20 de produse descoperite in 2020

23.12.20

Postarea asta mi-a dat batai de cap pentru ca mi-a fost greu sa ma decid la 20 de produse care sa merite si sa faca ceea ce promit, mai ales ca ar mai fi fost cateva care meritau sa fie pomenite, insa nu mai am ambalajele lor pentru ca le-am terminat de ceva vreme. Majoritatea produselor sunt pentru ten, dar sunt si cateva produse de par si corp, nici un parfum insa si doar cateva produse de machiaj. Pretul produselor este variat, sunt si produse scumpe, dar si produse cu preturi accesibile, asta nefiind un criteriu de selectare pentru mine, ma intereseaza lista de ingrediente si ce face concret un produs.

Ordinea este aleatoare, am incercat sa le grupez cat de cat ca sa va pot spune despre ele pe scurt, o sa incep cu cele pentru ingrijirea tenului pentru ca asta e capitolul la care am incercat si am consumat anul asta cele mai multe produse. Pyunkang Yul este un brand pe care l-am incercat prima data anul asta si Moisture Serum imi place la nebunie, o sa va povestesc cat de curand mai multe despre el si despre celelalt produs pe care il am de la brandul asta.

Paula's Choice a avut 2 lansari spectaculoase anul asta: 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment de care vreau sa va spun azi si tratamentul cu 20% niacinamide (nu l-am incercat pentru ca eu nu am probleme cu porii, insa daca aveti pori dilatati si probleme cu textura pielii produsul merita din plin toti banii). Am fost extrem de curioasa de tratamentul asta si v-am povestit de el mai multe pe blog, il folosesc in continuare ca tratament si daca nu tolerati o concentratie mai mare de retinol merita sa il incercati (a fost lansata si o varianta mini de curand, iar daca luati de 400 lei produse de pe site luna asta puteti sa il primit cadou in varianta mini).

Doua produse asiatice care isi merita din plin locul in postarea asta sunt esenta cu acid tranexamic de la Hada Labo si Soothe Bamboo Sun Essence SPF50+ de la Keep Cool. Eu le am de pe Glowrious si imi plac la nebunie, despre esenta v-am povestit deja, urmeaza curand si produsul cu protectie solara. Desi are filtre sintetice il poti folosi fara probleme si in jurul ochilor, formula este de vis si textura la fel. Tot din zona asiatica un produs descoperit pe final de an este Cica Serum de la COSRX, produs cu 7 ingrediente CICA care ma ajuta cand tenul meu da semne de sensibilitate.

Protini Polypeptide Cream de la Drunk Elephant si Superoxide Dismutase Saccharide Mist de la NIOD mi se par exceptionale si ma bucur mult ca le am si le folosesc, despre amandoua v-am povestit in detaliu lunile trecute, asa ca nu o sa insist. Va spun doar ca de la o varsta incolo produsele de genul asta fac diferenta si eu am de gand sa le recumpar pe viitor.

Am incercat cateva produse noi de machiaj anul asta, dar cum am stat mult in casa am folosit mult mai putine si m-am rezumat doar la patru pentru postarea asta pentru ca sunt cele care mi-au placut de la prima folosire si pe care le-am folosit des. Rimelul Vamp! Sexy Lashes de la Pupa este cel mai bun de la ei din punctul meu de vedere, iar glossurile Sexy Lips (v-am povestit de ele cand le-am descoperit) au ajuns rapid preferatele mele si am mai multe nuante. 

Produsul de la Clinique din gama Moisture Surge este o combinatie intre balsam si ruj, varianta pe care o am eu este 06 Grapefruit si ma bate gandul sa imi mai iau o nuanta - ingrijeste buzele, le ofera o culoare subtila si este foarte usor de folosit. Photography Fluid, Opacity 12% de la NIOD este o baza care ofera tenului un aspect radios si sanatos, v-am povestit despre produs in prima parte a anului, imi mentin parerea - e misto de tot, dar doar daca aveti ten normal sau uscat, pentru un ten gras sau mixt poate fi clar prea mult.


