Duo cu vitamina C de la Sesderma

10.9.18

Sesderma este un brand despre care nu stiam nimic pana nu s-a lansat si in Romania. V-am povestit aici mai multe despre istoria brandului, despre cel ce l-a creat si despre produsele pe care le au. Eu nu am vazut inca produsele in farmacii - desi la lansare asa ne-au anuntat - insa le gasiti on-line aici, eu am comandat de doua ori pentru ca imi place mult brandul si pe viitor vreau sa mai incerc si alte produse de la ei.

La lansare am primit doua produse: serul liposomal cu vitamina C si o crema de ochi din gama pentru barbati. Am inceput sa folosesc serul imediat ce l-am primit (stiti ca imi plac mult produsele cu vitamina C pentru ten), iar crema de ochi i-am dat-o unui prieten care are zona de sub ochi cu probleme. Mi-a placut asa mult serul incat mi-am comandat si crema pentru ochi din aceeasi gama si despre ele vreau sa va povestesc astazi.


C-Vit Liposomal Serum are o formula extrem de misto, intra imediat in piele, este imbogatit cu peptide, retinol, resveratrol si alte ingrediente bune pentru ten, insa nu este perfect - pe lista de ingrediente se regasesc in cantitati mici alcoolul si parfumul pe care eu le evit, insa produsul asta este extrem de misto si nu am simtit vreo reactie a tenului meu atunci cand l-am folosit. Am decis sa-l incerc sa vad cum mi se pare si sa nu-l judec inainte de a-i da o sansa. Si bine am facut.

Este unul dintre cele mai misto seruri cu vitamina C pe care le-am incercat pana acum, ceea ce il face deosebit este textura produsului - extrem de usoara, intra imediat in piele si lasa tenul hidratat si radios. Este si foarte spornic, daca il compar cu serul de la Andalou Naturals care in cazul meu se termina extrem de repede. Am terminat deja unul si pe viitor intentionez sa-l cumpar pentru ca mi-a placut tare mult cum arata tenul meu in perioada cand l-am folosit.


Daca serul m-a convins de la primele folosiri si am vazut cat de misto e si crema de ochi pentru barbati, m-am decis sa cumpar si crema pentru ochi din gama asta sa vad cum e. E la fel de usoara cum e si serul, senzatia pe piele este extrem de misto si ajuta putin cu luminozitatea, ceea ce imi place mult este faptul ca pielea pare mult mai intinsa si este mult mai hidratata atunci cand folosesc produsul asta.

Pungi sub ochi nu am, deci nu pot sa va spun daca ajuta cu acest aspect asa cum sustine producatorul, insa am cearcane si sunt destul de realista incat sa stiu ca o crema nu poate face minuni. Zona de sub ochi este mai luminoasa si pare mai odihnita cand folosesc crema asta de la Sesderma, dar cearcanele mele sunt tot acolo asa cum stiam ca se va intampla pentru ca nu exista creme minune, ci doar produse care pot ajuta si diminua aspectul.


Ati incercat produse de la Sesderma? Cum vi se par?

5 comentarii

  1. Hey, salutare!
    Nu am auzit pana acum de ei, ma bucur ca ne-ai spus.
    Daca tot a venit vorba de vitamina C voiam sa iti cer o parere. Singurul produs cu vit C pe care l-am folosit este tonerul Andalou care se pare ca imi face mici papule, cat varful de ac, sunt mici si rosii. Ai mai intalbit asemenea situatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil sa nu tolerezi vitamina C, sunt persoane care nu pot folosi produse cu vitamina C si din cate imi spui cred ca e si cazul tau.

      Ștergere
  2. Multumim pentru articol❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu folosesc serumul cu vit C și cel feluric. Sunt fff mulțumită și vad rezultate ( 40 ani).

    RăspundețiȘtergere