Parfumul Mon Rouge! de la Yves Rocher

8.9.20

Daca ma cititi de ceva vreme stiti ca imi plac parfumurile de la Yves Rocher si ca de-a lungul anilor le-am cam avut pe toate, asa ca nu aveam cum sa nu fiu entuziasmata de noua lansare - Mon Rouge! - un parfum extrem de interesant care este un manifest pentru iubirea de sine. Imi propusesem sa ajung intr-un magazin si sa incerc parfumul, insa cei de la Yves Rocher mi-au luat-o inainte si mi-au trimis noul parfum, dar si gelul de dus cu aceeasi aroma. Le-am incercat de cum le-am primit ca sa va povestesc si voua despre noua aroma pentru ca are un pret special de lansare - aici gasiti oferta.


Nasul din spatele acestei parfum este Caroline Dumur, un creator francez pe care eu de-abia acum il descopar si imi place ce-a realizat cu parfumul asta. Mon Rouge! este un parfum eco-conceput si cred ca cei de la Yves Rocher au facut o treaba nemaipomenita: alcoolul este 100% de origine vegetala, ambalajul este din carton provenit din paduri gestionate in mod durabil, iar capacul contine 48% plastic reciclat. Imi place mult simplitatea sticlei si mi se pare ca se potriveste perfect cu mesajul trimis de parfumul asta.

Este perfect pentru toamna si iarna, o combinatie de neroli, patchouli, iris, pruna si coacaz negru, un parfum floral cu note lemnoase care te invaluie, dar luminos si puternic cat sa iti dea o stare de bine si sa te faca sa zambesti. Nu m-am gandit cum este (stiti voi cum e cand iti imaginezi ceva si vine realitatea peste tine) inainte sa-l incerc si nici nu am citit pareri despre el pentru ca am vrut sa ma surprinda si a reusit. Il vad purtat in zilele reci cu un pulovar pufos si calduros, cu esarfe colorate si cu un zambet larg. Este un parfum complex, extrem de interesant care sunt sigura ca o sa placa multora dintre voi.

Ati incercat noul parfum? Cum vi se pare?

16 comentarii

  1. Inca nu l-am incercat dar ma tenteaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate tpt ce contine patchouli este a big NO pentru mine. Insa imi place mult conceptul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iubesc parfumurile YR sunt super persistente pe mine dintre toate pana acum preferetul meu este Evidance dar am avut altele acesta nou sigur o să-l testez !au si pret bun cand le prinzi la reducere 👍👍👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult Oui a L'Amour. :)

      Ștergere
    2. Am avut si eu Oui a L'Amour l-am primit de la soacra mea cadou ! F persistent 👍👍👍👍

      Ștergere
    3. Da, mie imi place cel mai mult de la ei.

      Ștergere
  4. Nu l-am incercat încă,de fapt,nu am incercat nici un parfum de la yves rocher

    RăspundețiȘtergere
  5. Pfuai... L-am luat și eu când s-a lansat, în august.. Un mare Nu pentru mine, nu îmi place deloc.
    In schimb, iubesc Oui a L'amour. E de vis

    RăspundețiȘtergere
  6. Am facut o comanda de peste 200 de lei la Yves Rocher si am avut placuta surpriza sa-mi fie oferit. Astept cu nerabdare coletul si mai cu seama acest minunat cadou. Sunt foarte curioasa sa-i simt aroma.

    RăspundețiȘtergere