Rujuri lichide Revlon Colorstay Overtime

25.9.18

Va intrebam la inceputul lunii septembrie ce va entuziasmeaza atunci va ganditi la toamna si la perioada ce va urma si multe dintre voi mi-ati spus ca de-abia asteptati sa purtati culori mai inchise pe buze, asa ca astazi m-am gandit sa va povestesc despre rujurile lichide Colorstay Overtime de la Revlon pentru ca sunt foarte pigmentate si rezista foarte bine pe buze.


Am primit de la cei de la Revlon toate cele 8 nuante disponibile si puteti sa le vedeti mai jos. Rujurile lichide de la Revlon sunt in 2 pasi: se aplica culoarea, se lasa sa se usuce, dupa care se aplica glossul hidratant. Nu este nevoie de reaplicare pe parcursul zilei intrucat rujurile rezista foarte bine, insa si usuca buzele. Nu usuca buzele atat de rau precum alte rujuri de acest gen pe care le-am incercat, dar am simtit nevoia de hidratare suplimentara atunci cand le-am folosit.

Demachierea trebuie facuta cu un produs uleios sau cremos pentru a nu insista si a nu avea de-a face cu o sensibilitate si iritare a buzelor, pielea de pe buze fiind mult mai subtire si mai sensibila. Eu nu folosesc extrem de multe rujuri lichide pentru ca prefer formulele mai hidratante, insa rujurile astea mi se par o combinatie reusita.


Stiu bine ce culori port, asa ca am oprit 3 nuante din cele 8 primite: Unlimited Mulberry, Infinite Raspberry si Bare Maximum pentru ca astea sunt culorile pe care le port cel mai des. O alta nuanta care mi-a placut mult este Everlasting Rum, dar am stiut ca n-o s-o port des, asa ca nu am oprit-o. Mi-ar fi placut sa vad si niste nuante mai nude printre cele disponibile, dar poate vor scoate si alte culori pe viitor.


Le-ati incercat? Cum vi se par? Care este nuanta pe care o purtati cel mai des in perioada rece?

3 comentarii

  1. Nuanțe foarte frumoase❤ Nu le-am incercat pana acum, dar as vrea 😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am incercat și pot spune că nu sunt deloc multumita. As putea spune că sunt chiarchiar dezamagita de calitate, mai ales că folosesc frecvent produsele lor.

    RăspundețiȘtergere