Produse descoperite in ultima luna

12.1.16

In luna decembrie am primit o gramada de produse, o parte am apucat sa le folosesc si sa-mi formez o parere despre ele, altele isi asteapta randul in perioada urmatoare. M-am gandit ca n-ar fi rau sa va povestesc astazi despre cateva produse primite la Makeup Secret Santa de care v-am spus mai multe aici, pentru ca imi plac mult si daca nu va povestesc astazi cine stie daca mai apuc.


Gelurile de dus de la Fa nu sunt o noutate pe blog, imi plac, le folosesc constant, mai apare cate unul printr-o poza, dar nu cred ca am vorbit vreodata numai despre ele. Varianta Oriental Moment (cu trandafir si lemn de santal) nu e o exceptie, imi place cum miroase, a ajuns in baie langa celelalte (multe) geluri de dus incepute si-l folosesc cu placere.


Uleiul de masaj Luminile Bosforului de la Charm d'Orient a fost o surpriza extrem de placuta. Contine doar ulei de migdale dulci si parfum si are o aroma dulceaga, dar senzuala. Eu l-am folosit ca ulei de corp, insa pe o vreme putin mai calda il vad purtat si ca parfum, intrucat mirosul ramane discret de piele cateva ore. O sa mai studiez produsele Charm d'Orient intrucat uleiul asta chiar imi place.


O alta chestie parfumata care imi place este deo roll-onul de la Infinite Love, despre ale caror produse v-am povestit pe blog anul trecut. Am mai primit unul acum cateva luni, insa aroma (inspirata de J'Adore de la Dior) nu este preferata mea, asa ca i l-am dat mamei, careia i-a placut mult. De data asta insa am nimerit corespondentul parfumului Alien de la Thierry Mugler si ne-am imprietenit. Alien e interesant, insa mereu mi s-a parut ca pe pielea mea e prea puternic si gretos, insa cu roll-onul asta treaba sta altfel, asa ca eu l-am folosit mai mult ca pe un parfum usor.


Lait de Beaute de la Guerlain este un demachiant laptos, extrem de usor si delicat, care se aplica pe ten direct cu degetele si sa clateste cu o discheta imbibata cu apa micelara (metoda asta de folosire mi se pare ce eficienta). Indeparteaza produsele de machiaj de pe ten, este bland cu pielea si o lasa hidratata. Este un mic rasfat pentru ten si eu l-am savurat in serile cand am vrut putin rasfat.


Grandiose Mascara de la Lancome m-a cucerit de la prima folosire si v-am spus in postarea de aici mai multe despre el. Eu oricum am o slabiciune pentru rimelurile de la Lancome, asa ca nu m-am mirat prea tare ca-mi place, insa nu ma asteptam sa-mi placa asa mult. In postare gasiti mai multe detalii si poze si v-am explicat si de ce imi place atat de mult.


Despre produsele GUM nu stiam mare lucru, insa imi place mult ce-am descoperit despre ele pana acum. Imi plac mult periile interdentare (si-mi place mult faptul ca se gasesc si in varianta travel size), insa cel mai des am folosit ata dentara. A devenit o obisnuinta pentru mine si asta ma bucura, mai am inca cateva produse de la ei pe care n-am apucat sa le folosesc, dar le vine si lor timpul.


Oja mini Kiss Me at Midnight (Liquid Sand) din colectia Mariah Carey din 2013 de la OPI este superba si mi-a adus aminte cat de mult imi place culoarea asta, chiar daca n-o port pe unghii decat extrem de rar. Insa in ultimele saptamani m-am bucurat de 2 ori de unghii albastre si a fost chiar bine.


De la Collistar adunasem destule mostre si le-am pus la treaba - atat gelul anticelulitic cu efect de racire, cat si capsulele cu cafeina mi-au placut si folosite cu regularitate cred ca ar ajuta la fermitatea pielii si la un aspect mai neted. De la Collistar am mai descoperit doua produse extrem de interesante, dar o sa va povestesc cu alta ocazie despre ele.


Si nu in ultimul rand vreau sa va spun despre My Favorite Palette (varianta Nude) de la Douglas, pe care v-am mai aratat-o pe Facebook si am pomenit-o pe blog si la sfarsitul anului cand am spus ca in 2015 produsele de machiaj marca proprie Douglas m-au surprins extrem de placut. Paleta are 16 farduri (aproape 21 de grame in total, pretul este in jur de 55 lei), atat mate, cat si sidefate, extrem de pigmentate (am facut swatchuri la cateva dintre ele - ce vedeti mai jos este fara vreo baza si cu o singura trecere a degetului peste fard), in tonuri calde. Daca sunteti in cautare de o paleta cu nuante calde nude, maro, pamantii, nu e de ratat.


Va atrage vreunul dintre produse? Ati incercat vreunul? Ce parere v-a facut?

16 comentarii

  1. M-ar tenta ata aceea dentara de la GUM. Am un intreg arsenal in ce priveste curatarea dintilor, deci inca un fir in plus, n-ar strica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam de mult timp de produsele Charm d'orient dar nu erau disponibile prin magazin online si in magazinele fizice nu le gaseam; preturile nu sunt mici dar cred ca produsele te duc intr-o lume de basm, curiozitatea mea e mare fata de ele acum ca mi-ai amintit de ele, si eu o sa le studiez si poate ma rasafat cu un ulei parfumat.

    Oja Opi o am si eu, mie mi-a placut tare mult trendul "sand" pt ca sunt foarte sclipicioase si diferite, aceasta are si particule mari de sclipici/gliter dar de ceva vreme am renuntat la oja normala (si am o multime, folosite doar de vreo 2 ori)
    Cat despre ata dentara... vai, nu pot sau nu stiu sa o folosesc.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As zice ca produsele Charm d'orient sunt rezonabile la pret pentru ceea ce sunt, am vazut eu altele mai scumpe si nu asa reusite. Sunt un mic rasfat. :)

      Ștergere
  3. Roll-on-ul e de incercat, eu-s fana Alien! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate :)) Recunosc cu mana pe inima!! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte bine arata paletuta si nici pretul nu este foarte mare. imi mai atrage atentia si uleiul pentru masaj dar si mascara de la Lancome. :d
    pupicei!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Paletica de la Douglas ma face sa cad in pacat si oja OPI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Începi să mă tentezi cu paleta aia de farduri. :))
    Capsulele Collistar nu mai vreau să le văd, încă visez la ele, dar mă trezesc din vis când îmi amintesc prețul. Dar mi s-o pune vreodată pata de o să iau un borcan...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O mai arat de 2 ori si o sa simti ca ai nevoie de ea. Nu discutam despre preturi. :))

      Ștergere
  8. sa le folosesti pe toate cu drag in continuare! cu toate ca n-am deloc voie sa cumpar geluri de dus, o sa adulmec macar pe acela de la Fa, cred ca miroase demential!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, daca ma iau dupa ce-am voie nu mai iau nimic 2 ani. :))

      Ștergere