As fi putut sa aleg orice produs de la The Body Shop pentru ca am incercat multe anul asta, insa m-am oprit la exfoliantul pentru maini din gama Hemp (si nu vreti sa stiti cat m-am chinuit sa pastrez ambalajul metalic decent pentru poze) pentru ca mainile noastre au fost supuse multor factori negativi anul asta, iar mie produsul asta mi-a placut mult: este cremos si are o formula cu ulei din seminte de canepa, coji de nuci de cocos si migdale, exfoliaza delicat si folosit impreuna cu o crema buna ajuta mult pielea uscata a mainilor.

Less On Skin Redness Calming CICA de la Holika Holika a fost mentionat de cateva ori anul asta pe blog, este un balsam cu o textura misto, cu centella asiatica si magneziu care calmeaza si vindeca pielea iritata. Nu e singurul produs din gama asta pe care il am, poate o sa va povestesc mai multe despre intreaga gama la anul pentru ca merita. Am folosit multe produse de tip mist anul asta, iar Hyaluron de la Eucerin imi place mult - are o formula curata si eficienta, pulverizeaza cum trebuie si ajuta pielea sensibila si deshidratata.

Am ales un singur produs de la Jonzac pentru postarea asta - Crema Miraculeuse pe care am tot mentionat-o anul asta pentru ca trebuie sa o aveti in casa: calmeaza, protejeaza, ajuta la vindecarea rapida si e buna pentru pielea iritata, pentru arsuri, diverse reactii adverse si zgarieturi. O gasiti aici si daca folositi codul CCVIA7 beneficiati si de 7% reducere. Ultima data am folosit-o in urma cu cateva zile cand m-am ras pe picior in graba si m-am zgariat rau de tot, pielea ma ustura si simteam disconfort la fiecare miscare, dupa doua aplicari problema a fost rezolvata.

Crema de maini cu aroma de mar copt din editia limitata de la Yves Rocher a fost placerea sfarsitului de an pentru mine pentru ca imi place aroma la nebunie (inca o gasiti aici), nu e cea mai eficienta crema, insa intra repede in piele si ofera hidratare lejera, o folosesc peste zi, iar varianta asta de 30 ml e usor de luat in geanta. Poate o sa va mire alegerea produsul de la Ecooking, dar am stiut ca vreau sa il mentionez in postarea asta inca de cand am inceput sa il folosesc - este scump, insa are 500 ml si tine mult, curata si exfoliaza, fara sa usuce mainile, are un miros extrem de placut si, desi nu este un produs esential, pentru mine merita.

Ultimele trei produse sunt pentru par si nu mi-a fost greu sa le aleg: samponul uscat sub forma de spuma din gama Osis+ de la Schwarzkopf l-am mai laudat si am facut asta si cu sprayul pentru volum de la Bumble & Bumble (imi plac toate 3 produsele incercate pana acum de la ei, la anul mi-am propus sa incerc mai multe), dar stiu sigur ca o sa va mire sa vedeti o perie Tangle Teezer pentru ca eu sunt fana declarata Wet Brush. Anul asta am folosit 2 perii de la Tangle Teezer, nu cele clasice pe care le stiti, si sunt misto de tot - promit sa va povestesc de ele in detaliu cat de curand.

In mod sigur sunt alte cateva produse care ar fi meritat sa ajunga aici, insa m-am limitat la astea 20 pentru ca am avut si cum sa vi le arat. Imi vine in minte acum serul cu acid poliglutamic de la Dr. Irena Eris pe care l-am avut la inceputul anului si care mi-a placut la nebunie, probabil ca daca m-as uita pe pozele de anul asta as mai descoperi cateva la fel de misto.

Ce produse misto ati descoperit in 2020? Ati folosit vreunul din cele de care v-am povestit eu?

6 comentarii

  1. Nu am folosit nimic din tot ce e mai sus, dar sunt foarte curioasa de perii, mai ales ca eu sunt fan tangle trezesc. Asteptam un nou articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat nici un produs din cele enumerate de tine în articol.Poate în anul ce va urma

    RăspundețiȘtergere
  3. Văd două produse pe care le am pe wishlist: PC 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol și serul Pyunkang Yul, dar uite că mă faci să trec pe listă și mistul Eucerin.
    Eu o să mă rezum la un top mult mai scurt pentru descoperiri din 2020 și cred că doar de îngrijire, cu machiajul am experimentat foarte puțin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept sa citesc, desi am vazut deja prin postarile tale ce-ai incercat nou anul asta. :)

      Ștergere