Noua gama Defense de la Paula's Choice

28.9.18

Nu m-am grabit sa va povestesc despre Defense, noua gama lansata de Paula's Choice, chiar daca am produsele din luna mai cand Paula Begoun si Bryan Barron au fost la Bucuresti sa ne povesteasca mai multe despre aceasta lansare. Luna asta s-au lansat si in Romania, insa a fost o intarziere la produsul cu SPF, asa ca am asteptat sa fie toate produsele disponibile inainte de a va spune mai multe despre ele. Gasiti produsele aici, iar cei de la Paula's Choice au si o oferta de lansare: la cumpararea oricarui produs din gama primiti cadou o gentuta pentru cosmetice.


Diferenta dintre gama Defense si celelalte game Paula's Choice este una interesanta: daca pana acum Paula's Choice a formulat game in functie de tipul de ten, Defense se adreseaza tuturor tipurilor de ten si a fost gandita ca o gama anti-poluare cu un complex de ingrediente care neutralizeaza efectele fumului, noxelor si luminii albastre emise de dispozitivele electronice. Si celelalte game Paula's Choice au ingrediente care se adreseaza acestei probleme, insa in formulele Defense s-au folosit o multime de antioxidanti noi care ajuta si protejeaza tenul.

Defense ofera o rutina simpla de ingrijire in 3 pasi: curatare - exfoliere - hidratare si mi se pare o optiune excelenta pentru cei ce vor sa incerce produsele lor si sa isi ingrijeasca pielea eficient, dar simplu. Oricare dintre produse poate fi adaugat unei rutine deja existente pentru ca produsele sunt extrem de misto si au texturi blande si placute.

Gelul pentru curatarea tenului contine un complex de aminoacizi si ingrediente reparatoare si are o textura unica: la contactul cu apa se transforma intr-o emulsie cremoasa, iar dupa folosire tenul ramane curat si cu o senzatie de prospetime care mie imi place mult. V-am spus de multe ori in postari ca pentru produsele de curatare eu aleg de obicei variante mai ieftine, insa daca vreti un rasfat chiar merita incercat gelul asta pentru ca este spornic si se simte minunat pe ten.

Antioxidant Pore Purifier este un produs extrem de interesant si unic in portofoliul Paula's Choice. Are un ambalaj practic cu aplicator (pe care nu stiu de ce nu l-am surprins in poza) si este un ser cu o textura fluida care intra imediat in piele. Formula contine niacinamide, vitamina C, derivat de acid azelaic si 0,5% acid salicilic si daca ar fi sa spun pe scurt ce face: curata porii, aduce o infuzie de antioxidanti si ajuta celelalte produse aplicate dupa el sa intre mai bine in piele. Daca nu ati folosit pana acum acizi exfolianti si vreti sa incepeti cu ceva usor si bland, serul asta e o optiune extrem de buna.

Gama Defense contine si doua produse pentru hidratare: unul cu SPF pentru zi si o crema pentru noapte. Produsul cu SPF30 este un produs cu filtre minerale, iar formula contine 12 antioxidanti, niacinamide, vitamina C si extracte de plante. Textura este lejera, intra imediat in piele, nu lasa urme albe si ofera luminozitate tenului, este produsul cu protectie solara care mie imi place cel mai mult de la Paula's Choice. Crema de noapte are o textura de gel souffle si intra imediat in piele, iar formula contine antioxidanti, extracte de plante, peptide si ceramide. Pe mine nu ma incanta mirosul, insa produsul este eficient, repara si revitalizeaza pielea. 


Ati incercat produsele? Cum vi se pare gama asta?

P.S.: Ce va tenteaza cel mai mult sa incercati din gama? Pregatesc o surpriza saptamana viitoare si chiar vreau sa stiu raspunsul vostru.

17 comentarii

  1. Mi-ar place să încerc crema de zi cu spf 30.
    Am înțeles oricum ca sunt bune toate produsele PC.
    Zi frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit aceste produse, mi ar placea sa ingerc Pore Purifier!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat niciun produs

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, deoarece îmi plac mult produsele PC... Chiar ieri mi am făcut o comanda și am luat crema cu Spf... Abia aștept sa o încerc..! Oare ea fel de buna ca cea din gama Rezist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasa cum o sa ti se para, mie imi place cel mai mult dintre toate cremele cu SPF pe care le-am incercat de la ei.

      Ștergere
  5. Pore Purifier suna interesant, la fel si crema de zi cu SPF. Mi-ar placea sa le incerc. Pana acum am avut efoliati de la PC si m-am ineles ok cu ei, dar nu am vazut rezultatele nemaipomenite despre care vorbesc alte fete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a luat mult pana am gasit exfoliantul potrivit, depinde mult si de starea in care este tenul - daca nu sunt probleme mari, nu prea ai ce efecte extraordinare sa vezi.

      Ștergere
  6. Nu am incercat pana acum acest brand, dar as fi curioasa sa testez crema de zi hidratanta cu SPF 30

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa termin produsele PC pe care le folosesc momentan pentru a-mi cumpara, in primul rand, Pore Purifier si crema cu SPF 30

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca o sa-ti placa, chiar au facut o treaba buna cu gama asta.

      Ștergere
  8. Mi-ar placea sa incerc crema cu spf 30. Interesante produsele !

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna
    AM tot auzit de aceste produse ca ar fi bune dar nu am apucat inca sa le incerc. Mi-ar placea sa testez Antioxidant Pore Purifier si Crema de zi cu SPF.
    Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor le incerci si iti faci o parere despre ele.

      Ștergere