5 produse sub 50 lei pe care merita sa le incerci

16.10.19

Nu am mai facut de mult timp o postare de genul asta, asa ca m-am gandit ca e o idee buna mai ales ca produsele astea sunt unele pe care le folosesc des si imi plac mult. Si nici unul nu costa mai mult de 50 lei, ceea ce sigur o sa va placa. Asa cum am mai spus si cu alte ocazii eu nu judec niciodata un produs dupa pret, ci dupa formula si ceea ce face concret pentru mine. Conteaza mai putin numele brandului si cum se numeste produsul, ceea ce e important este sa fie un produs formulat bine si sa aduca niste beneficii reale sau sa ofere estetic ceea ce promite.


O sa incep cu apa de toaleta Absolute Me de la B.U. de care sunt sigura ca v-am mai spus pe blog pentru ca este cea mai pe placul meu de la ei. A fost lansata in 2017 si este o combinatie de fructe si flori (mandarina, mar, para, violete, frezii) cu note de lemn de santal, caramel si mosc, iar perioada asta este cea mai potrivita pentru ea. Nu persista extrem de mult fiind o apa de toaleta, dar aroma dulce usor pudrata cu accente fructate este una care mie imi place mult.

Produsele de buze de la Kiko Milano imi plac mult si sunt sigura ca v-am mai spus de 3D Hydra Gloss si cu alte ocazii. Formula este una extrem de buna, produsul nu este deloc lipicios si are un efect de plumping, iar nuantele sunt foarte frumoase si vin in diferite finishuri - in poza este nuanta 17 Pearly Mauve, insa imi plac la fel de mult si celelalte nuante pe care le am. Produsele Kiko Milano se gasesc online aici si daca va plac glossurile chiar va recomand sa incercati 3D Hydra Gloss pentru ca merita.


Pentru urmatoarele doua produse pretul coboara sub 15 lei si stiu sigur ca va plac brandurile astea doua: Essence si Catrice pentru ca au produse ieftine si bune. Picaturile pentru uscarea rapida a ojei de la Essence fac exact ceea ce promit si mie imi plac la nebunie, cel mai bun pret l-am gasit aici - doar 10 lei si daca cautati un produs de genul asta nu merita sa dati mai multi bani pe un produs asemanator de la un alt brand pentru ca astea sunt tot ce trebuie. Eu am incercat de la mai multe branduri si am ramas la astea, sunt la a treia sau a patra sticluta.

Lash Brow Designer de la Catrice (eu am luat produsul de aici) a fost o descoperire intamplatoare si imi place la nebunie. Este un rimel transparent ce poate fi folosit atat pentru sprancene, cat si pentru gene si formula contine pantenol care si intretine firul de par. Imi place mult peria de tip pieptene pentru ca face exact ceea ce promite: fixeaza sprancenele, se usuca imediat si nu le incarca deloc. Eu nu folosesc alte produse pentru sprancene, doar un gel transparent de fixare atunci cand e cazul. Iar asta face ceea ce promite si are un pret extrem de bun, asa ca nu vad sensul sa dau mai multi bani pe ceva asemanator.


Cu ultimul produs m-am tot gandit daca sa il pun sau nu in postarea asta pentru ca este o varianta mini (10 ml) a unui produs full size de la Paula's Choice care costa mai mult in varianta full size, insa in final logica mi-a spus ca cei 10 ml ajung pentru multe aplicari si merita sa va spun despre masca asta care poate fi folosita ca tratament la nevoie si care merita din plin cei 48 de lei. Nu e o mostra care ajunge la 2-3 aplicari, ci daca o folositi ca tratament o data sau de doua ori pe saptamana o sa va ajunga cateva saptamani bune.

Este vorba de Radiance Renewal Mask, o masca cu textura de gel matasos cu o formula extrem de buna cu 2% arbutin, niacinamide si vitamina C. Se poate folosi atat ca masca asa cum este gandita (si este perfecta inainte de un eveniment mai deosebit cand vreti un ten luminos si cu o textura cat mai neteda), cat si ca crema hidratanta de noapte daca va luptati cu petele pigmentare si cautati o formula bomba care sa actioneze direct pe problemele respective. Cei de la Paula's Choice au multe produse mini care pot fi folosite strict ca tratament si care merita din plin banii (Clinical 1% Retinol Treatment si mini exfoliantii sunt primele produse care imi vin in minte acum).


Ati incercat vreunul dintre produsele astea? Ce alte recomandari de genul asta aveti?

4 comentarii

  1. Preferatul meu în momentul ăsta pentru sprâncene e tot un rimel de la Catrice, numai că răspunde și unei nevoi de umplere a sprâncenelor - Catrice brow colorist.
    Cred că o să iau și masca asta mini de la PC cu prima ocazie, e foarte interesantă formula și îmi place cum arată textura din poza ta.

    RăspundețiȘtergere