Cateva produse noi de la Kiko MIlano

20.5.20

Produsele de la Kiko Milano imi plac mult, in special cele pentru buze, de-a lungul timpului am tot cumparat multe de la ei si le folosesc cu placere. De obicei fac asta cand sunt oferte speciale si reduceri si asa am procedat si de data asta - am prins 30% reducere, oferta 3+3 si transport gratuit, dar am asteptat aproape o luna sa ajunga produsele cu toata nebunia din perioada asta. Se gasesc si la noi on-line o parte dintre produsele Kiko aici, insa nu si editiile limitate. Comenzile de peste 60 euro beneficiaza de transport gratuit pe siteul din Italia, daca valoarea este mai mica sunt tarife diferite, gasiti toate informatiile pe site.


Rujul Shiny Lip Stylo in nuanta Volterra Hills din colectia Tuscan Sunshine a fost iubire la prima vedere si mi-am dorit mult sa il am. Ambalajul este unul nou, inchiderea este magnetica si are un aspect elegant, de produs mult mai scump. Este un ruj cremos, cu un finish lucios si ma bucur tare mult ca am pus mana pe el. Latex Shine Lip Lacquer este un produs mai nou al celor de la Kiko si este un ruj lichid lucios, care promite ca rezista mult pe buze. Aveam doua nuante in wishlist si le-am pus pe amandoua in cos, mai jos puteti sa vedeti varianta 02 care este exact ce speram sa fie - nu mai este pe site acum si pe cutie nu este trecuta nuanta (multe produse Kiko au doar nuanta in cifre trecuta pe ambalaj, doar pe site gasiti si denumirea).


Skin Tone Powder Foundation a fost o achizitie de moment si sunt curioasa sa vad cum e produsul si cum se comporta pe ten. Este un fond de ten mineral compact, cu o textura cremoasa si acoperirea poate fi stabilita in functie de starea tenului. Se poate aplica cu o pensula pentru o acoperire medie sau cu buretele daca se doreste o acoperire mai mare. Eu am ales nuanta 05 Beige si este ok, formula este foarte interesanta si se potriveste si unui ten mixt pentru ca are un usor efect de matifiere.

Cealalta nuanta pe care am vrut-o la Latex Shine Lip Lacquer a fost 04 Rosy Brown, care s-a dovedit foarte asemanatoarea cu cea de la Vinyl Lip Lacquer (02 Perfect Fit) din colectia Magical Holiday. Pe site nu pareau ca seamana, insa in realitate nuantele sunt aproape identice, asa ca s-ar putea sa nu pastrez decat unul dintre cele doua produse. Ultimul produs pe care l-am pus in cos este Jelly Stylo in nuanta 502 Natural Rose, un ruj cu textura de gel si finish lucios, extrem de usor de purtat. Mai am o nuanta si imi place mult, asa ca am profitat de pretul bun si mi-am luat si nuanta asta extrem de placuta si perfecta pentru zi.


Ati incercat produsele de la Kiko? Cum vi se par?

6 comentarii

  1. Buna! Nu am incercat nimic de la ei dar fondul de ten arata foarte bine ! Si am mai vazut la o fata pe YT un blush piersiciu foarte frumos ! 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele lor baked sunt misto de tot, eu am si bronzere si blushuri, dar si cateva iluminatoare.

      Ștergere
  2. Tot produsele pentru buze cred că sunt cele care-mi plac cel mai mult de la Kiko, dar mi-au plăcut în general produsele lor, cu rare excepții.
    Îmi pare rău că nu aduc și edițiile limitate pe Elefant, sunt mereu cele mai tentante, dar nu mă organizez pentru comandă direct la ei (iar în Italia n-am avut niciodată baftă să le găsesc în magazinele fizice pe alea interesante).
    Frumoase ambele rujuri. Până și eu sunt într-o toană de culori cuminți perioada asta, dacă-ți vine să crezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ofertele din online sunt mai bune decat in magazine, eu am prins si in Londra anul trecut oferte misto, dar tot in magazinul online am prins cele mai bune oferte.

      Ștergere
  3. Nu am incercat niciodata produsele lor!Imi place mult culoarea rujului❤

    RăspundețiȘtergere