7 intr-o saptamana #270

13.9.20


Saptamana asta mi-am propus sa fiu cat mai relaxata si scurta vacanta la mare m-a adus in starea in care speram sa fiu si mi-a prins tare bine. M-a ajutat sa vad anumite lucruri dintr-o alta perspectiva si sa am o gandire mult mai limpede, am simtit in ultimele saptamani ca concentrarea mea nu e la cotele cu care m-am obisnuit si mi-a luat mult mai mult timp sa fac anumite lucruri si mi-am dorit sa depasesc faza asta. Pe mine partea creativa ma ajuta mult sa-mi linistesc mintea, iar zilele astea am lucrat la un proiect nou si aveam nevoie de mintea mea la capacitate maxima.

Marti am ajuns dupa mult timp la un salon si motivul a fost parul meu care avea nevoie de o mana de ajutor. Am fost la El Studio, in locatia de la Unirii - au in total 10 saloane in diverse cartiere din Bucuresti, si mi-a placut, asa ca intentionez sa ma intorc la ei sa ma tund luniile viitoare. Cea care s-a ocupat de mine a fost Monica si am discutat multe cu ea despre ingrijirea parului si despre produse, mi-a dat niste sfaturi bune si mi-am propus sa incerc 2 dintre produsele Kerastase propuse de ea. M-am rasfatat cu un tratament pentru par de la Kerastase in 3 pasi (fiola, booster si masca) si mi-a placut tare mult rezultatul. Monica a combinat produse pentru hranirea parului si pentru protectia culorii, v-am aratat pe Instagram cum arata parul meu dupa tratament - lucios, hidratat si cu un aspect foarte sanatos, rezultatele se pot mentine pana la 4 samponari (sau chiar mai mult, depinde de par), asa ca sunt curioasa sa vad ce se intampla zilele astea. Experienta a fost una mai mult decat placuta, mai ales ca a fost prima data cand am ajuns la acest salon si discutia cu Monica m-a facut sa imi schimb putin parerea despre ingrijirea parului, asa ca o sa fac niste schimbari in perioada urmatoare.

Dintre placerile de saptamana asta vreau sa va arat trei: tortul L'Apotheose de la Chocolat - scump, dar delicios si o spun eu care mananc tort o data pe an si care nu aleg niciodata nimic cu ciocolata, chiar merita incercat; combinatia de produse nude pentru buze de la Kiko (gasiti produsele aici) si mastile servetel de la Elmiplant pe care le-am primit si care cred ca sunt noi - formulele sunt interesante, una este cu acid hialuronic si una cu colagen, parfumul este ultimul pe lista de ingrediente.

Unul dintre cateii mei a avut niste probleme vineri noaptea si am facut o noapte alba, care m-a daramat efectiv, asa ca weekendul a insemnat relaxare si timp petrecut intr-un mod cat mai relaxant. Am reusit in sfarsit sa rezolv problema cu dermatita de pe gat (cu un produs de care trebuie sa va povestesc) si asta m-a facut sa ma simt mult mai bine. Geanta din poza este luata de pe Vivre, am gasit un brand interesant turcesc si imi place tare mult mesajul - au o multime de variante cu mesaje si grafica foarte misto, le gasiti aici - daca nu ati dat niciodata comanda pe site va las aici invitatia care va ofera un bonus de 25 de lei la prima comanda. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. O vacanță la mare mi-ar prinde bine si mie,m-as bucura și de două zile,doar ca avem alte planuri în privința bugetului si incercam sa fim cat mai calculați

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ! Ma bucur ca ai petrecut frumos la mare ! Pe vivre am comandat acum 1 luna prosoape de baie in 2 randuri si mari si mici am luat in prima comanda si cand am vazut cat sunt de bune am mai dat o comanda au fost reduse !Mastile de la elmiplant sunt tentata sa le incerc! Am avut o saptamana buna ,linistita 👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prosoape nu am luat de la ei, dar am multe lucruri in casa comandate de pe site.

      Ștergere