Colectia Candy Punk de la Pupa Milano

11.10.19

Nu stiu cum face Pupa Milano in fiecare toamna de imi face inima sa bata mai tare cand vad ce colectie lanseaza. Nici anul asta nu este unul care sa faca exceptie, cand am vazut produsele Candy Punk pe Instagram am tot vanat sa apara pe site sa ma duc sa le vad in magazine. Mereu zic la colectia lor de toamna ca e cea mai misto de pana acum si anul urmator ajung sa repet aceleasi cuvinte. Nu stiu daca Candy Punk este pe gustul tuturor, dar cateva dintre produse mie imi plac la nebunie.

Candy Punk este - asa cum au gandit cei de la Pupa - noul basm metropolitan, fiind o colectie inspirata de printesa romantica si moderna, dar care are un suflet rebel si adora sa se piarda in culorile si in sunetele orasului. Mie imi plac mult ambalajele, dar si texturile produselor, asa ca m-am jucat cu ele in ultimele zile ca sa va pot povesti si voua mai multe.


De obicei cand va povestesc de o colectie noua incep cu produsul care imi place cel mai mult, insa de data asta mi-a fost greu sa ma hotarasc pentru ca imi plac mai multe. Blushul cu efect de lumina scanteietoare mi se pare deosebit si a fost primul pe care l-am incercat. Este o combinatia inedita de micro perle stralucitoare si pigmenti delicati in nuante de roz si are o textura matasoasa, iar efectul pe piele este unul foarte frumos.

Sunt patru produse de buze in colectia asta: doua rujuri mate si doua creioane in nuante extrem de frumoase. Una dintre nuante este mauve (nu cred ca este in limba romana un cuvant care sa se potriveasca mai bine) si cealalta este un rosu cu o usoara tenta de grena. Rujurile au aceeasi formula ca gama I'm Matt si sunt extrem de pigmentate si de usor de purtat, iar creioanele pot fi folosite ca baza pentru ruj sau strict pentru contur.


Fardul de ochi Stardust Punk este de vis daca va plac nuantele inchise cu multe fatete. Perlele multireflex si finishul metalic sunt superbe, efectul pe pleoape este unul care pe mine ma duce cu gandul la luminile unui oras pe timp de noapte. Este cremos si rezista foarte bine pe pleoape, degetele mi se par cele mai potrivite pentru aplicarea lui. Daca ajungeti in vreunul din magazinele Pupa incercati-l doar sa vedeti cate reflexe poate sa aiba un singur fard.


Tinand cont ca tema colectiei este stilul romantic-punk cei de la Pupa au lansat si doua masti de par colorate: una roz si una violet, ambele cu efect de regenerare. Sunt indicate pentru parul deschis la culoare pe care reusesc si sa-l coloreze usor, eu am incercat-o pe cea roz pe parul meu negru si nu am vazut nici o tenta colorata in parul meu (ma asteptam de altfel pentru ca asta scrie si pe cutia produsului), insa mi-a placut cum mi-am simtit parul dupa: matasos si hidratat.

Ultimele doua produse sunt doua oje. De cea deschisa la culoare nu va zic multe pentru ca este un nude rozaliu frumos cu finish ultra lucios, insa cea gri mi se pare de vis daca va plac ojele metalice si deosebite. Mie imi plac mult si cele de la Pupa sunt printre preferatele mele, asa ca m-am bucurat mult cand am vazut-o si de-abia astept sa o port pe unghii.


Cum vi se pare colectia Candy Punk? Ce produs va atrage cel mai tare?

2 comentarii