7 intr-o saptamana #271

20.9.20

Saptamana asta a fost una grea, cu multe provocari si cu multe momente cand am simtit ca imi vine sa fug, sa ma ascund in padure (e doar un fel de a spune) si sa nu mai stiu de nimeni si de nimic. Schimbarea asta de vreme a adus cu ea cu niste probleme (vechi) la mana care au revenit in viata mea si asta mi-a dat peste cap toate planurile si a ingreunat tot ce aveam de facut. Nu am avut cum sa fac repaus pentru ca nu am vrut nici sa imi intrerup programul la sala si nici nu avea sens pentru ca una dintre blanoasele mele este batrana rau si nu mai are stabilitate, asa ca trebuie sa o scot afara in brate si sa merg asa cu ea si asta imi pune presiune pe mana. Am incercat sa imi protejez mana cat am putut, insa cand e vorba de mana dreapta cu care faci cam tot si cand stanga nu prea iti e de mare ajutor e destul de greu - situatia asta mi-a dat o stare de iritabilitate si am simtit ca ma intorc in timp.

Printre placerile de saptamana asta s-au numarat smochinele (asa ma bucur cand apar, desi le consum doar de cativa ani), cateva produse de machiaj mai noi de care m-am bucurat, cateva intalniri nocturne cu prietenii mei aricii si cateva cumparaturi on-line. Am dat mai multe comenzi si am luat atat produse alimentare, cat si cosmetice de care aveam nevoie - de astea o sa va povestesc zilele urmatoare intr-o postare pentru ca sunt mai multe si cred ca o sa va intereseze si pe voi.

Am inceput sa folosesc cateva produse de ingrijire a tenului cu preturi bune si sunt curioasa cum o sa ne intelegem, iar zilele trecute am facut o sesiune de intrebari si raspunsuri pe tema asta pe Instagram - daca va pasioneaza subiectul am facut un reper cu toate intrebarile primite, o sa gasiti multe informatii despre ingrediente si produse care merita. Pentru ca zilele mele au fost asa si asa m-am indreptat spre ce imi bucura sufletul mereu: animalele. M-am jucat cu multi caini, am mangaiat pisicile cu care m-am intalnit pe strada si am facut poze la care imi place sa ma uit cand starea mea de spirit nu este cea mai buna.

Finalul de saptamana a venit cu niste treburi restante de care nu am apucat sa ma ocup la timp si cu o sesiune de planificare pentru perioada urmatoare pentru ca mi-am schimbat un pic programul si vreau sa optimizez fiecare zi. M-am odihnit si am incercat sa fac lucruri care sa ma faca sa zambesc, desi fizic nu am fost in cea mai buna stare. Zilele voastre cum au fost? Care e starea voastra de spirit in perioada asta?

6 comentarii

  1. Buna si eu saptamana asta m-am simtit foarte obosita si a revenit amorteala picioarelor care nu ma lasa sa dorm noptile ,si e foarte neplacut ! E destul de frig dimineata si seara chiar parca prea deodata a venit frigalaul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei meteosensibili resimt mai puternic trecerile astea, dimineata si seara e racoare bine. :)

      Ștergere
  2. Poza cu smochinele ți-am zis și pe Insta că e foarte tare și mi-a făcut poftă, iar pozele cu animăluțe mă bucură mereu... Sper că e pe cât se poate de bine blănoasa cu probleme! Și poate va fi totul spre bine și cu probleme tale.
    Eu mă bucur de zilele astea mai reci, simțeam nevoia de asta și am avut energie cum n-am mai avut de mult.
    Să ai o săptămână mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place ca nu mai e asa cald, dar articulatiile mele au o cu totul alta parere. Zile frumoase!

      Ștergere
  3. A fost o săptămână destul de grea dar cu toate acestea a trecut destul de repede.Sunt bucuroasă că cei doi pitici au început grădiniță și că le place, sunt nerăbdători să se ducă maine din nou la grădi.Sambata am avut puțin de alergat,însă am recuperat astăzi și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca s-au adaptat usor, sa aveti zile frumoase si linistite!

      Ștergere