Cateva noutati cumparate in ultimele zile

17.9.18

Zilele trecute am ajuns prin magazine si am cumparat cateva produse care mi s-au parut interesante sau de care chiar aveam nevoie, insa n-am apucat sa vi le arat asa ca astazi m-am mobilizat si am facut poze sa pot sa va spun mai multe despre ele. Postarile in care va arat ce produse noi am cumparat si va povestesc despre promotii bune sunt cele care va plac cel mai mult, asa ca o sa incerc sa le fac mai des.


N-am mai ajuns la Hello Free Z One Discount de cateva luni bune, desi am mai avut cateva tentative sa vad ce mai au in magazin. Pana la urma am ajuns la magazinul din Pantelimon, mi s-a parut cam gol, insa am gasit cateva produse care mi-au atras atentia. Gama Vanilla & Macadamia de la Creightons miroase incredibil, asa ca am luat sapunul lichid si exfoliantul pentru corp - sapunul lichid are aceeasi formula cu gelul de dus (si avantajul pompitei).

Am pus in cos un tratament nutritiv pentru par din gama Diamante de la TRESemme (a fost in jur de 10 lei, v-am mai spus ca mie imi plac mult produsele de la TRESemme), untul de corp Chocolate Truffle de la I love ... (miroase demential desi eu nu sunt mare fana a aromei de ciocolata, a fost in jur de 16 lei) si o lotiune de corp sub forma de spray de la Vaseline (aveau toate 3 variantele, a fost cel mai scump produs din ce-am cumparat - 19 lei).

Revitale este un brand de care n-am auzit pana acum, dar mastile lor cu colagen mi-au atras atentia, asa ca le-am luat sa le incerc. De la 7th Heaven am luat un tratament pentru maini si unul pentru picioare obosite (nu-mi mai amintesc pretul exact, dar stiu ca au fost mult mai ieftine decat mastile lor pe care le gasim in magazinele de la noi). Ultimul produs care a ajuns in cosul meu este o cutie cu plasturi cu carbune activ pentru zona nasului de la Xpel.


Am trecut si prin DM sa ma uit la produsele pentru par de la reell'e - m-am vopsit saptamana trecuta cu o vopsea de la ei si mi-a placut mult cum arata si se simte parul, asa ca mi-am mai luat doua cutii si am vazut si un spray pentru radacinile crescute. Sprayul a costat 16 lei (mult mai ieftin decat celelalte produse de acest gen de pe piata) si am zis ca merita sa-l incerc. Va tin la curent daca merita sau nu intrucat eu pana acum nu am avut experiente placute cu produsele de genul asta.

Celelalte produse pe care le-am luat au fost o necesitate: deodorantul meu preferat de la Nivea - Powder Touch - era la oferta (pana in 8 lei), asa ca l-am pus direct in cos, iar de gelurile de ras de la Balea v-am tot spus, le cumpar mereu.


Voi ce produse interesante v-ati luat in ultima perioada?

4 comentarii