7 intr-o saptamana #180

9.9.18


Nu stiu sa definesc saptamana asta in cuvinte si nici nu vreau s-o fac. Au fost zile extrem de interesante, pline de momente intense din care am invatat multe lucruri despre mine si asta imi place cel mai mult. Cel mai bun lucru pe care consider eu ca l-am facut in ultima perioada este ca am invatat sa nu imi mai consum energia pe ce nu merita, am invatat sa ma concentrez pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine si sa nu ma mai las afectata de lucruri fara importanta.

Am facut cateva schimbari in produsele de machiaj pe care le folosesc zi de zi si am trecut de la o extrema la alta: de la zile cand am folosit mai multe produse decat de obicei la zile cand tot ce-am folosit a fost o crema cu SPF si serul Instant Glow de la Lumene. M-am jucat cu multe produse noi si am descoperit cateva care imi plac mult, sper sa pot sa va povestesc si voua mai multe in perioada urmatoare.

Ma gandeam de ceva vreme sa introduc carnitina in programul meu de antrenamente si am inceput de saptamana asta - varianta pe care am ales-o eu este CLA + Carnitine de la bpi (pudrele lor proteice le-am vazut aici daca va intereseaza), chiar sunt curioasa daca o sa vad ceva rezultate. Tot saptamana asta am incercat si plasturii impotriva durerilor menstruale de la Barza si mi s-au parut eficienti. Eu am primit pachetul cu 3 plasturi la Spring Beauty Event, insa de-abia luna asta i-am incercat si va recomand sa le dati o sansa. Sunt in jur de 25 lei/ 3 bucati in farmacii si reusesc sa incalzeasca si sa calmeze bine zona in perioada aceea din luna.

Unul dintre motivele pentru care vreau sa se mai raceasca vremea este ca de-abia astept sa trec la parfumuri un pic mai dulci, mi-e dor de parfumurile care imi fac toamna mai frumoasa. Nu am multe dorinte noi, dar La Nuit Tresor a la Folie de la Lancome imi place mult si chiar as vrea sa il iau in perioada urmatoare. Am primit zilele trecute un cadou parfumat care mi-a placut mult, dar vreau sa va spun mai multe despre el intr-o postare separata pentru ca este un parfum care cred ca o sa va placa si voua.

Serile am incercat sa le petrec intr-un mod cat mai placut, cu o ceasca de ceai si fie am citit, fie am colorat, fie m-am uitat la chestii care m-au destins. Nu am mai ajuns de mult timp in parc sa stau si sa visez cu ochii deschisi, asa ca am facut-o weekendul asta si mi-a prins extrem de bine. Mi-a placut mult sa vad cum s-a schimbat natura in ultima perioada si cum toamna incepe sa se simta.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Iti dai seama ca privirea mi-a sarit fix la poza cu "barza" - bine ca am si citit pana nu m-am apucat sa a hlizesc :)
    Saptamana mea a fost ca un egk, cu varfuri si caderi, dar la urma, vad ca respir si inca bine mersi :)
    O toamna frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, ma gandeam eu ca Barza o sa sara in ochi. Sa ai si tu zile frumoase si multa sanatate!

      Ștergere
  2. Saptamana mea a fost frumoasa, am facut o escapadă la București ❤

    RăspundețiȘtergere