O oferta buna de la Clinique

28.9.20

In ultima perioada am folosit cateva produse pentru ingrijirea tenului de la Clinique si pielea mea se intelege foarte bine cu ele, asa ca va aratam saptamana trecuta ca am mai cumparat inca doua din gama Moisture Surge, dupa care am primit o surpriza de la Clinique cu ocazia lansarii noului site si m-am gandit ca e cazul sa va spun mai multe intr-o postare. Produsele pe care le-am primit sunt pe placul meu si m-am bucurat mult cand le-am vazut, mai ales ca unul dintre ele chiar era pe lista mea de dorinte, dar nu ma puteam decide la nuanta.

Cei de la Clinique ofera transport gratuit la cumparaturile de pe site, iar pana pe 30 septembrie orice comanda de minim 199 lei vine cu un cadou care mie mi se pare extrem de potrivit in perioada asta: o crema Moisture Surge 72-hour la 30 ml. Gama Moisture Surge este una care mie mi se pare extrem de interesanta si chiar am in plan o postare luna viitoare despre cateva produse pe care eu le folosesc si care imi plac mult. Crema asta are o formula simpla si eficienta (plina de umectanti, nu are ingrediente active, deci ambalajul de tip borcan nu este o problema) si se potriveste foarte bine ca ultim pas in rutina de seara pentru a "sigila" celelalte produse si a hidrata in profunzime.

 
Printre produsele din colet am gasit doua produse pe care le-am avut in trecut si care mi-au placut mult si m-am intrebat de ce am uitat de ele in ultima vreme, dupa care am zambit si m-am gandit ca e o ocazie buna pentru o postare "oldies, but goldies" pentru ca mai sunt multe produse de la multe branduri care mi-au placut la nebunie si de care am uitat in timp, atrasa de mirajul noilor lansari si chiar as vrea sa le reincerc pe unele dintre ele.

High Impact Mascara este un produs cult Clinique si eu l-am avut in mai multe variante de-a lungul anilor, iar ceea ce am apreciat mereu a fost ca nu are parfum si poate fi purtat si de persoanele cu ochi sensibili. Defineste, ofera volum si culoare si este un rimel extrem de usor de folosit, care nu are cum sa dezamageasca. Peria nu este una masiva, deci il puteti folosi si daca nu sunteti prea pricepute, dar este gandita bine si acopera toate genele pentru rezultate cat mai frumoase. Iar pentru genele de jos se poate folosi pensula in pozitie verticala, iar pretul mi se mult mai bun fata de alte branduri din aceeasi categorie.

Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips este un alt produs pe care l-am avut de multe ori (in variante de 50 ml din diverse seturi cadou pe care cei de la Clinique le lanseasa frecvent) si pe care ochii mei l-au tolerat extrem de bine si care face exact ceea ce promite. Este un demachiant bifazic care indeparteaza si cele mai incapatanate produse de machiaj si care nu agreseaza deloc pielea, toate produsele de curatare din gama Take The Day Off sunt extrem de bune si chiar merita incercate.

Produsul de care am fost extrem de incantata si la care ma uitasem inainte cu o zi sa primesc coletul de la Clinique este Even Better Pop Lip Colour Foundation, un ruj cu o formula misto si fara parfum (lucru care pe mine ma bucur in mod special) pe care mi-am dorit sa il incerc, dar nu ma puteam decide intre doua nuante. Cea pe care am primit-o, 02 Gauzy, este una dintre cele doua la care ma uitasem, asa ca am zambit larg cand am vazut produsul asta.  Formula este una cremoasa cu vitamina E, care hraneste buzele, si de-abia astept sa il port si sa ma bucur de el in perioada urmatoare


Va plac produsele de la Clinique? Care este preferatul vostru?

10 comentarii

  1. Sa le folosesti cu bucurie si sa iti ajute tenul! Si mie imi plac produsele lor, acum ceva vreme am avut 2 produse ale lor si au fost super calitative.
    Saptamana usoara sa ai! Carmen

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu drag Cami , si mie imi plac foarte mult produsele lor .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu le redescopar, nu stiu de ce am uitat de ele. :)

      Ștergere
  3. Waw ce oferta grozava !un cadou frumos ne ofera !👍👍👍

    RăspundețiȘtergere
  4. As fi încântată sa pot folosi aceste produse dar din pacate sunt extrem de scumpe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti produse bun si la alte branduri mai accesibile daca Clinique nu intra in bugetul tau.

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu drag!Nu am avut ocazia să le incerc produsele

    RăspundețiȘtergere