Ecooking - un brand organic pentru ingrijirea pielii

21.9.18

Sa descopar noi branduri pentru ingrijirea pielii si sa aflu povestea din spatele lor este una din placerile pe care mi le-a adus blogul. Si atunci cand am ocazia sa intalnesc femei care au adus ceva special in lumea in care traim spun da fara sa ezit. Asa s-a intamplat si cand am primit de la Douglas invitatia de a face cunostinta cu Tina Sogaard si Ecooking, noul brand danez care a intrat in portofoliul lor. Am zis da, am fost in magazinul lor din Baneasa si am descoperit un brand interesant care mi-a atras atentia.
 

Povestea Tinei, care a lucrat multi ani in industria cosmetica, mi-a placut mult si am ascultat cu mare interes ceea ce ne-a povestit. Am avut ocazia sa vorbesc putin cu ea si inaintea evenimentului de lansare si am intrebat-o despre produsele preferate, despre modul in care a ajuns sa le creeze, dar am vorbit si viziunea ei asupra ingrijirii pielii si ce functioneaza si ce nu.

Tina a trecut printr-un divort in urma cu ceva ani si asta i-a produs un soc emotional in urma caruia a slabit extrem de mult intr-un timp foarte scurt. Tenul ei a resimtit imediat schimbarea si pielea a avut de suferit, asa ca Tina a folosit ceea ce stia deja si a inceput sa-si prepare singura produse de ingrijire in propria bucatarie. Efectele au inceput sa apara imediat si tot mai multi oameni au devenit interesati de produse, asa ca in 2015 s-a nascut Ecooking, un brand cu un nume nu tocmai comercial, dar care ofera pielii o ingrijire naturala, atentia si respectul fata de mediu avand o mare importanta.


Eu am studiat un pic (un pic mai mult, recunosc, dar stiti ca ingrijirea pielii este unul din subiectele mele principale de discutie) produsele inainte de eveniment si mi s-au parut extrem de interesante, insa pe masura ce am putut sa le studiez mai bine si sa vad cum sunt, sa simt texturile, sa citesc lista de ingrediente mi-au placut si mai mult. Ambalajele arata mult mai bine in realitate, singurul lucru pe care l-as schimba sunt borcanele pentru cremele de fata, in rest n-am ce sa le reprosez.

Produsele sunt in mare parte vegane, cu exceptia celor pentru buze care utilizeaza ceara naturala de albine. Formulele contin ceramide, peptide, retinol si multe alte ingrediente extrem de misto pentru piele. La unele dintre produse am vazut si uleiuri esentiale pe finalul listei de ingrediente (lista extrem de scurta pentru multe produse), asa ca tineti cont de asta daca va tenteaza sa incercati ceva. Aici puteti sa vedeti toate produsele disponibile la Douglas.

Mi-au atras atentia serurile Stram On (cu peptide) si Vitamin A (cu retinol) sub forma de capsule, masca exfolianta cu acid lactic, acid glicolic si acid salicilic, Multi Balm (un produs extrem de versatil, util in extrem de multe situatii), insa mi s-au parut interesante si celelalte produse pentru ten si corp. Am primit si eu cateva produse si am inceput sa le folosesc, asa ca o sa va povestesc mai multe despre ele in curand, dar am vrut sa stiti si voi detalii despre brand pentru ca este o noutate interesanta.


Ati auzit de Ecooking? Ati vazut produsele in magazine? Le-ati incercat? Cum vi se par?

Un comentariu