Tratamentul Fiber Infusion de la Londa

14.9.18

Luna trecuta va aratam pe Facebook si pe Instagram (daca nu ati vazut poza o gasiti aici) cum arata parul meu dupa ce l-am tuns si am incercat la salon tratamentul Fiber Infusion de la Londa, iar voi mi-ati pus o multime de intrebari si ati vrut sa aflati mai multe. Nu v-am povestit imediat despre acest tratament pentru ca stiam ca cei de la Londa imi vor trimite unul sa il folosesc si acasa, asa ca am asteptam sa-l primesc si sa-l incerc ca sa va spun cum mi s-a parut din ambele perspective.


Fiber Infusion 5 Minute Treatment este pe baza de keratina (o noutate pentru mine pentru ca nu am incercat pana acum tratamente cu keratina) si cred ca stiti deja ca keratina este o proteina fibroasa care da rezistenta si elasticitate structurii interne si externe a firelor de par si unghiilor. Ceea ce promite Fiber Infusion 5 Minute este reconstructia firului de par in profunzime, prevenind astfel ruperea ulterioara. 

Este un tratament rapid, dureaza doar 5 minute si poate fi folosit atat acasa, cat si la salon. Daca aveti parul mat, uscat si duce lipsa de elasticitate, se electrizeaza usor si se aranjeaza greu va recomand sa-l incercati. Pretul nu este mare (in jur de 65 lei din cate am vazut eu pentru 100 ml de produse), iar rezultatele sunt imediate: parul este vizibil mai puternic, mai stralucitor si mai matasos.

Rezultatele de la salon au fost mult mai spectaculoase decat cele obtinute acasa, insa e si normal. Daca sunteti din Bucuresti va recomand sa ii faceti o vizita Alinei Culina (gasiti datele ei de contact aici), eu am descoperit-o la invitatia celor de la Londa sa incerc tratamentul si mi-a placut mult de tot cum gandeste si cum lucreaza. La salon mi-a aplicat tratamentul pe parul proaspat spalat, a uscat parul cu tratamentul aplicat (un pont bun de incercat si acasa daca aveti rabdare si timp), dupa care a spalat din nou parul, a aplicat o masca hidratanta si l-a coafat. Rezultatul mi-a placut la nebunie: par matasos, stralucitor cu un aspect de zile mari.

L-am incercat si acasa la ultimele doua spalari: am aplicat cam 20 pompite de produs pe lungime si pe varfuri, am distribuit bine pe par, l-am lasat sa actioneze 5 minute, dupa care am clatit parul si am aplicat o masca hidratanta. Nu am apucat (din lipsa de timp) sa incerc si metoda incercata de Alina la salon, dar o s-o fac. Dupa spalare si uscare parul a ramas matasos si extrem de placut la atingere, cu un aspect mult mai sanatos si stralucitor si chiar am vazut o diferenta in ceea ce priveste numarul firelor de par pierdute in procesul de spalare.


L-ati incercat? Va tenteaza?

4 comentarii

  1. Multumim pentru recomandare ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vreo problema dacă nu ma clătesc după aplicare și ma usuc direct cu feonul? Ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca este, nu cred ca recomanda degeaba producatorul sa fie spalat parul dupa, nu stiu insa sa iti explic de ce pentru ca nu ma pricep.

      Ștergere