7 intr-o saptamana #285

27.12.20

Sper ca ati avut zile frumoase si cu pace in suflet, ca ati zambit mult si v-ati bucurat de tot ceea ce este in viata voastra in acest moment, chiar daca situatia actuala ne-a pus multora piedici si ne-a limitat cumva actiunile pe finalul asta de an. Perioada asta e una care ne-a oferit multe clipe de reflectie si ne-a dat posibilitatea de a vedea lucrurile si dintr-o alta perspectiva, cred ca multi dintre noi ne-am intors la amintirile din copilarie si la acei oameni care ne dau sentimentul de acasa, indiferent ca sunt aproape sau nu din punct de vedere fizic.

Saptamana mea a fost cu relaxare, dar si cu un pic mai multe drumuri decat mi-am planificat, insa am vrut sa fac cateva bucurii unor oameni, asa ca am dus si am trimis mai multe cadouri decat imi planificasem. Am si cumparat cateva cadouri pe ultima suta de metri, ca sa zic asa, de la Pupa si de la Carturesti pentru ca se potriveam perfect cu anumiti oameni. Cartea Craciun la New York (o gasiti aici si aici) este foarte frumoasa si mi-a placut la nebunie: combina povesti si poze din New York cu cateva retete festive, usor de facut si cu ingrediente accesibile. Ma gandesc serios sa o iau si pentru mine pentru ca e genul de carte care iti mangaie sufletul si te faci sa visezi cu ochii deschisi.

Am primit si eu cadouri care m-au bucurat si m-au facut sa apreciez si mai mult oamenii din viata mea pentru ca sunt atenti la dorintele si placerile mele. Rujul meu Rose Montaigne de la Dior a suferit un accident si mi-a parut tare rau pentru ca imi place mult, am ramas surprinsa cand l-am primit impreuna cu un bronzer la care visam de ceva vreme. Produsele Rituals imi plac mult, de-abia astept sa ma bucur de produsele Happy Buddha, am primit si cateva produse de ingrijire extrem de interesante, dar si cateva surprize micute care m-au bucurat mult.  

V-am aratat doar cateva chestii materiale, insa nu sunt cele care au contat cel mai mult, dar nu simt nevoia sa intru in anumite detalii si sa vorbesc despre ce imi misca mie sufletul cu adevarat. Au fost cateva momente saptamana asta cand am zambit cu gura pana la urechi pentru ca sunt lucruri si gesturi care mi-au mers direct la suflet, genul ala de lucruri pentru care nu exista cuvinte si nici nu are sens sa le explici.

N-am petrecut atata timp pe cat mi-am dorit in bucatarie, dar am reusit sa fac cateva chestii delicioase si ne-am distrat mult cu ursuletii astia. Am gatit low carb, fara zahar, v-am mai spus si anii trecuti ca eu nu sunt cu mancarea traditionala si cu cozonacii, cred ca putem sa ne facem propriile traditii fara sa respectam niste reguli. Craciunul pana la urma este despre inima, bunatate si fericire, nu despre "trebuie" si altele de felul asta.

Am vazut multe filme zilele astea, am baut multe cani de ciocolata si am lenevit mult. Nu am dat telefoane din obligatie, nu am facut urari doar de dragul de a le face, nu am facut nimic ce n-am simtit sa fac. Am avut insa cateva momente mai grele cand emotiile m-au coplesit, dar parca momentele alea m-au facut sa vad mai clar niste lucruri si m-au facut sa imi dau seama ce vreau sa fac mai departe cu anumite relatii din viata mea. Am zambit, uneori trist, dar de cele mai multe ori cu adevarata bucurie si m-am bucurat de fiecare clipa.

Ce-ati facut de Craciun? Cum ati petrecut zilele astea?

8 comentarii

  1. O Craciunul la noi e la fei ca in fiecare in prima zi la socri , a doua zi la mama , a 3 zi acasa , am stat si am lenevit, am vizionat multe filme , am baut vin fiert , cocolata calda , pop corn ...maine iar petrecem ca este ziua mea si sigur soțul ca in fiecare an imi face surprize voi avea si musafiri ...iubesc perioada sarbatorilor de iarna e minunata .Ai primit cadouri foarte frumoase setul de la Rituals este minunat am avut si eu anul trecut exfoliantul si hidrateaza...miroase divin sa le folosesti sanatoasa sa te bucuri de ele .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca v-ati simtit bine. Un sfarsit de an minunat sa aveti!

      Ștergere
  2. De Crăciun, am stat, am dormit, am văzut filme.. a fost o zi simpla dar faina.
    Sărbători binecuvântate de Dumnezeu, sa ai 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Gabriela Catalina Catis🤗🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatici sunt ursuleții! Nici eu n-am stat să dau telefoane sau mesaje doar de dragul de a le da, nici nu am mâncat tradițional, în schimb am petrecut timpul așa cum mi-am dorit, cu filme, jocuri și multe porții de râs. M-am bucurat de cadourile primite, dar și mai mult m-am bucurat de bucuria celor cărora le-am oferit.
    Să fie și săptămâna următoare cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine asa, eu am vazut in ultimele zile filme cat n-am vazut tot anul asta! :)

      Ștergere
  4. Chiar a fost o săptămână frumoasă!Am fost in concediu și am petrecut în familie

    RăspundețiȘtergere