Defense Triple Algae Pollution Shield de la Paula's Choice

25.10.19

Cei de la Paula's Choice Romania au lansat anul asta o multime de produse interesante, iar ultimele trei lansate luna trecuta sunt doua masti: una purificatoare si matifianta pentru tenul gras care nu este potrivita pentru mine si una hidratanta cu o formula extrem de buna pe care o am in varianta mini si un ser care completeaza gama Defense, cel de care vreau sa va si povestesc astazi. Pana la finalul anului sper sa apara la noi si Water-Infusing Electrolyte Moisturizer, care pe mine ma atrage mult de tot.

Daca va plac produsele Paula's Choice pe Instagram am un concurs extrem de interesant care marcheaza cei 10 ani de blog: trei dintre produsele mele preferate de la Paula's Choice (serul Omega+, crema cu SPF30 din gama Defense si o varianta mini a tratamentului Clinical cu 1% Retinol) si o brosura ce demonteaza niste mituri de ingrijire a pielii, lucruri pe care ar trebui sa le stim toti. Gasiti aici detalii despre cum va puteti inscrie.


Gama Defense este o gama anti-poluare si este potrivita tuturor tipurilor de ten, iar eu am incercat toate cele 5 produse (aici gasiti intreaga gama), preferatele mele sunt produsul cu protectie solara (SPF mineral cu o formula de vis si un finish luminos care mie imi place la nebunie - este cea mai misto formula de SPF mineral pe care eu am incercat-o) si produsul de curatare. Si Pore Purifier si crema de noapte mi-au placut, insa sunt altele care imi plac si mai mult, asa ca am vrut sa vad cum este si produsul asta nou, eu l-am primit cadou in vara - cu mult inainte sa fie disponibil la noi - si am avut timp sa il tot incerc.

Iar motivul pentru care am vrut sa va povestesc separat de el este pentru ca este un produs mai greu de inteles, fiind al doilea ser din gama asta care contine doar cateva produse si care este practic o gama gandita pentru o rutina de ingrijire simpla in 3 pasi. Eu mi-am pus intrebarea daca este un produs de care chiar am nevoie si m-am gandit ca nu sunt singura care vede asa lucrurile, asa ca sper ca postarea asta sa va lamureasca putin.

Triple Algae Pollution Shield are o formula extrem de interesanta cu 16 antioxidanti diferiti si 3 tipuri de alge, iar pentru formularea lui s-a folosit o tehnologie anti-aderenta care previne atasarea particulelor din aer pe piele, evitand astfel daunele provocate de mediul extern. Deci ceea ce face practic este sa formeze o bariera invizibila pe suprafata pielii pentru a oferi hidratare si pentru a proteja impotriva factorilor poluanti.

Este un gel cremos, fara siliconi, care se aplica inainte de produsul cu protectie solara si care ajuta pielea sa se mentina luminoasa, hidratata si protejata de efectele nocive cauzate de poluanti. Imi place textura si cum imi simt tenul cand il folosesc, dar nu il consider un produs indispensabil intr-o rutina de ingrijire pentru cineva care nu are probleme de ten. Mie dimineata imi place sa folosesc fie Berry Power Serum tot de la Paula's Choice sau un ser cu vitamina C care sa ma ajute cu luminozitatea, asa ca de multe ori produsul asta ajunge sa fie pentru mine doar un pas in plus.

Pentru cine il vad potrivit? Pentru cineva cu un ten sensibil care reactioneaza la factorii de mediu, pentru persoanele cu dermatita sau alte probleme de sensibilitate, dar si pentru persoanele care folosesc gama Defense si cauta un ser pentru zi care sa hidrateze, sa ofere luminozitate si sa protejeze pielea. Zilele astea l-am folosit si eu mai mult pentru ca am avut o reactie alergica la rama ochelarilor de vedere (pe care ii port de ceva vreme, dar asa actioneaza dermatita mea de contact) si l-am folosit impreuna cu serul din gama Calm si m-a ajutat enorm - a reusit sa imi calmeze pielea si sa creeze o bariera pe zona unde pielea se atinge de bratul ochelarilor si unde eu aveam deja o zona inrosita si destul de inflamata.  Si asa am ajuns sa apreciez ce este si ce face de fapt produsul asta.


Sunt curioasa cum vi se pare produsul asta? L-ati folosi? Vi se pare interesant?

2 comentarii