7 intr-o saptamana #181

16.9.18


A mai trecut o saptamana, una care pentru mine a fost destul de "nebuna" pentru ca am avut de rezolvat o gramada de lucruri, am avut mult de munca, n-am reusit sa dorm asa cum as fi vrut, a trebuit sa-mi schimb planurile de nu stiu cate ori, asa ca am asteptat cu nerabdare weekendul pentru ca stiam ca va veni cu clipe de relaxare cu oameni dragi mie. Desi a fost o saptamana care m-a obosit peste masura, am zambit mult si m-am bucurat de momentul in care sunt acum.

Am reusit sa termin Eu, si totusi alta (o gasiti aici daca o cautati) - continuarea cartilor Inainte sa te cunosc si Dupa ce te-am pierdut de Jojo Moyes - si mi-a placut mult. A reusit sa ma ia prin surprindere de cateva ori si am savurat finalul. Sunt in cautare de carti noi pentru serile de toamna care vor urma, asa ca daca aveti ceva recomandari pentru mine le astept cu mare interes in comentarii pentru ca vreau sa-mi fac o lista de lectura. Am avut mare grija de tenul meu in ultimele saptamani si m-am bazat pe produsele pe care le stiu de ceva vreme si-mi plac.

M-am bucurat de un inel primit cadou in urma cu cateva saptamani si mi-am amintit de o perioada din viata mea cand obisnuiam sa port inel pe degetul mare, lucru pe care il mai fac si acum din cand in cand. Am observat ca in ultima perioada ma atrag mult bijuteriile din argint, dupa o perioada lunga cand mana mea se tot ducea spre accesorii rose gold.

Miercuri am batut drumul pana in Baneasa Shopping City la invitatia celor de la Douglas - au lansat un nou brand pentru ingrijirea pielii, Ecooking, cu o poveste extrem de frumoasa. Am cunoscut-o pe fondatoarea brandului, am incercat produsele si vreau sa va povestesc si voua mai mult pe blog pentru ca mie mi-au starnit interesul - puteti sa vedeti produsele aici. Joi am reusit sa ajung la Brow Bar & More la pensat si am plecat de acolo la fel de multumita ca de fiecare data cand ajung la ei.

Sfarsitul de saptamana a venit cu momente de relaxare si timp petrecut asa cum mi-am dorit, dar si cu o surpriza parfumata de la D&P Parfumum. Au lansat magazinul on-line si am primit de la ei o cutie cu trandafiri, macarons si un parfum. Eram curioasa daca parfumul va fi unul pe gustul meu si am zambit cand am vazut L1 - Beautiful Life. Daca va place La Vie Est Belle de la Lancome, dar vreti ceva persistent si cu un pret accesibil gasiti aici toata selectia lor de parfumuri.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Saptamana mea a fost cam aglomerată, cu scoala. O saptamana superba îți doresc ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti recomand: "Colecționarul" de John Fowles - este cartea mea preferata. Genul de carte pe care este greu sa o lasi din mana dupa ce ai inceput-o.
    "Un bărbat pe nume Ove" - o carte plina de umor si multe emoții, o carte despre viata.
    "Zece negriu mititei" - Agatha Christie crima si mister, la fel, foarte captivanta.
    M-ar bucura foarte tare un articol dedicat cartilor tale preferate ❤️��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru recomandari, le-am trecut pe lista. Am notat si ideea ta. :)

      Ștergere