2 perii pentru par de la Tangle Teezer

12.1.21

Ani de zile am folosit periile de la Wet Brush si le-am recomandat de multe ori pentru ca sunt foarte bune si merita din plin incercate, insa anul trecut am luat de pe Notino 2 perii de la Tangle Teezer (le gasiti aici, nu am cautat daca se gasesc si pe alte siteuri cele de care vreau sa va povestesc astazi) si le-am folosit aproape numai pe ele tot anul trecut. Imi plac ambele perii la nebunie si pentru parul meu lung si des sunt foarte potrivite, poate nu la fel de blande ca cele de la Wet Brush, insa ma ajuta mai mult pe descurcarea parului si am abandonat pentru ele celelalte perii pe care le foloseam.


Ambele perii sunt disponibile in mai multe variante de culoare, eu am preferat sa le iau pe amandoua pe negru pentru ca mi-au placut mai mult. Nu au pierdut nici un dinte, se curata extrem de usor si chiar daca sunt mai mari decat cele de la Wet Brush nu sunt greu de folosit, lucru care pentru mine conteaza pentru ca am probleme cu un nerv de la mana dreapta si nu pot folosi perii grele si voluminoase. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult si am asteptat multe luni ca sa va povestesc despre ele.

The Wet Detangler (large size) descurca parul fara durere, dintii chiar trec prin toate firele de par si poate fi folosita si la dus/ baie. Nu rupe parul, nu il bruscheaza si este potrivita chiar si pentru un par fragil care se rupe usor. Forma periei este bine gandita si face exact ceea ce promite, astfel incat nu mi se pare asa mare pretul ei pentru ca eu o folosesc de aproape un an si arata impecabil, lucru pe care nu pot sa il spun despre periile mele de la Wet Brush pe care trebuie sa le schimb dupa cateva luni.

The Ultimate este o perie multifunctionala care piaptana si netezeste, fara sa agreseze parul in vreun fel. Nu este la fel de comod sa o tii in mana ca The Wet Detangler, insa nici nu da batai mari de cap folosirea ei, asa cum am crezut eu cand am vazut ca e mult mai butucanoasa decat ma asteptam. Din cate am citit merge foarte bine si pe extensii, eu pot doar sa va spun ca pe parul meu cret, des si lung chiar face o treaba buna si ajuta mult la un aspect neted si lucios al parului dupa pieptanare, fara a rupe firele de par.

Nu am incercat alte perii de la Tangle Teezer, periile lor clasice pe care le recomanda atata lume nu m-au atras niciodata din cauza formei (problema mea cu nervul care imi permite doar anumite miscari), insa astea doua merita din plin si daca sunteti in cautare unei perii noi de par merita sa le acordati putina atentie.


Folositi perii de la Tangle Teezer? Care este peria voastra preferata pentru par?

6 comentarii

  1. Si eu sunt in cautare de o perie de păr care sa descurce bine și fără durere,am o domnișoară care reușește extraordinar de bine sa isi încurce părul foarte tare si se lasa cu plansete

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca si mini Wet Brush, eu asa am luat pentru nepoatele mele si diferenta e uriasa.

      Ștergere
  2. Sunt foarte bune, multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ooo le ador am 3 una de la Avon care o foloseste fetita mea si deja este de 3 ani mega folosita f buna și-a scos banii de 20 de ori...una mica de la Wet Brush tot a fetiței e super ptr parul ud dupa baie , si una am eu tot de la Wet Brush mare cu manerul in forma de semnul intrebarii 😁😁😁super buna se curața si usor 👍👍👍

    RăspundețiȘtergere