Decembrie, vineri, ganduri

11.12.20

Zilele astea mi-au trecut o multime de ganduri prin minte, am avut multe conversatii care m-au facut sa imi pun multe intrebari, dar mai ales m-au facut sa apreciez si mai mult ceea ce am in viata mea si experientele care m-au adus in punctul asta, chiar daca au fost dureroase si au lasat urme. Au fost cateva momente anul asta cand am scris pe blog cuvantul "acceptare", dar nu am vrut sa intru in detalii pentru ca acceptarea asta vine si cu respectarea alegerilor celorlalti, chiar si atunci cand parerile sunt diferite.

Nici macar acum nu simt ca e momentul sa merg mai departe cu gandurile despre acceptare (si ma refer la acceptarea lucrurilor care nu tin neaparat de noi, ma gandesc la situatii pe care nu avem cum sa le schimbam si la multe alte lucruri care ne afecteaza, chiar daca doar datorita imprejurarilor), dar in acelasi timp parca nu imi vine sa ma indepartez de subiect. Minte incurcata de femeie ... am atat de multe lucruri in minte despre care as vrea sa scriu, dar nu reusesc sa gasesc timp suficient sa o fac. Si nu vreau sa mai zic ca am mult de munca pentru ca am tot scris asta ... dar tot visez la clipe libere si fara nimic de facut.

M-am gandit la cateva postari pentru finalul de an, dar si pentru primele zile din ianuarie, insa as vrea sa imi spuneti si voi in comentarii daca vreti parerea mea despre ceva anume, daca vreti sa "ating" un anumit subiect in limita a ceea ce stiti ca scriu. Nu o sa ma apuc vreodata sa comentez alti oameni si alegerile lor, nu o sa imi dau cu parerea aiurea despre lucruri pe care nu le cunosc si nu le folosesc pentru ca nu ma reprezinta. Pe cat imi place mediul on-line si imi ofera inspiratie in multe momente, pe atat de mult ma dezgusta (si e cuvantul potrivit, care poate pare prea dur, dar nu e) anumite mizerii si comportamente si anul asta mi-am dorit, mai mult decat oricand, sa ma tin departe de toate astea.

Anul asta principala mea prioritate am fost eu, m-am preocupat de starea mea de bine si tot ce-a insemnat asta in fiecare moment al anului asta, care e asa cum e si care ne-a incercat pe toti. Au fost multi ani in viata mea cand sa ma pun pe mine pe primul loc mi se parea un gest de egoism si ma refer la momentele cand alti oameni din jurul meu treceau prin anumite experiente - acum imi dau seama ca a fost o abordare gresita (si asta nu e un cuvant pe care il folosesc des) din partea mea pentru ca fiecare dintre noi are de trait propriile experiente si tot ce putem face este sa sustinem si sa ajutam atat cat putem, fara sa lasam lucrurile si nevoile noastre proprii pe locul doi. Anul asta e primul in care simt ca am putut sa observ si sa nu ma consum pentru ce nu tine direct de mine. 

O sa ma opresc aici, dar as vrea sa imi scrieti ce ganduri aveti zilele astea, ce a schimbat anul asta in viata voastra.

7 comentarii

  1. Si eu in trecut uitam de mine complet...si asta nu e bine deloc sa nu uitam niciodata sa ne facem timp ptr.noi si sa fim noi bine in primul rand ...❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa te simti tu bine ca sa poti face ceva si pentru altii.

      Ștergere
  2. Draga mea, anul asta pentru mine și mama mea a fost un an bun, de ce?! Pentru ca Învățând amândouă, am luat sala și traseul din prima, deci am luat amândouă permisul, am muncit ne-am luat și noi o mașina, la mâna a doua, dar asta nu contează. In schimb, mai sunt lucruri de făcut, pe care cu ajutorul Lui Dumnezeu vreau sa le fac in anul ce vine.. Te imbratisez cu drag. Sunt Gabriela Catis de pe fb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa aveti un final de an linistit, plin de clipe frumoase si anul urmator sa realizezi tot ce ti-ai propus.

      Ștergere
    2. Da.. mulțumesc din suflet. Doamne ajuta. Și chiar ma bucur ca te cunosc aici de câțiva ani, și ai rămas constant același om frumos din orice punct de vedere. Și aici și pe Insta ❤️ Anul viitor chiar îmi doresc sa slăbesc.. îmi pare rau, ca anul asta m am delasat.. dar anul viitor îmi doresc. Îmi doresc sa prind mai multă experiența cu mașina, sa-mi găsesc un nou job, (mi am dat demisia acum ceva timp). Și cu ajutorul Lui Dumnezeu va fii bine. Mai sunt lucruri de făcut. Nu-mi fac planuri, merg cu Dumnezeu Înainte ❤️ Sa ai cel mai frumos an.. și binecuvantat de Dumnezeu 🤗🤗🤗🤗🤗

      Ștergere
  3. A fost un an greu pentru toti, am petrecut mult timp în casă (multumesc lui Dumnezeu ca stai la curte ca altfel innebuneam cu doi copii),am început serviciul după doi ani de concediu post natal,intr-o săptămână ma voi muta in casa noua,am avut noroc și am putut merge și la mare...deci și cu pandemia a fost și ceva bun.Multumim lui Dumnezeu ca suntem sănătoși

    RăspundețiȘtergere