2 produse care imi plac de la Payot

1.10.19

Daca ma cititi/ urmariti de ceva vreme probabil ca stiti deja ca vitamina C este unul din ingredientele mele preferate cand vine vorba de ingrijirea pielii. Vitamina C este un antioxidant care ofera pielii luminozitate, uniformizeaza nuanta tenului, ofera protectie contra poluarii, imbunatateste hidratarea si reduce semnele de imbatranire a pielii. Ceea ce este important de stiut despre vitamina C este ca nu este indicata pentru pielea sensibila si reactiva si ca trebuie sa fie o formula stabila. 


Ultimele produse pentru luminozitate pe care le-am incercat sunt de la Payot din gama My Payot si eu le-am luat de pe Notino. Saptamana asta daca folositi codul BRAND20RO le puteti lua cu 20% reducere, mai sunt si alte branduri in promotia asta si va recomand sa va uitati la lista cu brandurile care sunt in promotia asta pentru ca sunt unele care stiu sigur ca va plac. In plus toata saptamana au livrare gratuita la toate produsele, fara limita de suma. Eu deja am pus in cos cateva produse care mi-au atras atentia, dar si niste seturi de la Clarins care mi se par extrem de interesante.

Insa astazi vreau sa va povestesc despre cele doua produse de la Payot pe care le folosesc in perioada asta: My Payot Concentre Eclat Healthy Glow Serum si My Payot Brume Eclat Anti-Pollution Revivifying Mist. Gama are mai multe produse, insa cele care m-au atras pe mine dupa ce le-am studiat putin formulele sunt astea doua si am facut alegerea buna pentru ca imi plac mult si sunt exact ce am nevoie in perioada asta.


Concentre Eclat este un ser cu efect de luminozitate si poate fi folosit atat dimineata, cat si seara, tine strict de preferinte. Are o textura lejera si intra imediat in piele, ceea ce m-a atras pe mine a fost formula. Pe langa vitamina C si extractele de acai berry si goji contine si acid lactic, acid glicolic si acid mandelic, ceea ce ajuta mult la obtinerea unui ten mai hidratat si mai radios. Sa nu uitati de protectia solara pentru ca vitamina C este un acid, iar daca aveti ten sensibil si reactiv tineti-va departe pentru ca nu o sa o tolereze pielea.

Brume Eclat este un spray multifunctional cu o formula extrem de buna cu extracte de goji si acai berry si acid hialuronic si fara parfum, ceea ce m-a si determinat sa il iau. L-am folosit dimineata in loc de toner, ca spray de fixare a machiajului, peste zi pentru a-mi revigora tenul si chiar si seara inainte sa aplic produsele de hidratare. Este un produs bun, cu un pret acceptabil si care aduce un plus intr-o rutina de ingrijire.

Va place vitamina C in produsele de ingrijire a tenului? De obicei folositi produse pentru luminozitate? Ati incercat ceva de la Payot pana acum?

2 comentarii

  1. Eu am luat tot din aceasta gama cu vitamina C taman crema si la inceput in ingrediente trona un mare alcool. Bineinteles ca nu o folosesc..... pacat de celelalte ingrediente, tot asa, goji, vitamina C, insa alcoolul ala de la inceput m-a cam enervat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am uitat la toate formulele inainte tocmai ca sa nu am surprize si de asta le-am si ales pe astea doua, sunt curate. Alcoolul in produse e extrem de des, din pacate, putine branduri au toate produsele fara alcool si parfum.

      Ștergere