7 intr-o saptamana #269

6.9.20


In momentul in care am inceput sa scriu postarea asta m-am gandit cu ce poza sa incep astfel incat sa definesc cat mai bine saptamana asta fara sa ma rezum la un singur cuvant si citatul asta mi se pare ca este cel mai potrivit si cat se poate de real. Ne-am nascut sa fim reali, nu perfecti, e bine sa tindem sa ne depasim conditia in fiecare zi, dar sa tindem spre perfectiune mie mi se pare energie consumata total aiurea pentru ca nu exista asa ceva. Problemele fac parte din noi si din viata noastra si niciodata lucrurile nu vor fi exact cum ne dorim.

Pielea mea nu a reactionat deloc bine la schimbarile climatice si ma confrunt cu o dermatita de contact care imi da mari batai de cap, noroc ca zona afectata nu este fata (desi am avut un episod care m-a socat cand am reactionat la o masca in cateva secunde si am simtit cum imi arde fata), ci problema de data asta este gatul, in special zonele laterale. Pielea este foarte uscata si rosie, spre norocul meu nu am si mancarimi, si de cate ori ma duc la sala e mai rau pentru ca transpiratia e acida si pielea se revolta. De-abia astept sa scap de problema asta pentru ca nu e deloc placuta.

Am inceput sa folosesc cateva produse noi pentru ten si asta e primul produs de la It's Skin pe care il incerc - are o formula curata spre deosebire de alte produse ale lor, insa nu ma incanta foarte tare textura. O sa vad pe parcurs cum ne intelegem. M-am bucurat de aparitia smochinelor si le-am savurat de cateva ori in ultima saptamana si de-abia astept sa se raceasca vremea sa pot sa port cateva dintre parfumurile mele preferate pentru toamna.

De cate ori ma duc la sala iau liftul panoramic pentru ca imi place senzatia de libertate pe care o am de cate ori vad privelistea asta. Imi da energie, imi aminteste cat de puternici suntem si in acelasi timp imi o senzatie de pace care ma ajuta sa ma concentrez pe antrenamente, care in ultimele saptamani sunt din ce in ce mai solicitante pentru ca am mai facut un pas inainte. Produsele de la Lidl din gama Crivit pentru sport mi se par decente pentru pretul pe care il au, asa ca saptamana asta am profitat si mi-am luat o pereche de colanti si un tricou.

Vreau sa va povestesc zilele urmatoare de cateva produse care imi plac mult in perioada asta si pe care le-am tot folosit, insa pana atunci vreau sa va arat balsamul de buze din gama Sport Addict de la Pupa Milano - este unul dintre preferatele mele pentru zilele cand nu ma machiez si varianta asta colorata este la fel de misto ca cea transparenta. Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri ati inceput toamna?

6 comentarii

  1. Imi pare asa rau ca a trecut vara ! Saptamana mea a fost una normala am inceput de luni in forta cu pregatiti deoarece a fost ziua fetitei si am organizat asa ca am foat ocupata pana miercuri inclusiv si de joi m-am mai linistit ! Astept saptamana ce vine sa vad ce treburi mai am de rezolvat ! Momentan ma bucur ca e duminica si azi stau si nu fac mai nimic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu mai avea farmec viața dacă era totul perfect...
    Așa mi-e ciudă că eu nu găsesc niciodată pe mărimea mea haine la Lidl și am văzut de-a lungul timpului chestii faine. Poate ar trebui să mă uit la copii, am șanse să mă încadrez. :))
    Eu sunt pentru prima oară foarte entuziasmată de toamnă, dar cred că o să ne mai putem bucura de vară până spre final de septembrie.
    Să ai o săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum magazinele au marimi din ce in ce mai ciudate, e greu sa mai iei ceva fara sa probezi. Nu e rea ideea cu copiii. :)

      Saptamana frumoasa sa ai si tu!

      Ștergere
  3. Am avut o săptămână grea la serviciu,parca nu se mai termina.Pe cat de greu a trecut pe atât de repede s-a terminat weekendul

    RăspundețiȘtergere