7 intr-o saptamana #272

27.9.20

Saptamana asta a fost una extrem de obositoare si imi doresc nespus sa incep cat mai repede o postare de duminica in care sa va spun ca am avut o saptamana linistita si ca totul este nemaipomenit. Dar viata are alte planuri, asa ca iau lucrurile cum vin si incerc sa "fur" momente in care sa-mi linistesc sufletul si mintea si sa raman ancorata cu picioarele in prezent. Unul din lucrurile pe care le iubesc toamna este sa ma bucur de multe cesti de ceai si de arome cat mai interesante, nu am cumparat ceaiuri noi (inca) pentru ca am cateva care imi plac mult.

Am primit cateva noutati saptamana asta, dar nu am avut nici timp si nici mare chef de poze, asa ca o sa va arat doar doua de la Garnier si Melkior. Cei de la Garnier au o campanie interesanta si puteti sa castigati premii la cumpararea de minim 2 produse - gasiti toate detaliile aici, iar Melkior a lansat o colectie noua Full Energy cu 6 farduri pentru ochi, niste culori intense si interesante. Eu am primit nuanta Canary, pe care nu cred ca o s-o folosesc, asa ca o pastrez pentru un giveaway - daca vreti sa vedeti toate nuantele le gasiti aici, mie mi se pare interesanta Vanity.

Zilele mele au fost agitate si unele nopti au fost si mai rau pentru ca cea mai batrana dintre blanoasele mele a avut niste probleme si am crezut ca asta e sfarsitul. Am dormit putin, am stat cu grija, m-a frustat neputinta in multe momente, dar acum parca e mai bine. I-am improvizat un mijloc de transport pentru ca nu mai are stabilitate, dar vreau sa o scot la aer, asa ca zilele astea s-a plimbat intr-un rucsac sprijinita intre o perna si o patura calduroasa. A inceput sa se miste mai bine si sa mearga, asa ca sper sa-si revina si de data asta. Are peste 18 ani si starea ei se degradeaza cu fiecare zi, e un proces care in momentul asta nici macar incetinit nu mai poate fi.

Singurele momente cand m-am detasat de tot au fost cand am ajuns la sala - si m-am dus de 3 ori, chiar daca a trebuit sa jonglez cu timpul meu - si cand am ajuns la masaj pentru ca mana ma deranjeaza in continuare. In weekend am umblat putin prin sertarele mele si am scos niste mostre si mini produse sa le incerc, am dormit mai mult, am citit si am incercat sa ma incarc cu energie pozitiva. Saptamana voastra cum a fost? Cum sunteti zilele astea?

4 comentarii

  1. Am avut si eu o săptămână obositoare.Nu am mai avut ajutor săptămâna ce a trecut,mama a trebuit să plece de sâmbăta trecută și a fost destul de greu ca sa ajung la ora 18 de la job și să încerc să le rezolv pe toate si sa petrec timp și cu cei mici

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia cu un carucior de bebe nu e ok ? Zic si eu...! Saptamana mea a fost f obositoare deoarece vineri am.dat traseul la condus si toata saptamana am stat cu grija si nu am putut dormi de emotie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pentru ca nu ies doar cu ea, in rucsac sta mai fix si mai linistita. Felicitari!

      Ștergere