De la dorinte la realitate

14.9.20

Ultimele luni au fost o adevarata provocare pentru cei mai multi dintre noi si fiecare a ales sa-si bucure zilele cu acele lucruri care ii fac placere, chiar daca uneori pot parea superficiale in nebunia din jurul nostru. Avem nevoie de frumos si normalitate si sunt sigura ca fiecare dintre noi stie sentimentul ala cand iti iei un parfum nou, cand pui mana pe rujul pe care l-ai vazut la o colega si pe care ti l-ai dorit sau cand reusesti in sfarsit sa cumperi crema pe care ti-a recomandat-o cineva si care simti ca ti se potriveste. Micile bucurii de genul asta sunt lucrurile alea simple care ne ajuta sa facem fata mai usor problemelor zilnice.

Cei de la Notino au in perioada asta o campanie exact pe tema asta si mie mi se pare tare interesanta si m-a facut sa ma gandesc la achizitiile cosmetice pe care le-am facut de-a lungul timpului inspirata de alti oameni. Mi s-a intamplat de multe ori sa vad un produs pe un blog sau pe un canal de Youtube si sa mi-l doresc, nu intotdeauna produsele s-au ridicat la inaltimea asteptarilor mele, insa sunt produse pe care le-am cumparat asa si pe care inca le folosesc pentru ca imi plac la nebunie. Comportamentul meu, ca si cumparator, s-a schimbat mult in ultimii ani si cumpar mult mai constient si mult mai bine documentat, insa poftele sunt la fel de intense.


Unul din brandurile care mi-a bantuit mintea multa vreme a fost Bobbi Brown - acum produsele sunt si pe Notino si cardul meu se simte deja amenintat - si imi amintesc si acum cat de entuziasmata am fost cand am reusit sa imi iau primele produse de la ei. Bobbi Brown Shimmer Brick a fost cea mai mare dorinta a mea si este un produs pe care inca il folosesc dupa atatia ani - am avut mai multe nuante, insa preferata mea ramane Beige care este versatila si pe care o folosesc atat ca iluminator, cat si ca blush si uneori am folosit produsul si pe pleoape. Cei de la Notino au o categorie cu produse mini de la Bobbi Brown, asa ca daca vreti sa incercati produsul asta fara sa dati atat de multi bani mi se pare o varianta buna.

Un alt produs cult de la Bobbi Brown este corectorul lor cremos, eu am nuanta Light Bisque si este produsul pe care il iau cand plec pe undeva - este mic si compact, usor de luat in orice bagaj, il poti aplica cu degetul si face ceea ce promite. As vrea pe viitor sa incerc si Instant Full Cover Concealer, asa ca daca l-ati incercat si aveti o parere despre el astept sa imi spuneti in comentarii daca merita sa il iau sau nu.


Nu cred ca e cazul sa va mai spun ca rimelurile de la Lancome sunt preferatele mele de mai bine de 10 ani, daca ar trebui sa folosesc un singur rimel de acum inainte clar ar fi unul de la Lancome, dar mi-ar fi greu sa ma opresc doar la unul. Definicils, Monsieur Big si cateva variante de Hypnose imi plac mult, dar parca m-as opri la Lancôme Grandiôse daca ar fi sa aleg doar unul - face ceea ce promite: gene curbate, definite si cu volum si ochii mei il tolereaza foarte bine, iar aplicatorul usureaza tot procesul.

Si ca un mic sfat sau mai degraba o recomandare: daca vreti produse de la Lancome verificati mereu sectiunea de seturi cadou de pe Notino pentru ca produsele Lancome sunt mereu la oferte bune. Acum au un set cu Grandiose Extreme care vine cu un creion de ochi si un mini demachiant si care e mai ieftin decat rimelul singur si am vazut si cu Definicils un set la fel de interesant.


Sunt curioasa cum vi se pare campania celor de la Notino care ne amintesc cata nevoie avem de frumos in viata de zi cu zi, cat de important este sa ne bucuram de acele mici lucruri care ne dau o stare de bine si ne aduc zambetul pe buze. Dar mai ales as vrea sa imi spuneti ce produse misto ati cumparat pentru ca le-ati vazut la cineva si v-au placut atat de mult incat au ramas in viata voastra. Care este produsul cosmetic pe care vi-l doriti cel mai mult in momentul asta? E un parfum? Un produs de machiaj sau un produs pentru ingrijirea tenului?

16 comentarii

  1. Nu am incercat produsele alese de tine draga mea dar imi doresc foarte mult sa incerc fondul de ten de la Lancome!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tanjesc de ceva vreme dupa multe produse de make up, culmea majoritatea de la bobbi brown. Nu stiu ce astept ca sa dau drumu la comenzi. Mereu am alte prioritati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau un fond de ten, dar nu-l justific acum pentru ca am multe altele. :)

      Ștergere
  3. Îmi doresc mult un parfum, Alien...însă zilele trecute urmăream un vlog al unei doamne povestind despre o apa de parfum, se numește Cabotine. Aromele și cum povestea despre el m-a făcut să mi-l doresc enorm..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu il stiu, dar stiu ce furtuni poate starni pasiunea cu care povesteste cineva, deci te inteleg. :)

      Ștergere
  4. Aoleu, Camelia, pe bune ca am pierdut sirul... Paula's Choice, Yankee Candle, Bonami, Secretele Ramonei, dar sunt muuult, muuult mai multe lucruri pentru care trebuie sa-ti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai chestii misto ai luat de la mine, zambesc larg. Ma bucur ca te inspir sa faci alegeri mai bune. :)

      Ștergere
  5. Un rimel de la Lancome as vrea si eu sa incerc,sunt prea lăudate

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am încercat produse lancome....momentan copilul este prioritar...sper sa reușesc sa comand și eu la ei,vreodată... Iar cel mai mult tânjesc după parfumul Good girl, Carolina Herrera 🙈 pe care, probabil nu îl voi avea niciodată... O săptămână minunata îți doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa gandesti ca o sa vina intr-o zi, e mai bine asa. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  7. Eu mereu verific pe Notino sectiunea cadouri si oferte speciale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma uit si ma oftic cateodata cand vad ca apare o oferta misto si eu de-abia am dat comanda cu cateva zile inainte. :)

      Ștergere
  8. Am pe lista un parfum si un ruj dar nu e o urgenta maxima cand voi putea le voi cumpara! Au oferte foarte bune cei de pe Notino !

    RăspundețiȘtergere