Cateva idei de cadouri de Craciun

16.12.20

Nu am avut intentia sa scriu postarea asta pentru ca v-am tot spus in ultimele saptamani de produse si lucruri potrivite pentru a fi oferite cadou celor dragi in perioada sarbatorilor, iar in final a trebuit sa o scriu de doua ori pentru ca dintr-o eroare prima postare a fost stearsa. Nu stiu daca voi fi la fel de inspirata ca prima data cand am scris, dar o sa incerc sa va arat cateva idei si sa va povestesc un pic de modul in care eu aleg sa fac cadouri. Unele dintre produse le-am primit, altele le-am cumparat eu pentru cadouri, sunt produse din diverse categorii de pret si de interes. Nu uitati de cele de care v-am povestit deja de la Yves Rocher, Paula's Choice sau Bottega Verde daca aveti nevoie de inspiratie.

Cei de la The Body Shop au 25% reducere la toate seturile cadou pana pe 27 decembrie si aveti de unde alege, iar daca nu vreti sa va ingramaditi in magazine au si optiunea Call & Collect care mi se pare extrem de utila in perioada asta. Seturile lor cadou arata intr-un mare fel si sunt pentru toate gusturile si buzunarele, eu astazi vreau sa va arat doua dintre ele. Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome este un rasfat pentru simturi si vine cu 5 produse in 2 arome: Strawberry si Banana. Gama pentru par n-am incercat-o pana acum si chiar sunt curioasa sa vad cum sunt produsele pentru ca am tot citit si auzit pareri despre ele.

Iubitorii de bai lungi, cu spuma vor aprecia sigur Bubbling Mango & Berry Blends Duo care vine cu 2 spumante full size si un burete colorat si vesel. Despre spumante v-am povestit pe blog in prima parte a anului cand au fost lansate, asa ca daca vreti mai multe detalii cautati postarea aia pentru ca am incercat toate aromele disponibile. Setul asta este unul destinat rasfatului si poate fi o optiune buna si pentru cineva la varsta adolescentei, dar pe site gasiti multe alte optiuni interesante cu arome care mai de care mai delicioase. Setul asta va ajunge la o prietena de-a mea care s-a mutat de curand si care in sfarsit se poate bucura de bai in cada.

Din categoria produselor cu preturi accesibile nu pot sa nu mentionez Tesori d'Oriente, mai ales ca produsele sunt disponibile in multe magazine si au o varietate interesanta de arome, astfel incat puteti personaliza cadoul in functie de preferinte. In perioada asta eu folosesc White Musk, dar sunt multe arome care imi plac, mai ales la cremele de corp care au o textura foarte reusita si chiar fac o treaba buna. Mi-as dori - si v-am mai spus asta - sa scoata si produse pentru exfolierea corpului si asa rasfatul ar fi complet.

A devenit deja o traditie sa va arat trusele de la Pupa Milano inainte de fiecare Craciun, iar anul asta e unul care imi place mult din punctul asta de vedere - Squirrel e tema si arata foarte bine ceea ce au pregatit. Sunt 4 variante disponibile si fiecare vine in mai multe optiuni de culoare (atat culoarea veveritei, cat si produsele din interior), preturile sunt cuprinse intre 53 si 130 lei, iar pentru varianta 4 se ofera cadou si o sacosa din panza naturala cu un mesaj care mie imi place mult "Get lost in the beauty of nature".

In poze puteti sa vedeti Squirrel 3, in varianta 001, si arata intr-un mare fel, asa incat am fost tentata sa o opresc pentru mine. Are produse pentru ten, buze si ochi, iar selectia de culori imi place mult de tot, cei de la Pupa au facut o treaba foarte buna. Daca aveti de facut cadou unui adolescente sau unei tinere care e la inceput cu produsele de machiaj o sa fie sigur incantata sa se bucure de atatea produse cu texturi extrem de reusite. Trusele vin deja cu cutie, asa ca puteti sa optati sa le impachetati sau nu, in functie de cum aveti inspiratie. Pe siteul celor de la Pupa Milano gasiti o multime de seturi cadou, asa ca sigur o sa gasiti ceva care sa va placa.

Anul asta a fost unul greu si multe persoane intampina dificultati financiare, asa ca m-am gandit sa vin cu o recomandare low budget, dar care sa merite si m-am oprit la cremele Q4U de la Tis Farmaceutic - costa in jur de 10 lei, vin in mai multe variante, sunt create de un brand romanesc si au formule extrem de curate care bat de departe ale firme cu pretentii. As fi preferat un alt tip de ambalaj, dar stiti deja parerea mea despre creme si borcane, mai ales cand au si ingrediente misto sensibile la anumiti factori.

Varianta cu ceramide si catina si cea cu ulei de avocado, complex bioactiv din plante si vitamine mi se par extrem de interesante si mai este una cu acid hialuronic si aloe vera care mi-a placut, asa ca daca sunteti in cautarea unui astfel de produs merita sa le incercati. Am si o intrebare pentru voi: va tenteaza sa fac un giveaway pe Facebook si sa aveti ocazia sa le incercati? Eu am primit mai multe variante si as vrea sa va bucurati si voi de ele pentru ca eu nu am ce face cu atatea creme.

