7 intr-o saptamana #236

27.10.19



Am vrut sa sar peste postarea de astazi pentru ca nu am gasit energia necesara sa imi adun gandurile si sa scriu, nici nu am facut cine stie ce poze saptamana asta si nici nu simt ca am multe lucruri de spus, cel putin nu unele care sa transmita ceva pozitiv si sa inspire. Nu mi s-a intamplat nimic in mod special, doar ca sunt foarte obosita si asta se resimte in tot ceea ce fac, ma gandesc ca probabil starea mea se datoreaza si faptului ca saptamana asta dermatita mea de contact s-a manifestat intens si asta m-a scos cumva din ritm.

Ceaiul este una din placerile mele, asa ca oricat de aiurea e totul in jurul meu imi fac timp sa savurez cate o cana de ceai si sa "fur" cateva momente de liniste doar pentru mine. M-am machiat rar si putin zilele astea pentru ca am avut o iritatie pe tampla (vinovata e dermatita de care ziceam mai sus), am folosit doar cateva produse de ingrijire care sa ma ajute sa imi calmez pielea si sa vindece portiunea afectata de pe ten. Pentru ca de data asta dermatita s-a manifestat doar pe ten, am putut sa ma bucur de gama cu mere si scortisoara de la Bottega Verde (o gasiti aici) pe care am primit-o zilele trecute si la a carei relansare am si fost. O sa va povestesc in curand mai multe pentru ca miroase divin.

Va spuneam saptamana trecuta ca urmeaza niste surprize pentru a sarbatori cei 10 ani de blog si saptamana asta m-am ocupat si de asta: pe Facebook am dat drumul unui giveaway cu 10 produse (castigatoarea va mai gasi si alte mini surprize in colet), iar pe Instagram am facut echipa cu cei de la Paula's Choice si puteti castiga 3 dintre produsele mele preferate de la ei impreuna cu myth book-ul realizat de Paula Begoun si Bryan Barron.

Weekendul asta a inceput promitator si se anunta a fi unul extrem de misto pentru ca am avut ceva de sarbatorit, dar din pacate eu m-am simtit (si inca ma simt) destul de aiurea. Atat fizic, cat si psihic simt nevoia de a sta departe de lume si de agitatie, asa ca s-a cam ales praful de tot ce aveam in minte pentru zilele astea, dar e ok. Sunt momente in viata cand e bine sa iei o pauza, sa pui distanta daca asa simti, sa faci doar ceea ce te indeamna inima, chiar si sa intorci spatele daca asta e cel mai bine pentru tine la momentul respectiv.

Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Saptamana mea a fost aglomerata si pe alocuri foarte obositoare. dar sunt inca vie si-n plus mi-am luat White Tea - mmm, ce-mi place cum se aseaza pe pielea mea :)
    Gând bun <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti place, mie imi da asa o stare de bine de cate ori il port ...

      Ștergere
  2. Mă simt și eu cam obosită, fizic și de la febra musculară de pe munte, dar și pentru că mi-am aglomerat cam mult săptămâna asta, am dormit insuficient (măcar am recuperat în weekend) și de la asta mi s-a tras, bănuiesc, răul care m-a împiedicat să vin joi - chiar m-am ofticat că n-am ajuns să ne vedem, dar n-aș fi fost oricum o companie plăcută. Poate data viitoare nu mai intervine nimic...
    Să ai o nouă săptămână mai ușoară și liniștită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie! Cred ca pana la urma ne vedem la un vin fiert in decembrie. :))

      Ștergere
  3. la mine, a fost una de pomina, suntem gripati, cu rosu. n gat si muciosi :( plus fiimea de la ceva nu stim ce clar, dar banui ca d ela o doza mare de sirop natural :( doza soc, de oa ficat mi s aumplut de bube peste noapte, si am ajuns in Bucuresti cu eazsi voada si umbla si tot asa, si au disparut bubele, e bine un pic limbuta mai e basicata, dar e bine, doar raciti :( plus perioada aia a lunii la mine si mi a pis capac.. nu mai vreau asa saptamani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanatate multe si zilele urmatoare sa fie mai linistite si fara probleme!

      Ștergere
  4. Saptamana trecuta a fost buna de tot, am fost in concediu si am profitat la maxim de timpul liber si de familie. Lunea a fost ciudata de tot..bine ca a trecut. :) Sa avem o saptamana buna si vesela si doar energie pozitiva. Aii, vine Halloween-ul, abia astept !

    RăspundețiȘtergere