2020, ramai cu bine!

30.12.20

M-am gandit ca cel mai bun mod in care pot sa inchei 2020 pe blog este cu o postare de suflet, despre cum am vazut si simtit eu anul asta, gandurile si trairile mele dupa luni de zile agitate si pline de momente tensionate. A fost un an greu si dificil, cu multe provocari, insa eu consider ca a fost si o oportunitate sa crestem si sa invatam, daca ne-am dorit asta. Avem intotdeauna optiuni si putem alege sa ne concentram pe ce e negativ si nu iese sau sa vedem mai departe de aparente si nevoi personale si sa ne cunoastem mai bine, sa facem lucrurile mai bine si sa evoluam. Despre asta cred eu ca a fost 2020.


Am avut si eu zile mai proaste, zile in care m-am simtit frustrata, dar nu am lasat ca asta sa imi dicteze actiunile si sa puna stapanire pe emotiile mele. Atunci cand ce era in jurul meu a fost prea mult si presiunea era prea mare eu m-am dus spre latura mea creativa si asta m-a ajutat, nu functionam toti asa si pe tine te poate linisti altceva, important e sa nu ramai in punctul ala unde nu iti e bine. Cand furia m-a coplesit mi-am canalizat energia in miscare, in exercitii si in mersul sala (cat au fost salile deschise), m-am concentrat pe ce fac, am ales sa fac ceva productiv cu furia si energia din mine. Si a fost mai mult decat bine.

Nu m-am simtit privata de libertate, nu am simtit ca imi pune cineva piedici, am ales sa respect ce e in jurul meu chiar daca multe lucruri au fost in dezacord total cu ceea ce cred eu pentru ca asta presupune traiul in societate si anul asta a fost despre capacitatea de a te adapta. Viata, asa cum o stiam noi, nu va mai fi la fel, suntem in schimbare si vor mai veni si alte lucruri, dar asta nu inseamna decat ca incepe o alta perioada, care vine cu alte provocari si alte posibilitati. Sunt unele lucruri pe care nu vom mai putea sa le facem, dar vom invata sa facem lucruri noi pentru ca asta e evolutia societatii, iar noi - oamenii - suntem niste supravietuitori.

Daca ar fi sa ma limitez la ceva scurt si mai dur as spune ca anul asta puteai sa inveti sa fii mai bun si sa te comporti ca atare sau puteai sa iti arati partea cea mai urata din tine (si asta e o exprimare eleganta). Nu o sa ma apuc sa discut despre alegerile fiecaruia, dar cred ca am vazut toti unde s-a ajuns cu anumite situatii si cata mizerie exista in oameni. In acelasi timp eu am preferat sa vad ce s-a facut bun, sa vad oamenii aia care au ales sa ajute si sa faca gesturi frumoase, sa simt emotia si sa ma bucur ca sunt lucruri care nu ma pot atinge si lucruri care ma pot face sa plang de emotie. Asta a fost alegerea mea anul asta.

Mi-ar face placere, daca simtiti si vreti, sa imi spuneti si voi cum a fost anul asta pentru voi. Cum l-ati simtit, care a fost cea mai mare provocare, unde v-ati gasit linistea si cu ce ganduri incheiati anul asta. Sa ne citim cu bine in anul ce vine!

8 comentarii

  1. Anul asta nu stiu cum il pot descrie..a inceput minunat insa imediat dupa aceea s-a rupt filmul..il inchei cu sentimente mixte, e si cu ingrijorare si cu recunostinta. Au fost multe schimbari, am incercat sa ma agat de liniste dar nu mi-a iesit mereu, anul ce vine il voi trai fara asteptari, ma voi adapta pe parcurs.
    Un An Nou plin de bucurii si sanatate!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asa e cel mai bine pentru noi, sa luam lucrurile cum vin. Iti doresc un an plin de zambete si momente frumoase care sa iti bucure sufletul!

      Ștergere
  2. Of a fost un an dificil ne-a cam ținut pe loc , a inceput anul normal si in martie gata totul a plecat la vale...a fost totul inchis si toate terapiile fetitei mele au fost intrerupte avand in vedere de cat este de important sa nu faca pauza a fost greu...sotul meu a trebuit sa vina in țara deoarece unde lucra in Norvegia sa inchis firma din lipsa de contracte ...am avut zile cand am simțit ca ma sufoc , cand pur si simplu nu imi gaseam locul ...pentru anul care vine nu fac nici un plan nimic speram sa fie liniștit . La multi ani sa avem un an nou mai bun !🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie bun si sa fie cu sanatate, de restul ne ocupam noi pe rand, asa cum vin!

      Ștergere
  3. Un an cu bune și cu rele...in care am învățat sa prețuiesc fiecare clipa alături de familie...faptul ca am fost distanțati a avut și părți pozitive.. Am fost ferita de răutățile multor persoane și mi-am creat cât de cât un echilibru interior...mai greu cu stările de anxietate pe care le-am căpătat...dar sper sa le înving... Iti doresc un an nou plin de realizări și lucruri și persoane frumoase în jurul tău ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu toate că am stat în casă din cauza virusului,ca a trebuit sa fim precauti,sa purtăm mască...pentru mine a fost un an bun și plin de realizari

    RăspundețiȘtergere