7 intr-o saptamana #182

23.9.18


Saptamana asta am fost mai mult pe drumuri, tot timpul am avut ceva de facut, in fiecare zi a aparut ceva nou ce a trebuit rezolvat, asa ca m-am gandit mult la "acum" si cat de important este sa te bucuri de fiecare clipa. Luni a fost singura zi cand am reusit sa fur ceva timp pentru mine si m-am vazut cu Ella la o limonada in Centrul Vechi. Vara asta n-am reusit sa ne vedem deloc, asa ca am stat mult de vorba pentru ca aveam multe sa ne spunem.

Vitamina C este inca printre ingredientele mele preferate atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului si in ultimele doua luni am folosit extrem de multe seruri, dar si alte produse cu vitamina C si rezultatele au inceput sa apara. M-am intors de la mare cu o accentuare excesiva a pistruilor cu care m-a inzestrat natura, desi am folosit produse cu SPF50 si le-am tot reaplicat pe parcursul zilei. Acum au inceput sa se estompeze si tenul arata mult mai bine. Am inceput sa folosesc si cateva produse de la Ecooking, brandul danez de care v-am povestit vineri pe blog.

Saptamana asta cerul a fost de-a dreptul superb, eu m-am trezit de multe ori oprindu-ma in mijlocul drumului si facand poze pentru ca spectacolul dat de cer mi s-a parut fantastic. Vineri seara mi s-a parut ca cerul a luat foc, am petrecut o ora urmarind toate schimbarile cerului si momentul mi-a bucurat mult sufletul si m-a facut sa realizez inca o data cat de important este sa ne bucuram de lucrurile simple si frumoase din jurul nostru.

Sfarsitul de saptamana a venit cu cateva momente de care m-am bucurat mult si am incercat sa fac cateva mici bucurii unor oameni dragi sufletului meu pentru ca si eu la randul meu am avut parte de momente frumoase si intense.  Am avut de cumparat cateva cadouri si am luat pentru o prietena una din carticelele lui Helen Exley - de data asta am ales Armonia Sufletului. Cred ca v-am mai spus despre ele pe blog, mie imi place sa le adaug mereu la cadouri.

Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Saptamana mea a fost cam aglomerată, am avut pomana, dar a fost bine 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vina zile mai bune iti doresc si sa ai parte de lucruri si oameni care sa-ti bucure sufletul!

      Ștergere
    2. Multumesc! La fel 😍😘😘

      Ștergere
  2. Admiram pozele cu cerul de pe profilul tau de instagram, cat de frumos surprinzi lucrurile simple! Poze superbe, care nu dau senzația ca te-ai "chinuit" sa obtii poza aia perfecta pentru instagram ..pur si simplu ai surprins natura in toată splendoarea ei.
    Si despre skincare acum :D Mi-am luat Foreo luna play plus (varianta mini, cea mai ieftina :D) nu stiu daca ai vorbit vreodată despre vreo perie de curățare a tenului si mi-a scapat mie articolul, dar vreau sa iti spun ca am fost impresionata, inca de la prima folosire lasa pielea super fina si curata. Cred ca este super mai ales pentru un ten gras cu tendința acneica, ca al meu.
    O săptămână viitoare cat mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris chiar despre Luna de la Foreo, o am de ceva vreme si imi place mult. Am si Clarisonic, dar este mult prea dura pentru gustul meu.

      Natura ne ofera atat de mult, trebuie doar sa ne oprim din nebunia asta si sa ne bucuram. Sa ai si tu o saptamana minunata!

      Ștergere
    2. Cred ca o perioada am avut feedul invadat de foreo, si nu i am a acordat atentie pentru ca imi imaginam ca este foarte scumpa. Dar chiar simt ca deja s-a amortizat investitia, avand in vedere cat costa o vizita la dermatolog plus tratamentul.

      Chiar in seara asta am făcut o plimbare pe faleza (Constanța), profit de ultimile zile de calduroase ❤️

      Ștergere
    3. Da, merita din plin, sunt total de acord.

      Ce frumos!

      Ștergere
  3. Cat de dragut e indemnul acela a lui Confucius :)
    Am avut o saptamana cu viroza, sper sa nu se intinda si-n urmatoarea :)
    Zile linistite :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De aproape 3 luni săptămânile mele sunt la fel: mi se pare că timpul stă în loc și totuși mă minunez pe zi ce trece de cât de repede crește bebelonul meu (bebelușa mea fragilă ca un bibelou).

    RăspundețiȘtergere