2 produse Sublimactive de la Jonzac

30.10.19

Cand vine vorba de ingrijirea tenului sunt foarte pretentioasa si sunt extrem de atenta la ce imi aplic pe ten, sunt cateva lucruri de la care nu ma abat, insa in acelasi timp am o rutina (nu este un cuvant care imi place in mod deosebit, dar nici nu gasesc altul mai potrivit in contextul asta) destul de dinamica. Sunt zile cand folosesc multe ingrediente active si multe produse, iar alte zile cand tot ce vreau sa ii ofer tenul meu este hidratare si timp. Asta nu inseamna ca nu fac si alegeri gresite sau ca nu folosesc si produse care nu sunt "perfecte" din punct de vedere al formulelor, dar e normal sa fie asa pentru ca nu m-a nascut mama invatata si totul tine de preferinte.

Produsele de la Jonzac nu sunt la prima aparitie pe blog si probabil nici la ultima. Nu am incercat extrem de multe produse de la ei, insa ceea ce-am incercat mi-a placut pentru ca am ales cu grija produsele. Nu toate produsele au formule pe placul meu, asa ca va recomand sa va uitati pe siteul lor unde sunt listate formulele inainte de a face o alegere si sa stiti foarte bine ce ten aveti si ce nevoi are pentru ca este extrem de important acest aspect. Toate produsele lor contin apa termala Jonzac si puteti citi multe informatii direct de la sursa, asa ca n-o sa insist pe asta.


Cele doua produse de care vreau sa va povestesc astazi sunt din gama Sublimactive, o gama anti-imbatranire care a fost conceputa pentru a ajuta la combaterea unui fenomen recent identificat si recunoscut de lumea medicala: inflamatia tacuta, inflamatia care imbatraneste sau inflamm-aging, asa cum este cunoscuta in cercurile stiintifice. Procedul inflamator repetitiv al celulelor duce la o imbatranire accelerata si la aparitia ridurilor, lucruri pe care toti vrem sa le impiedicam sau amanam atat cat este posibil.

Cellular Anti-Aging Micro-Peeling este un ser cu o textura extrem de lejera, de apa, care intra imediat in piele si pe care eu il folosesc seara inainte de a aplica celalalt produs de care o sa va povestesc mai jos. Ofera pielii un peeling delicat la suprafata, in timp ce o ajuta sa regenereze si sa aiba un aspect mai neted si mai luminos. Formula este una curata, fara alcool si fara parfum, contine extracte de alge, acid lactic si shikimic, dar si cateva ingrediente care ajuta la calmarea si regenerarea pielii.


Cellular Anti-Aging Firming Serum este un ser extrem de lejer, cu o textura de gel matasos, care patrunde imediat in piele. Formula este una curata (fara alcool, parfum sau alti iritanti) si cu ingrediente bune, pe langa acid hialuronic are si o cantitate mica de acid lactic care ajuta si mai mult la hidratarea tenului. Serul asta e o alegere sigura pentru cineva care vrea un produs hidratant, usor, care sa ajute tenul sa se mentina sanatos, luminos si sa aiba un aspect cat mai tanar.

Eu folosesc produsele astea impreuna (micro-peeling prima data si serul imediat dupa) in serile cand nu am chef de ceva complicat si cand ceea ce vreau sa ii ofer tenului meu este o doza de hidratare sanatoasa. Imi place mult ambalajul acestor doua produse, igienic si extrem de usor de folosit, dar cel mai mult ma incanta (in afara de formule) textura lejera, care intra imediat in piele. Daca sunteti adeptele layeringului atunci cand e vorba de ingrijirea tenului produsele astea sunt extrem de potrivite pentru asta.


Ati incercat produsele de la Jonzac? Cum vi se par? Care sunt preferatele voastre?

Un comentariu