7 intr-o saptamana #235

20.10.19

 
Am inceput saptamana asta mai lejer si luni m-am bucurat de o plimbare lunga prin parc, am admirat culorile toamnei si am respirat aer curat, am vazut niste pauni cu un colorit superb, am facut niste clatite cu iaurt, smochine si cacao nibs care au fost delicioase, m-am plimbat prin magazine si am ales sa ma relaxez chiar daca ar fi trebuit sa fie o zi de munca. Am simtit ca am mai multa nevoie de liniste si de momente care sa ma incarce cu energie decat sa dau rateuri la munca pentru ca nu imi era mintea acolo.

Nu avem cum sa nu intru la Carturesti daca tot am ajuns in Park Lake, v-am mai spus cat imi place sa ma uit la ce produse au. Am adaugat pe lista de lecturi viitoare cateva carti, am pus ochii pe o geanta si un portofel de la Anekke si am reusit sa ies fara sa imi iau vreo cana - si au niste cani si ceainice superbe. Mi-am luat doua ceaiuri noi de la Casa de Ceai: Caramel si Stracciatella Ice Cream (le gasiti aici si transportul prin curier este gratuit la comenzi de peste 75 lei), semnul de carte il gasiti tot la Carturesti, este de la Kikkerland - nu e singurul de genul asta pe care il am.

Joi am ajuns in Baneasa la invitatia celor de la Douglas si am descoperit noua gama de ingrijire Start lansata de Eisenberg, o sa va povestesc mai multe despre produse in curand pentru ca preturile sunt mult mai rezonabile fata de celelalte game ale lor. Am intrat si la Victoria's Secret, insa nu am cumparat nimic. V-am povestit pe Instagram de ce si raspunsurile voastre au confirmat ceea ce am observat si eu: preturi mari si calitatea nu mai e ceea ce a fost in urma cu multi ani VS.

Am primit de la cineva care ma iubeste o surpriza care mi-a placut mult. Am vazut la inceputul lunii pe feelunique un calendar Advent care mi-a facut inima sa bata mai tare (il pastrez pana in decembrie si il desfacem impreuna pe Instagram) si era si o oferta cu un goodie bag extrem de misto cadou la cumparaturi de 120 euro, vazusem si cateva seturi mini de la Gatineau la un pret extrem de bun. Eu n-am mai dat comanda, insa le-am primit cadou si am ramas cu gura cascata cand m-am trezit cu curierul la usa. De-abia astept sa folosesc iar produsele de la Gatineau, dar si pe celelalte (in afara de Peel Mask de la Ecooking toate sunt noutati pentru mine).

Weekendul a insemnat cateva ore alocate unor poze pentru blog, dar si multa relaxare pentru ca am iesit sa ma plimb, am mancat cu niste prieteni si am avut parte de o alta surpiza care mi-a placut mult si mi-a adus un mare zambet pe fata. M-am bucurat de noile ceaiurile, am inceput o carte noua si mi-am programat putin luna viitoare pentru ca este una destul de incarcata. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii