Noutati de la Ecooking

9.10.19

In ultimii 2 ani am descoperit multe branduri interesante prin intermediul celor de la Douglas si unul dintre ele este Ecooking, care nu este la prima aparitie pe blog. Ecooking este un brand danez, aparut pe piata in 2015, iar eu am avut placerea anul trecut sa o cunosc si pe Tina, cea care a creat brandul asta si sa aflu mai multe despre produse si povestea din spatele lor. 

Am incercat mai multe produse pentru ingrijirea tenului de la ei pana acum si mi-au placut, iar recent am primit 4 dintre noutatile lansate in ultima perioada si despre ele vreau sa va povestesc astazi. As zice ca noile produse sunt targetate pentru corp si de-asta mi-au si starnit interesul, ca tot va spuneam la inceputul lunii septembrie ca asta e una din prioritatile mele toamna asta.


De cum am vazut produsele mi-a atras atentia lotiunea de corp cu acid hialuronic si niacinamide (concentratia niacidamidelor in produsul asta este de 5%, extrem de bine pentru un produs de genul asta) si mi se pare perfecta de folosit in perioada asta rece, dupa ce pielea a fost expusa intreaga vara razelor solare. Acidul hialuronic ofera o hidratare de durata si stimuleaza producerea de colagen, iar niacinamidele estompeaza petele pigmentare si ajuta la fermitate.

Textura este una extrem de placuta si intra imediat in piele, iar aroma este una foarte interesanta: iasomie, grapefruit si floare de portocal. Formula este pe baza de unt de shea organic, aloe vera naturala, ulei de argan si de floarea soarelui si contine si uleiuri esentiale - eu nu am o problema cu uleiurile esentiale in produsele de ingrijire corporala, le evit doar pe ten, asa ca m-am bucurat de lotiunea asta in ultimele zile si imi place mult.


Overnight Foot Cream este un produs extrem de interesant cu acid lactic si uree, gandit ca un tratament de noapte pentru a indeparta celulele moarte si a hidrata pielea. Are un efect racoritor, dar si antibacterian si imi place mult ceea ce face, insa trebuie sa va spun ca are un miros extrem de puternic de menta si eucalipt, care poate fi deranjant pentru cineva care nu suporta aromele astea prea bine. Mie imi place mult si chiar m-a ajutat sa imi aduc iar pielea de pe talpi intr-o stare buna, dupa vara asta care a fost o adevarata provocare pentru pielea mea.


Deo Roll-On contine un amestec de ingrediente naturale si eficiente, iar formula nu contine aluminiu, in schimb are alcool. Are o aroma placuta de citrice, violete si piper alb si, desi pe ambalaj scrie ca se poate folosi imediat dupa ras/ epilat, eu nu recomand asta. Eu am pielea extrem de sensibila la axile si sunt extrem de putine produse pe care le tolerez in zona asta fara sa am mancarimi sau sa ma irit destul de urat.

Produsul asta este unul pe care il pot folosi si s-a dovedit chiar eficient si in zilele foarte calduroase, insa nu l-am tolerat pe pielea proaspat epilata si nici nu as putea sa il folosesc zilnic - cineva care nu are o sensibilitate in zona asta n-o sa aiba asemenea probleme, insa eu ma lupt de ani de zile cu sensibilitatea asta si am grija cum si ce folosesc. Cred ca daca nu ar fi avut alcool ar fi fost castigator pentru mine, asa il folosesc cu grija.


Ultimul produs incercat in ultima perioada este unul extrem de interesant - Neck & Decolletage Cream. o crema pentru zona gatului si a decolteului cu o formula interesanta cu acid hialuronic si niacinamide. Eu "cobor" cu toate produsele pe care le folosesc pe ten si in zona asta, iar crema asta are o formula care imi place mult si nu contine parfum si nici alcool. As fi preferat un ambalaj cu pompita, dar asta e doar o preferinta a mea.

Textura este foarte placuta si usoara, intra imediat in piele si ma astept ca pe o piele care a inceput sa prezinte semne de imbatranire si hiperpigmentari sa aiba un efect mult mai vizibil. Din fericire pentru mine eu nu am probleme in zona asta, dar nu o sa refuz niciodata un produs cu ingredinte active care ajuta pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa, asa ca am folosit-o constant (cuvant extrem de important cand discutam de ingrijirea pielii) si imi place. 


Ati incercat produsele de la Ecooking? Cum vi se par? Care e preferatul vostru?

2 comentarii

  1. Am tot vazut brandul asta in onlime, mi se pare foarte misto, insa deocamdata nu am incercat nimic.

    RăspundețiȘtergere