7 intr-o saptamana #234

13.10.19


A mai trecut o saptamana si am ajuns aproape la jumatatea toamnei si eu habar n-am cand a zburat timpul. M-am bucurat zilele astea de parfumurile mai puternice pe care le am si am mirosit si cateva noutati lansate in ultima perioada care mi s-au parut interesante, dar nu am nici o dorinta noua pentru perioada urmatoare. Am reinceput sa port ceasuri si bratari dupa ce intreaga vara le-am evitat din cauza pielii sensibile si a pericolului unei dermatite de contact.

Marti m-am vazut cu o prietena cu care nu am reusit sa ma intalnesc de ceva vreme si am petrecut cateva ore extrem de relaxante care au trecut imediat. Discutand cu ea despre ultimele luni mi-am dat seama inca o data cat de recunoscatoare ma simt pentru punctul in care sunt acum, desi lucrurile sunt pe departe asa cum mi-as dori eu. Insa sunt intr-o perioada cand ma bucur de tot ce traiesc si invat cu fiecare pas pe care il fac.

Una din dorintele mele in materie de ingrijire a pielii sunt produsele de la Drunk Elephant (le gasiti aici, eu am pus ochii pe un set care urmeaza sa fie lansat in urmatoarea perioada) si discutand cu Anamaria, o cititoare draga a blogului, despre ele a fost draguta si mi-a trimis o miniatura a serului cu vitamina C si, pe langa el, mi-a trimis o multime de alte produse misto care m-au bucurat mult pentru ca au venit intr-un moment in care chiar aveam nevoie sa-mi amintesc ca oamenii sunt frumosi si ca inca suntem capabili de gesturi din inima. Multumesc inca o data, combinatia din ser si crema cu peptide de care v-am spus zilele trecute pe Instagram mi-a placut la nebunie, asa ca m-am decis sa imi iau cateva produse de la ei cat de curand.

Am inceput sa iau vitamine dar si MSM pentru articulatii pentru ca schimbarile astea de vreme si-au cam spus cuvantul. Am observat ca si tenul meu a inceput sa se schimbe putin dupa ce-am trecut de 40 de ani si chiar as vrea sa scriu mai multe despre asta - daca sunteti interesate de o asemenea postare dati-mi de stire in comentarii. Sambata am ajuns in Mega Mall si n-am putut sa nu trec pe la Carturesti sa iau cateva cadouri, dar m-am bucurat si eu de cateva chestii noi. Weekendul a insemnat pentru mine relaxare, somn, rasete si un rasfat cu vin si branza. Saptamana voastra cum a fost?

Un comentariu