun.

Citesc mult de obicei, insa anul asta am citit mai mult decat oricand pentru ca asta m-a ajutat sa "evadez" pentru scurte perioade de timp din rutina si din agitatia care ne-a tot inconjurat lunile astea. Am citit genuri diverse si autori de tot felul, m-am regasit in unele carti, cu altele nu am rezonat deloc, insa fiecare carte a fost o experienta si m-a facut sa ma uit mai cu atentie la ce e in jurul meu si la oamenii pe care ii intalnesc.

Tu cum te rasfeti zilele astea?

8 comentarii

  1. Și mie îmi plac parfumurile, însă în ultima vreme am pus pe primul loc cititul📖

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am citit mult, luna asta vreau insa sa ma uit si la niste filme de Craciun.

      Ștergere
  2. Si eu aleg foarte des ceaiul , și budincile la plic îmi plac mult. Si profit de zilele în care nu ies din casă pt a face ordine , ma liniștește foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa gasim lucrurile alea care ne linistesc, eu cand sunt agitata ma joc cu blanoasele mele.

      Ștergere
  3. Îmi plac gusturile tale... Pe mine în ultimul timp ma relaxează filmele de Crăciun...de care ma bucur în timp ce gătesc... 🙈🙈🙈... Sunt foarte multe pe Diva... Din casa nu prea ies... Asa ca nu prea ma machiez... Ma mai bucur de câte un puf de parfum, fără de care nu pot avea o zi liniștită... Un decembrie minunat îți doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau luna asta sa ma uit la filme de Craciun, ai ceva recomandari misto? Sa ai si tu o luna frumoasa!

      Ștergere
  4. Parfumurile imi plac si mie,de aceea aleg să folosesc în fiecare zi un altul.

    RăspundețiȘtergere