7 intr-o saptamana #233

6.10.19


Nu stiu cum e vremea la voi, dar in Bucuresti acum e soare si frumos, chiar daca mai devreme a plouat si era extrem de deprimant. Cuvantul de baza weekendul asta pentru mine a fost odihna pentru ca aveam nevoie de asta mai mult decat de orice altceva. Corpul si mintea mea ajunsesera intr-o stare de epuizare de care era cazul sa scap si ma bucur mult ca am reusit sa dorm cum trebuie si sa ma relaxez. 

Vineri v-am povestit pe blog despre rezultatul scanarii pielii cu Observ520 pe care Paula's Choice l-a adus in Romania si care m-a facut sa fiu si mai atenta la ce folosesc pentru ten si la ce alegeri fac. Retinolul mi-a fost prieten bun in ultimii ani si asta se vede pe tenul meu, in curand o sa fac o serie de postari despre ingrediente si cand v-am intrebat pe story despre ce anume va intereseaza retinolul a iesit invingator, asa ca probabil o sa incep cu el. Capsulele astea cu ceramide si retinol de la Elizabeth Arden au o formula foarte buna, insa cantitatea de retinol este mica, mi se par o optiune foarte buna pentru cineva care vrea sa experimenteze cu retinolul.

Nu am avut mult timp sa citesc, dar am inceput cartea asta si mi-am dat seama ca sunt cateva carti pe care le-am citit in ultima vreme si de care vreau sa va povestesc si voua, asa ca am trecut pe lista cu "de facut" si o postare cu cateva carti. Mi-am facut singura un cadou la care tanjeam de ceva vreme: rujul Pillow Talk de la Charlotte Tilbury. Am prins o oferta buna pe Cult Beauty, am avut transport gratuit si am primit cadou un portfard extrem de frumos si o varianta mini a rimelului Legendary Lashes Volume 2.

M-am bucurat de multe cani de ceai si am incercat si cateva ceaiuri noi. Raspberry Truffle de la Tealia l-am primit de la Secom si se adauga colectiei mele de ceaiuri Tealia (Caramel Apple e preferatul meu), puteti lua ceaiurile direct de la Secom, dar le gasiti si online aici - zilele astea le au cu 15% reducere. Vineri s-au facut 6 ani de cand Alma a aparut in calea mea si m-am gandit inca o data cata bucurie aduce catelul asta in viata mea - a imbatranit si ea, si-a pierdut multi dinti, nu mai e asa energica, dar e la fel de plina de bucurie si iubire ca in ziua cand am luat-o de pe strada.

Weekendul a insemnat bucurie, liniste, timp petrecut asa cum imi place mie, a fost plin de momente care mi-au bucurat sufletul si care m-au facut sa zambesc larg. Am tot purtat saptamana asta parfumuri care imi plac mult si care sunt perfecte pentru vremea asta si m-am bucurat de fiecare in parte. Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. Asta voiam si eu sa te intreb, cu ce as mai putea combina BHA+acid salicilic. DEocamdata l-am combinat cu acidul glicolic si a fost foarte bine, dar mai am niste mininiaturi de Paula's Choice si as vrea sa le incerc si pe alea, dar nu stiu care cu care se combina sau daca sunt 2 care se bat cap. Stiu ca ar trebui sa caut pe google. dar am ales calea mai scurta si mai de incredere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde strict de piele, eu nu as pune ingrediente active unul dupa altul daca nu le-am folosit pana acum. Adica as folosi intr-o seara BHA, in alta AHA (daca e nevoie), la fel cu retinol si vitamina C, insa nu le-as introduce pe toate in acelasi timp, ci treptat sa vad cum le tolereaza pielea si cum se comporta.

      Ștergere
  2. Mă bucur că ai reușit să te odihnești, știu cum e când asta e tot ce-ți dorești ca să-ți recapeți energia pentru orice altceva.
    Încep și eu să beau tot mai des ceaiuri, am reînceput și să mă mai joc cu Max pe care l-am cam neglijat (e mult prea energic, nu puteam risca să mă lovească la operație) și am reînceput să citesc mai mult.
    Sper să avem parte luna asta de mai multe zile însorite, ca azi. O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am simtit de mult asa obosita ca in ultima perioada, s-au adunat multe, am pierdut si cateva nopti si am resimtit din plin toate astea. Sa avem zile frumoase! Si sa ne vedem la un ceai!

      Ștergere
  3. M-am uitat si eu la cartea asta pe Elefant si o aveam in cos de ceva vreme.Ma bucur ca ai reusit sa te odihensti, Alma e o scumpa .
    Sa ai o saptamana buna, te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma are din ce in ce mai putini dinti, dar e o scumpete. Saptamana frumoasa sa ai!

      Ștergere