Rujuri lichide I'm Loveproof de la Pupa Milano

14.10.19

Daca vineri v-am povestit de editia limitata de toamna de la Pupa Milano (daca nu ati apucat sa cititi postarea inca o gasiti aici) astazi vreau sa va povestesc despre ultimele rujuri lichide mate lansate - I'm Loveproof - pentru ca sunt extrem de misto si au culori foarte frumoase. I'm Loveproof este o colectie de 12 rujuri lichide mate cu o culoare super intensa si efect mat catifelat, iar textura este una foarte fina si usor de purtat, sunt printre cele mai confortabile rujuri lichide mate pe care le-am incercat. Aplicatorul exclusiv conic este unul care imi place mult pentru ca faciliteaza aplicarea produsului, varful este perfect pentru conturarea buzei superioare si a colturilor gurii.


Am primit de la Pupa Milano 5 din cele 12 nuante disponibile si am purtat zilele astea 001 si 006, dar ma tenteaza sa vad cum e si 002 Delicate Nude - aici puteti sa vedeti toate nuantele disponibile. Zilele astea planuiesc sa ajung in magazinul lor din Mega Mall si sa incerc 002 si daca este o nuanta care ma prinde o sa o cumpar pentru ca rujurile au o formula extrem de buna si rezista foarte bine pe buze.

N-as spune ca sunt 100% rezistente la sarutari, dar nu se intind si se estompeaza treptat si deloc inestetic. Am mancat si am baut cand le-am purtat si transferul a fost minim, iar pe buze nuanta s-a estompat destul de putin. Imi place mult ca aproape nu le simt pe buze si nici nu mi s-a parut ca mi-au uscat excesiv buzele (am avut grija sa le hidratez inainte de a aplica rujul), insa este nevoie de un demachiant bun (recomand ceva bizafic sau pe baza de ulei) pentru ca formula chiar este una rezistenta. 

Mai jos v-am aratat cele 5 nuante pe care le am, nu am asteptat sa se usuce complet pentru ca nu mai aveam lumina buna (o mare probleme de cand a venit toamna, una care ne da multora batai de cap) si am vrut sa vedeti exact culorile pentru ca mi se pare ca pe site nu sunt chiar ca in realitate, asa ca tineti cont ca finishul este unul complet mat. Daca va plac rujurile lichide mate incercati-le pentru ca merita, nuantele sunt superbe, iar formula si textura le diferentiaza de alte produse de acest gen de pe piata.


001 Light Rose
006 Vintage Rose
007 Bright Fuchsia
009 Red Pop
011 Kiss Me Red

Care nuanta va place cel mai mult? Preferati rujurile lichide sau pe cele clasice?

4 comentarii

  1. 😍😍chiar tare faine, prefer nuantele mai inchise, caci brunetr fiind un roz prea bon bon nu arata ok😅

    RăspundețiȘtergere
  2. O să te surprindă, poate... dar cel mai tare îmi face cu ochiul Vintage Rose.

    RăspundețiȘtergere