Rimel pentru par de la Syoss

22.10.19

Nu stiu de ce n-am scris pana acum despre produsul asta pentru ca il folosesc de foarte multe luni si este cel mai bun din tot ce-am incercat pana acum pentru acoperirea firelor albe de par.  De-a lungul ultimilor ani am incercat diverse produse pentru a masca firele albe de par intre vopsiri, de la rimeluri de acest gen pana la produse de tip ruj si diverse sprayuri, insa nici unul nu mi-a oferit ceea ce cautam. Ba nu acopereau bine, ba nu rezista produsul pe par, ba nu arata natural, de fiecare data ceva nu era asa cum ar fi trebuit.

Pana am descoperit produsul asta si face exact ceea ce caut eu. Nu l-am vazut in magazine si nici nu stiu daca se gaseste (i-am intrebat si pe cei de la Syoss Romania si mi-au spus ca nici nu stiau de produs, deci nu cred ca o sa il vedem curand), eu l-am luat on-line de aici si a costat 37 lei pentru 16 ml de produs, o sa va ajunga mult timp. Saptamana asta cei de la Notino au 15% reducere la produsule de par folosind codul haircare15ro, asa ca daca va tenteaza il puteti lua la un pret si mai bun.

Este disponibil in 5 nuante si are un aplicator care face totul extrem de usor si "ia" exact cantitatea potrivita de produs. Daca aveti doar cateva fire albe si nu vreti sa va vopsiti este ideal pentru asta, daca aveti de mascat urgent radacinile inainte de un eveniment o sa va salveze. Acopera perfect si nu se intinde pe piele, rezista 2-3 zile daca nu transpirati excesiv si este solutia care pe mine m-a salvat de multe ori. L-am recomandat si unor prietene si sunt la fel de incantate de el.

Ce va recomand este sa stergeti peria dupa fiecare folosire inainte de a inchide produsul astfel incat sa nu transferati din ceea ce aplicati pentru styling in tubul cu produs - astfel produsul isi pastreaza consistenta si va rezista in timp. Eu cred ca il am de mai bine de un an si inca sunt la primul tub (il folosesc doar la nevoie), desi mi-am luat unul de rezerva sa fiu sigura ca nu raman fara el daca cumva dispare.


Aveti nevoie de un astfel de produs? Va confruntati cu fire albe de par? Ce alte solutii ati gasit pentru a va ajuta intre vopsiri?

4 comentarii

  1. as avea nevoie, ar trebui sa-l incerc! am un produs sub forma de ruj dar nu acopera bine si nici cu sprayul nu sunt multumita, imi mazgaleste pielea capului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate multe fac asta. Cred ca asta o sa iti placa, e altceva.

      Ștergere
  2. De pus in cos data viitoare pentru mama :)

    RăspundețiȘtergere