3 x capsule cu ceramide de la Elizabeth Arden

25.5.20

Am facut pozele pentru postarea asta in urma cu luni bune, insa n-am apucat pana astazi sa scriu despre produsele astea, desi ma gandesc la postarea asta inca de anul trecut. De-a lungul timpului v-am aratat de multe ori capsulele de la Elizabeth Arden, mi-ati pus mereu intrebari, asa ca m-am gandit ca cel mai bine este sa le adun intr-o postare si sa va spun ce e cu ele. Eu prefer sa iau produsele de la Elizabeth Arden de pe Notino pentru ca au cele mai bune preturi, gasiti aici intreaga oferta, iar cateodata apar pachete cu mai multe produse la preturi extrem de bune. Saptamana asta daca folositi codul arden25 aveti 25% reducere la toate produsele brandului. Va recomand sa verificati mereu pagina asta cand dati comanda pentru ca mereu au cadouri si coduri de reducere.


Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum este produsul care mi-a deschis ochii asupra ceramidelor si de-a lungul anilor l-am avut de mai multe ori. Toate cele 3 variante de capsule cu ceramide de la Elizabeth Arden au formule super curate, fara alcool sau parfum, cu ingrediente misto si daca va doriti un ten mai neted si mai ferm merita incercate. Faptul ca sunt mono doza pe mine ma incanta peste masura, folosesc produsul doar atunci cand am nevoie, sunt usor de luat daca plec undeva si stiu ca tenul meu se va simti misto dupa fiecare folosire. Fiind usor uleioase se potrivesc mult mai bine unui ten normal sau uscat, pentru un ten gras sau mixt pot fi cam mult, dar tine strict de preferinte.

Sa revin la capsulele astea cu ceramide, prima varianta lansata de Elizabeth Arden - formula este misto, are pe langa ceramide si ingrediente cell-communicating, dar si diferiti acizi grasi si pe mine ma ajuta mult in perioada in care tenul meu este reactiv. Le-am recomandat mai multor prietene cand au avut tenul uscat si sensibilizat si toate mi-au dat un feedback excelent pentru ca ceramidele ajuta la repararea pielii si fac niste lucruri extrem de misto. Exista si o varianta pentru ochi pe care am incercat-o si eu, dar astea se pot folosi fara probleme si in jurul ochilor, asa ca nu vad sensul sa le am si pe cele pentru ochi.


Cand am vazut ca se lanseaza Retinol Ceramide Capsules m-am bucurat extrem de mult pentru ca iubesc retinolul si ceea ce face el pentru piele, iar capsulele astea nu m-au dezamagit deloc, desi nu pot sa inlocuiasca tratamentul cu 1% retinol de la Paula's Choice care e in topul preferintelor mele. Motivul pentru care spun asta este pentru ca aceste capsule au o cantitate mica de retinol si sunt mult mai potrivite pentru cineva care este la inceput cu retinolul si vrea sa experimenteze. 

Formula este foarte misto si clar se vor vedea imbunatatiri in ceea ce priveste elasticitatea pielii si liniile fine, riscul de piele iritata este foarte mic pentru ca ceramidele si celelalte ingrediente din formula ajuta mult in privinta asta, asa ca daca va doriti sa introduceti un produs cu o cantitate mica de retinol chiar va recomand capsulele astea datorita formulei, dar si mono dozelor care va asigura ca produsul este eficient si nu a fost expus la aer si lumina. Eu il folosesc in perioadele in care vreau doar sa intretin tenul si nu consider ca am nevoie de o doza potenta de retinol.

Am fost sigura ca ultimul produs lansat, Vitamin C Ceramide Capsules, o sa imi placa la fel de mult ca celelalte doua, insa nu s-a intamplat asta, desi produsele cu vitamina C sunt printre preferate mele si vitamina C chiar ajuta mult la luminozitatea tenului. Formula este una extrem de misto si faptul ca sunt mono doze e si mai important de data asta, vitamina C este un produs foarte sensibil si nici un ser cu vitamina C nu mai este la fel de potent dupa 3 luni de la deschidere pentru ca incepe sa oxideze. 

In cazul capsulelor dispare riscul asta si produsul poate fi folosit atunci cand ai nevoie, fara sa ai grija sa te incadrezi in cele 3 luni de la deschidere. Ceea ce nu imi place este textura mult prea uleioasa, desi sunt obisnuita cu texturile uleioase pe care le au toate produsele cu vitamina C care nu sunt intr-o baza de silicon si folosesc mai multe produse de genul asta. Pur si simplu textura nu este pe placul meu si, fiind vorba de un produs nu chiar ieftin, este un aspect care pentru mine conteaza.

Daca ar fi sa raman la o singura varianta din cele trei pe care vi le-am aratat mai sus, as alege varianta cu retinol pentru ca am si beneficiile ceramidelor, dar si o doza mica de retinol care ajuta mult pielea ce prezinta semne de imbatranire. Daca nu folositi produse cu ceramide va recomand sa cititi mai multe despre ele si despre beneficiile asupra pielii si sa le luati in calcul pentru ca o sa vedeti in timp cat de mult va vor ajuta tenul.


Si daca tot v-am povestit de capsulele de la Elizabeth Arden m-am gandit sa va reamintesc si de Skin Illuminating Brightening Night Capsules pentru ca sunt tot pe sistemul mono doza si mie mi-au placut mult. Formula contine vitamina C, niacinamide, extract de lemn dulce si SpectraBrigth si intra repede in piele, din gama asta este produsul care mi-a placut cel mai mult. Daca vreti sa cititi mai multe aici am scris despre cele 3 produse incercate de mine din gama Skin Illuminating.


Ati incercat capsulele cu ceramide de la Elizabeth Arden? Cum vi se par? Care sunt preferatele voastre?

6 comentarii

  1. Buna ! Nu sm incercat ! Multumim ptr. recomandare ! Capsulele cu retinol sunt interesante ! Am sa ma documentez !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am încercat de la skincode capsule și mi-au plăcut enorm dar și prețul era pe măsura . Pe viitor mi-as lua , când as vrea sa trec la NexT level in materie de produse de îngrijire a tenului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stiam ca au si cei de la Skincode capsule, n-am mai incercat de mult timp nimic de la ei.

      Ștergere
  3. Cele cu retinol sunt si pe lista mea ! Recent a lansat si Estee Lauder un ser cu vitamina C si am primit o mostra la o comanda data pe site-ul lor , m-am indragostit de produsul asta efectiv , e de vis ! Bine, si pretul de aproape 7 milioane este tot de vis, sper sa il prind candva la o reducere mai consistenta pentru ca merita !!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Estee Lauder are niste preturi de te apuca durerea de cap. :)

      Ștergere