Aqua Nymphae de la Le Couvent des Minimes

18.9.20

Le Couvent des Minimes este un brand pe care l-am descoperit la Douglas si care m-a fascinat de la prima mirosire, asa ca am ajuns la a patra aroma de la ei. Va spuneam atunci cand am descoperit parfumurile lor ca ma duc cu gandul la parfumurile de nisa care costa mult mai mult si mi-am pastrat aceeasi impresie, iar faptul ca sunt un brand vegan ma face sa ii apreciez si mai mult. Astazi vreau sa va povestesc despre Aqua Nymphae care face parte din colectia Intense Botanical Cologne din care eu mai am si Aqua Solis.


Aqua Nymphae este o aroma unisex calda si lemnoasa cu cateva acorduri proaspete care o fac purtabila in orice perioada a anului, insa eu personal o vad mai potrivita pentru serile racoroase pentru ca se simte foarte bine combinatia de note marine si dulci. E ca o adiere de vant mai puternica, dar cu o personalitate care te face sa te opresti si sa ii acorzi mai multa atentie. Nu este o aroma pe care o intalnesti oriunde, sunt ferm convinsa ca unora li se va parea ciudata, insa mie chiar imi place unicitatea ei.

Notele de varf sunt esenta de lamaie de Argentina, notele de mijloc sunt esenta de trestie si absolut de osmanthus, iar notele de baza sunt esenta de papirus si piper negru. Nu le intalnesti des in creatii si asta ii da parfumului o nota unica care il face deosebit. Rezista destul de mult si eu obisnuiesc sa il pulverizez si pe haine pentru a fi mai intensa aroma. Mie imi place sa combin parfumurile de genul asta, asa ca deseori am purtat Aqua Nymphae cu Aqua Solis si mi-am creat propria aroma. 

Daca va tenteaza parfumul asta - desi eu va recomand sa incercati parfumurile Le Couvent des Minimes inainte de a lua ceva pentru ca sunt altceva si se dezvolta diferit pe piele - il gasiti aici in varianta de 100 ml, iar aici exact setul pe care vi l-am aratat mai jos. Seturile astea mi se par o afacere foarte buna si crema de maini este chiar misto, sunt o idee buna si pentru cadouri, mai ales ca cutia arata tare bine.


Ati incercat parfumurile Le Couvent des Minimes? Cum vi se par? Care este preferatul vostru?

2 comentarii