Arome de Craciun de la The Body Shop

4.12.20

Am inceput sa folosesc produsele astea de la The Body Shop acum o luna - cand le-am primit si am facut si pozele - dar am vrut sa astept luna decembrie sa va spun despre ele pentru ca sunt o idee buna de cadou pentru cineva drag sau pentru voi. Sunt 3 arome in editia limitata de Craciun de anul asta, una este o aroma pe care o stiu si care a fost readusa anul asta pentru ca este foarte iubita, iar celelalte doua sunt noutati care cred ca o sa vi se para extrem de interesante.

Seturile de pe site arata tare bine si au 25% reducere pana pe 27 decembrie, asa ca daca vreti ceva profitati de oferta asta - nu sunt doar aromele de sarbatori, ci multe variante in diverse arome si combinatii, asa ca sunt sigura ca o sa gasiti ceva pe placul vostru. Ambalajele de sarbatori de la The Body Shop sunt de vis si cadourile lor arata intr-un mare fel, sunt variante interesante si pentru un buget mic de cumparaturi, dar si pentru un rasfat mai costisitor.


Festive Berry are un parfum dulce acrisor de fructe de padure si, din punctul meu de vedere, este aroma cu care puteti sa mergeti la sigur daca vreti sa faceti cuiva un cadou si nu stiti ce sa alegeti. Sunt 8 produse in gama asta, ceea ce am incercat eu este exfoliantul pentru corp cu cristale de zahar, seminte exfoliante de zmeura, ulei din seminte de merisor si ulei din nuca braziliana. Produsele pentru exfoliere de la The Body Shop imi plac mult si nici asta nu face exceptie.

Se simte extrem de placut pe piele si nu este deloc dur cu pielea, chiar daca cristalele exfoliante sunt maricele. Are o aroma foarte placuta care ramane pe piele, nu lasa filtru uleios (mie nu imi plac deloc produsele care faca asta si v-am mai spus pe blog despre asta) si lasa pielea neteda si hidratata. Mi-a placut atat de mult incat am luat unul cadou pentru o prietena care stiu ca o sa se bucure din plin de produsul asta.

Winter Jasmine este aroma florala de iarna de anul asta si este extrem de interesanta, desi eu nu sunt mare fana arome florale cand vorbim de produse pentru corp. La prima mirosire este o aroma florala rece, insa care aplicata pe piele se transforma in ceva cald cu aroma de iasomie care iti invaluie simturile si iti da o stare de bine. Eu am gelul de dus din gama asta care pe site apare ca fiind stoc epuizat, insa mai mult inca alte sase produse cu aroma asta daca vreti sa o incercati.

Am lasat la final Warm Vanilla, gama pe care am avut-o si iarna trecuta si pe care am folosit-o pana de curand si care este preferata mea. Are o aroma calda cu accente de vanilie care mie imi place mult si care ma face sa zambesc de cate ori o folosesc. Crema de maini cu extract de vanilie din Madagascar contine si unt de shea si ulei de babassu si este cea pe care o am in geanta zilele astea - intra imediat in piele, miroase tare bine si hidratarea este imediata.

Celalalt produs pe care il am este iaurtul pentru corp, pe care asa cum va ziceam mai sus de-abia l-am terminat in ambalajul de anul trecut pentru ca am tot tras de el (nu stiu daca voi faceti asta insa eu o fac cand imi place mult un produs). Contine lapte de migdale si ofera pielii un glow frumos, e o placere de folosit in serile reci si daca va place vanilia o sa va incante sigur. Din gama asta as vrea sa incerc si exfoliantul pentru buze, dar si pe cel pentru corp.

Ati incercat editiile astea limitate? Care este preferata voastra? Ce cumparati de obicei de la The Body Shop?

4 comentarii