Noutati in gama Naturals de la Douglas

4.9.18

Cei de la Douglas au lansat o multime de produse noi in gama Naturals, gama lor de ingrijire cu ingrediente naturale, iar eu am primit de la ei o cutie cu o parte dintre produse si le-am incercat in ultimele saptamani ca sa va pot povesti si voua mai multe. Le gasiti pe toate pe site si in magazine si daca va tenteaza ceva puteti profita de oferta 1+1 la colectia Naturals, oferta valabila pana la finalul lunii septembrie.

Naturals are 5 game diferite: Cleanse - 7 produse cu formule delicate cu extract de trandafir, Energise - 9 produse cu extract de moringa pentru pielea stresata, Care - 9 produse cu formule cremoase si extract de migdale pentru a hrani tenul, Hydrate - 7 produse cu apa de nuca de cocos pentru a hidrata si revigora pielea si Detox - 6 formule usoare cu argila pentru a curata tenul.


Uleiul de curatare cu petale de trandafir este singurul produs din cele cinci primite pe care nu am apucat sa-l incerc pentru ca mai am altele incepute, dar pare extrem de interesant. In schimb pudra exfolianta din aceeasi gama am incercat-o de cum am primit-o si imi place mult. Se amesteca in palma cu gelul de curatare si in functie de cat de incarcat e tenul se poate stabili cat de puternic este sau nu produsul obtinut din combinarea pudrei cu produsul de curatare.

Masca exfolianta cu argila este extrem de blanda si se curata extrem de usor de pe ten. Eu am lasat-o sa actioneze 15 minute si mi-a placut mult senzatia de dupa: ten proaspat, curat si hidratat. Serul pentru energizarea si stralucirea este extrem de placut pe ten si e potrivit pentru diminetile cand tenul este obosit si are nevoie de un boost de hidratare, insa din pacate in formula se regaseste si alcoolul si asta nu ma incanta deloc.

Fine Moisturizing Mist este un produs extrem de placut si cred ca o sa va incante si pe voi. Este un spray hidratant pentru ten, imbogatit cu apa de nuca de cocos. Hidrateaza pielea si o lasa cu o senzatie de prospetime. Eu l-am folosit atat pe post de spray revigorant pe parcursul zile, insa l-am folosit si ca toner in serile cand tenul meu a fost deshidratat.


Ati incercat produse din gama Naturals de la Douglas? Cum vi se par? Va tenteaza noutatile lansate de curand de Douglas?

Un comentariu

  1. Mă tentează să încerc un produs cu apă de nuca de cocos❤ Nu am incercat pana acum produse din gama Naturals de la Douglas, dar as vrea!

    RăspundețiȘtergere