Si acum sa revin la modul in care aleg eu sa fac cadourile si cum gandesc tot procesul asta: tin cont de persoana care va primi cadoul, de ce anume ii place si daca stiu ca vrea ceva, dar din diverse motive isi amana/ ignora dorintele. Nu fac cadouri doar ca sa le fac, nu vreau sa sterg un alt nume de pe o lista, vreau sa fac o bucurie si duc tot procesul asta pana la capat: ambalaje frumoase, mici detalii care sa conteze si un cadou care sa insemne ceva, astfel incat persoana care primeste sa stie ca am ales cadoul cu atentie si iubire.

Mie imi plac lumanarile si cartile, dar imi plac anumite arome si anumite genuri de carti, asa ca ma duc spre astfel de cadouri doar daca stiu foarte bine persoana si ii cunosc gusturile. La fel si in cazul parfumurilor, sunt ceva extrem de personal si nu sunt usor de ales si "nimerit". Daca stiu ca cineva vrea sa isi dezvolte un talent sau are o pasiune noua sau veche si gasesc o carte care consider ca merita o adaug la cadou pentru ca este un detaliu care pentru mine face diferenta.

O parte din cadourile pregatite de mine pentru acest Craciun contin si cate un produs de la Secretele Ramonei pentru ca am in jurul meu oamenii care vor sa traiasca sanatos, sa consume mai putin zahar si sa fac alegeri mai inteligente - despre produse v-am tot spus, insa vreau sa va spun ca pe Green Sugar gasiti acum si vouchere cadou, astfel incat fiecare poate sa isi aleaga ce vrea. De obicei cardurile mi se par un cadou care nu spune nimic si cu care "scapi" repede, insa asta este unul din voucherele de care chiar m-as bucura pentru ca mai sunt cateva produse pe care nu am apucat sa le incerc si ma tenteaza (later edit: imediat dupa ce am scris asta am primit un voucher cadou si am si plasat comanda).

Pentru un iubitor de cafea un cadou precum celor de la Tchibo este o incantare si va bucura in mod sigur, pentru mine care nu suport cafeaua si nu beau nu inseamna nimic, dar asta nu inseamna ca nu pot face cuiva un astfel de cadou. De asta tot insist ca e extrem de important sa alegi cu mintea si cu sufletul, tinand cont de persoana, nu de ce iti place tie - eu de multe ori apelez la pamper box/ basket create de mine cu produse care stiu ca ii fac placere persoanei respective. Daca ar fi sa primesc un astfel de cadou m-a incanta o cutie de ceai, o lumanare parfumata, o ciocolata delicioasa, o pereche de sosete pufoase si calduroase, o carte interesanta si de ce nu cateva produse de rasfat cu o aroma gurmanda. Si daca cumva se "rataceste" pe acolo si un bronzer de la Dior as fi in culmea fericirii.

Voi cum alegeti cadourile pentru cei dragi? Ce v-ar face placere sa primiti din ce-am mentionat eu mai sus?

8 comentarii

  1. Da.. Mi-ar plăcea foarte mult sa încerc cremele... Imi place foarte mult paletă squirrel de la pupa... Iar produsele tresori mi se par fascinante... Imi plac ideile tale de cadouri

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna uite eu deja stiu ce o să-i fac cadou mamei soacre un set de cafea cu cana...si o crema de fata hidratanta care stiu deja ca o foloseste de mult timp este de la YR mamei deja stiu 2 ape termale ca fara ele nu poate si cateva scule de lana ca ii place sa faca sosoni , socrului meu ii iau o sticla de vin ,o spuma de ras si un after shave , cumnatului 2 geluri de dus mari de la Oriflame cu ulei de masline ptr.ca stiu ca le foloseste de ani buni, sotului un plovar ca are nevoie...fetitei ciocolata , haine si mai am de facut cadouri...iar eu as incerca spumant de la the body shop cu mango sigur e minunat , crema cu ulei de avocado chiar mi se pare interesanta si e si brand romanesc si pretul e waw ! In rest imi mai doeresc o pereche de pijamale groase si un ulei de par...poate mi le aduce mosul 👍

    RăspundețiȘtergere
  3. Pupa ramane in topul preferintelor mele ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Daa, cum sa nu dorim giveaway cu creme?! Eu am facut ochii mari in farmacia Dr.Max cand am vazut preturile cremelor.Am luat ce am gasit pe raft, crema cu acid hialuronic si vitamine ( cea cu aloe nu era, as fi vrut sa o cumpar) si am ajuns la fundul recipientului doar intr-o luna.Nu e spornica precum alte creme adica (cel putin pentru mine) nu ajung 1-2 bobite pentru intreaga fata, tenul meu o "manca" cu nesat si vreo 10 ore chiar se simtea hidratarea promisa.Acum am inceput crema pentru albire, textura e putin mai fina,se absoarbe imediat, sunt curioasa de rezultat la terminarea celor 50 gr.As incerca muulte produse TIS si nu doar din cele pentru ingrijirea fetei dar am doar o fata 😏(toate cremele par interesante, sunt curioasa de crema cu ulei de avocado si de cea cu ceramide intai), ar fi o surpriza frumoasa daca ar reusi sa formuleze si comercializeze si produse tip serum. Sincer, anul acesta pe langa cosulete cu fructe, ciocolata, o sticla vin/ lichior m-am axat si pe suplimente necesare intaririi imunitatii. Multumesc de idei, interesante, voi intra sa arunc un ochi pe Green Sugar cu siguranta! Sarbatori cu inima buna si oameni frumosi! 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serurile au mai multe ingrediente active si in mod sigur ar costa mai mult, dar ideea ta e buna.

      Sa ai zile senine, cu pace si bucurie in suflet!

      Ștergere